-
Re: Dům duchů
Tak to já bych zase řekla, že vůůůůůbec -
Re: DVD
Nebo mobil 608104799..piště SMS prosím -
DVD
Lidi nemáte někdo na prodej nějaká DVD s Meryl?Ale pouze vpůvodním zněníé s českými titluky:D....Dám sem icqpro ty kdo mají ty filmy,nebo jestli by si někdo chtěl o Meryl pokecat.. 493-703-136 *14* *14* *14* -
Dům duchů
Dneska jsem se dívala na Dům duchů,koupila jsem si ho na netu...BOHUŽEL neměl ang znění jen české...Ta paní co dabovala Claru se k Meryl celkem hodila:)))) -
Re: Re: Re: Re: USA
ach joooo -
Re: MERYL
578947491 ráda pokecám o Meryl jestli chceš napiš mi na icq :) -
Re: Re: Re: PODPIS
jako že ne pravej ale levej:D vytisknutej z PC *5* -
Re: Re: PODPIS
jak to myslis'(ty ho mas falsovanej) -
PRO iviik
iviik pls zkusíš najít kde bych se na to mohla koukat? (na oskary) *4* *4* próóóóóósíííím *4* *15* *14* *14* *9* *3* *14* *4* *4* *14* -
Re: Re: Re: víkend
já budu trénovat... -
Re: Re: Re: USA
ono ti to nezavolá chápeš, já zkoušela sms ale ta se taky neodeslala... *3* -
Re: PODPIS
bohužel... *9* pravej ne... -
Re: Re: víkend
Sis asi užívala co? *3* *13* -
ahojky:D
Včera byla na barandově Hořkost s Meryl *4* *14* viděla sem ale až konec.... bylo to hezký hlavně malá Grace:D *14* Bydlíte někdo v Plzni PS: vzkaz pro mimiek: 1. se prosim registruj a za 2. sem davej příspěvky ohledně meryl dík *14* -
Re: dotazy
já nwm co je ale viděla si zítra nehrajeme? ta hudba co tam je je meryl favourite:D *14* *5* -
Re: Re: Obama
spíš bych řekla že červená nebo černá... proč myslíš růžová? *7* -
Re: MERYL
napiš mi do vzkazů *3* -
Re: Re: Re: Re: Víkend
Já jsem to taky včera zkoušela hledat a nic... Ale jestlis to neviděla, tak jsi o nic nepřišla... Bylo to divný a mě se to nelíbilo, ta reportáž... -
Re: víkend
Já se budu dostávat z opice z dnešního maturiťáku :) -
víkend
co budete dělat o víkendu já jdu zítra k nevlastní sestře a pak jdu s nimi a s tátou na oběd a v neděli má moje prababička a praděda nerozky a možná budu hlídat moji lásku(miminko mám ji totiž ráda)