-
HBO
na oscary kdo může,se dívejte na HBO,protože tam to bude i s překladem:-D... *14* *14* *14* *14* -
Meryyyyyyyyyyyl
Dlouho jsme tu nebyla. *1* Nemám čas chodím někam všude možně. *1* A v tento významný den kdy Meryl musí vyhrát Oscara jsem se na vás holky přišla podívat. *5* Meryl Show must go on. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Its complication
chtela sem jen pokecat ale řict ti že se mi jlibil taky asi vic te bevalaj ale zas je takovej nadrženej:D jenže me se zdalo ako by toho Adama nemilovala.... nwm -
Re: Oscar 2010
jj -
Oscar 2010
V KOLIK TO ZAČNE? UNÁS VE 2H VNOCI NA OSCAR.COM? -
Re: Re: Re: Re: Its complication
caokyspeed:tak me to rekni tady
ivik:no to nemusi ale ja to poste cu vedet me totiz pride ze zustane s obema *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: oscar
nee podle me ne me se vic libila teda tam -
Re: haló
http://www.livestream.com/theoscars ?utm_source=website&utm_medium=html &utm_campaign=homepageheaderpromo přesně je to tady *10* -
haló
takže naposled kde se dávaj na tej stránce ti oskaři? normalně na 1. uvodní stránce? *7* -
Re: Re: Re: Re: PODPIS
aha -
Oscar online
Na Oscara se můžete dívat na www.oscar.com tam to budou vysilat online! *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: oscar
nevyhraje,,, hele fakt že ne,,,, Když jí to loni nedali za Doubt, tak za Julii taky ne..Protože v Doubt byla mnohem lepší -
Re: Re: Re: Re: oscar
ja na 50 protože nwm jistě jestly to na oscars.com vopravdu bude.... *9* -
Re: Re: Re: oscar
musí vyhrát!!!!určutě vyhraje,já se budu 100% dívat,co vy? -
Re: Re: Re: Re: Re: Its complication
musime pokecat na fB, protože ti něco musim říct... -
Re: Re: oscar
vyhrajééé!!!!!!!!!! i když i sandra byla asi lepší:D ale ona vyhraje udělaj ji radooooost!!!!!!!!!!!!!! -
Re: oscar
nevyhraje... -
oscar
už zítra.....áááááá(pozíří)n emůžu se dočkat,až uvidím Meryl....musí vyhrát *14* *14* *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: PRO iviik
No já hlavně potřebuju vidět Meryl:D a bude to ve 2 v noci jo?? -
Re: Re: Re: Re: Re: Oscar 2010
no, to jsem ráda, že jsme se konečně domluvili *4* V L.A. je to myslim nějaká pátá hodina odpoledne v neděli,,,