Přejít na výpis diskuzí

Meryl Streep

OSOBNOST 31.12.2006 
1502 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vabank000

sandra&Meryl

tak jakej máte pocit po oscarech,děvčata? *3* *1*
  • caokyspeed

Re: Re: Re: Re: Re: prosim

Jo jenže ja se nezajimam jen o ¨Meryl ale chci to prostě vidět celý!
  • Re: Re: prosim

a nevíš jak na na youtube najdu a kdy to tam bude *7* *7*
  • iviiik

Re: Re: Re: Re: prosim

Myslíš jako na Oscara? Ten nee, ten se nedotal ani do uzšího výběru...
  • lady-barbara

Re: Re: Re: prosim

Jo diky a nevis jestli byl nominovanej ten českej film Protektor nebo jak se to jmenuje??
  • vabank000

Re: Oskar for...

tak už jhsem to viděla....and the winner is...Sandra Bullock... *10*
  • vabank000

iviku,tak až to bueš,dáš to sem pls?díky moc....jo,včera jsem se dívala také na AFI 2004..je to bobma,hlavně Goldie Hawn a Diane Keaton.Meryl je úplně dojatá a do její konečná řeč se protáhla tak na 7 minut,ale dohromada řekla tak 5 vět:-D *1* *1* *1* *1* já ju fakt žeru
  • iviiik

Re: Re: prosim

a tady je danej odkaz na simplystreep,, tam už jsou fotky i některý videa...
  • iviiik

Re: prosim

nooo tak na nově nebo primě se můžeš podivat možná tak na reportáž ze zpráv... Já nevim, kde to může bejt... Ale už jsem to tu jednou psala,,, jestli se chcete podívat jen na vyhlášení ženský kategorie, tak si počkejte, až to bude na youtube... Zatim tam jsou jen videa z červenýho koberce...

Ženská kategorie se vyhlašuje 3. od konce. Jestli se nezajímáte o film, ale jen o Meryl, tak je ztráta času se na něco dívat 4 hodiny... Já se zajímám o film, a ty filmy nominovaný a oceněný sleduju, takže sledovat celej ceremoniál pro mě má dost význam....
  • Re: prosim

bud na nova.cz nebo iprima.cz nebo na youtube.com
  • lady-barbara

Re: prosim

ja taky *1*
  • caokyspeed

prosim

Potřebuju pomoct kde se mužu na oskary podivat znova? ví to nědo? iviiik neviš? podivaš se pls ja to hledam jak koko *9* *9*
  • merylinky

ahoj faninky jak se máte *7*
  • iviiik

Oskar for...

Já bych ještě malou chvíli počkala. ceremoniál byl teprv před pár hodinama. Brzy to tam bude.
  • vabank000

iviku,máš pravdu,dáš sem prosím odkaz,kde to je?já to nějak nemůžu najít... díky *3*
  • iviiik

Oskar for...

Na idnes.cz je reportáž kde si to můžeš hezky po minutách přečíst :D Ale holky teď upřímě. jestli vás nezajímá, jak skončily ty filmy co byly nominovaný nebo ty herci, ale JENOM to, jak Meryl zase nevyhrála, tak si prostě najděte klip na youtube s vyhlašováním ženský herecký kategorie. protože dívat se na něco 4 hodiny, když si to můžete najít na youtube se vám vážně moc nevyplatí.
  • vabank000

OMG...nemáte někdo stránky,kde bych se na to mohla ještě mrknou again?plese *9*
  • iviiik

Oskar for...

And the Oscar goes to ... Sandra Bullock!
  • Re: HBO

jO HOLKY a kdo nemáte HBO a ani na oscar.com vám to nepůjde tak je to taky online ve 2 hodiny na PRO 7. Je to sice německý kanál ale na oscar.com to taky bude anglicky :D
  • caokyspeed

Re: Meryyyyyyyyyyyl

Koněčně terezko!!! *1* *15* *1* *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit