Přejít na výpis diskuzí

Meryl Streep

OSOBNOST 31.12.2006 
1502 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iviiik

Re: Re: Re: Re: PRO iviik

No, červenej koberec by měl bejt živě.. Pokud jsem to dobře pochopila. Ale jestli tam pak bude i ceremoniál, tak to nevim.. Musíš se tam zkusit podívat no... Jestli to tam poběží, tak to bude určitě hned na úvodní straně.
  • iviiik

Re: Re: Re: Its complication

Podle mě to mělo být tak, aby si to každý domyslel podle sebe.... Každej film nemusí mít jednoznačný konec.
  • Re: Re: Re: Re: Oscar 2010

Oh konečně very good děkujii iviii:))))) *14* *14*
  • iviiik

Re: Re: Re: Oscar 2010

myslim, že lepší by bylo říct, v noci z neděle na pondělí... Už to všichni chápete?
  • Re: Re: Re: PRO iviik

Já jsem taky byla na www.oscar.com a nic tam nepsali že to bude na tech strankach zive:D...
  • Re: Re: Re: Its complication

Ja tež nwm noo...bo Jakeovi řekla že by to táké ještě ráda zkusila a adamovi nic jen že dou doměsta pro croisanty:D..podle ale zůstala s Jakeem ale s Adamem je kámoška:D
  • Re: Re: Oscar 2010

No jak to ale myslíš zítra ve 2 v noci jako jako že po dnešní pulnoci? 7.3??????????
  • lady-barbara

Re: Re: Re: Re: Its complication

jo a to sem pisala ja xD
  • lady-barbara

Re: Re: Re: Its complication

je sorry ja nwm jak se to pise *1* me se vic zamloval ten jeji bevalej je vic po me sexy *14*
  • caokyspeed

Re: Re: Its complication

Ja ho pochopila zutane s adamem ne ale nechapu proč Jakovi říka že by to ráda ještě taky skusila... tak nwm *9*
  • caokyspeed

Re: Re: PRO iviik

To je mi jasné moc ti děkuju ja vztanu tak ve třičtvrtě:D ale ja to tam všude hledala, to jako jen otevřu a ono to boběží? *7*
  • caokyspeed

Re: Oscar 2010

sou zejtra ve 2v noci
  • Oscar 2010

V KOLIK JSOU DNES PROSÍM TI OSKAŘI???PROSÍÍÍÍÍM
  • Re: Its complication

Za 1. Jmenuje se ten film It´s Complicated..Za 2.Ano, také jsem ten konec nepochopila:((((
  • lady-barbara

Its complication

Hey videli ste lidi uz its complication??
    Ja sem meryl prestavala obdivovat ale v tom filmu je upe best *14* akorat me stve ten divnej konec ja teda nwm s kym bude..
    ale stene je to strasne dobrej film porad sem se u toho smala *1*
  • lady-barbara

Re: Re: Víkend

Stene to bylo jenom takovy kratky
  • iviiik

Re: PRO iviik

Já jsem teda docela zmatená, ale pokud si to myslim správně, tak když si pak zítra v noci dáš oscar.com tak hned na úvodní stránce by mohl být ten pří mý přenos.. Ale samozřejmě v původním znění...
  • iviiik

Re: DVD

Tak si nějaký stáhni,,, když budeš hledat podle konkrétních titulků, tak se ani nemůsíš bát, že by ti neseděly *3*
  • iviiik

Re: Re: Re: víkend

No to víš, že jsem si užila *3* Úplně nejvíc s mojí matikářkou *1* *1* *5*
  • iviiik

Re: PRO iviik

no, pokusim se podívat na oskarový stránky,,, ale nic nezaručuju.... A ty bys mohla bejt celou noc vzhůru jo? :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit