-
Re: Meryl as Margaret Thatcher
Dokonalá, jsem zvědavá na film :-D -
Ona...
Ona.... Ani nevím co o ní napsat protože se to ani napsat nedá, nevím jak jí nazvat protože na ní slovo neexistuje.... Ona prostě je nejlepší herečka na světě!!! Paní herečka!!! Fakt nemám slov, hrát tak jako ona neumí nikdo. Kam se hrabe nějaká Ashley Tisdale atd.... *4* -
Meryl as Margaret Thatcher
Ahojky lidičky *5* Tak, jak se vám líbí naše Meryl jako Margaret? *14* -
Re: zdravim
ahoj,jsem tady ;) nemáš skype,icq nebo facebook? -
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
Asi tak *3* -
Re: Re: Re: Re: ♥
holka, kluk, mně je to jedno, ale já Meryl beru nějak jinak, jako kdyby patřila ke mně do rodiny *8* -
Re: Re: Re: Re: ♥
Nemusí být na holky *1* Mě taky přitahuje a na holky nejsem *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ♥
ty seš na holky? -
Re: Re: ♥
ne, nejsem kluk *1* .. ale nemyslim sexuálně... nějak jinak.. možná mateřsky *7* -
zdravim
ahoj chodi sem jeste vabank000 dobre se sni povida:-) -
Re: ♥
jestli seš kluk tak chápu *14* -
♥
Je úžasná, něco z ní vyzařuje a to NĚCO mě přitahuje *14* -
Re: Re: Re: setkání
nebo bych dělala,že mi je strašně špatně,at zavolají doktora(byla bych tam sama) :D *14* -
Re: Re: Re: Re: setkání
MNo tak to jsem s tebou za jednoho :D Taky by sem nejspíš asi omdlela. :D Ale o to aby jsem jí požádala o fotku a podpis bych nejspíš neměla odvahu. *9* -
Re: Re: setkání
hmmmmm to není špatný nápad!!!! *1* *1* *4* -
Re: setkání
já bych něco zapálila (jakože omylem) abych připutala pozornost na sebe, a pak samozřejmě podpiesek s fotečkou:-D -
diskuse.
Meryl je doopravdy dobrá herečka a taky na svůj věk pořád sexy ženská je to moje krevní skupina. -
Re: Re: Re: setkání
To nevím já bych asi omdlela *1* -
Re: Re: Re: Re: kilos
Přesně!! *4* -
Re: Re: setkání
zeptám se jí,jestli se s ní nemužu vyfotit,a jestli by se mi nepodelala....:D Ale to by asi uděllal každej z nás,ne? *4*