-
Re: Re: ahoj
nekecej, bydlela v Beberly hills *5* -
Re: ahoj
No to je pravda, až na to, že tam bydlí už od roku 2001 *1* *1* -
ahoj
Hele možná že to někdo víte a někdo ne, ale meryl nebydlí v L.A. ale v N.Y. už rok, řikam to jen proto že sem si to myslela i já *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Oscar
nj, tak to ví každej :) Ale tam už je to takovej folklór skončit s ní u nominace :) -
Ale oni přece ví že Meryl je Nej!!!! *13* *1* -
Re: Re: Re: Re: Oscar
Budu držet palce, ale nevim,,, za komedie se moc zlatí hošíci nerozdávaj *9* Oni to tam maj prostě jinak no *9* -
Re: Re: Re: Oscar
jj přesně!!! musí! olka moje:D *15* -
Re: Re: Oscar
taky doufám.... -
Re: Oscar
doufám, že ho Meryl letos dostane, dotřetice všeho dobrého :D -
Re: Re: Re: Re: devil
co to je za film to devil o cem to je?? -
Re: Re: kiss
hey a kde se na ty fotky muzu cumnout?? -
souhls.... -
Tak Titanic byl co do počtu nominací je to samý co Avatar mínus herecký kategorie... To že je Avatar promakanej, to vidí i ten, kdo se o film moc nezajímá..... Já jsem třeba zas nebyla odvázaná z toho, že třeba Návrat krále měl 11 Oscarů... Mě to ze židle nezvedlo, ale bylo to vymakaný jak sviň... -
jako jo,líbí...ale 9 nominací je trochu moc,zas tak skvělý to nebylo...ale co už.titanic byl lepší -
nooo bude to HBO ve 2 v noci z neděle na pondělí :) \\\\\\\\ Tobě se nelíbil Avatar? -
avatar...no ježiši.... *9* a 9 nominací§ *9* -
Re: Re: Re: Re: Oscar
ivíí! a v kolik to davaj? neviš? *14* Ja to chci vidět:D a taky na jakym programu? -
Meryl je horký favorit *14* . Sanru i ostatní určitě porazí!!! Pokud ji Sandra, nejdřív nezačne zuřivě líbat *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Uvidíme 7. března *4* Jsem zvědavá, co dědulové vymyslej. Nejen kuli Meryl, ale taky kuli Avatarovi, kterej má 9 nominací... Dokonale vymazlenej film *4* -
Tyjo, tak doufám, že to vyhraje :) A když ne ona, tak Helen :)