-
Re: Oscar
btw, abyste mi rozuměli, další nominované herečky jsou Sandra Bullock, Helen Mirren, Carey Mulligan a Gabourey Sidibe..... *3* -
Oscar
Další nominace na Oscara je na světě!!!! *14*
Typuju ale, že to letos přidělej Sandře. Ta se letos opět vyšvihla a na to ty starci docela slyšej no... *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: :D
*1* *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: :D
njn -
Re: Re: Re: Re: :D
dyt řikam, že ten obyvak nevim jistě, ale to oblečení jo! *10* *14* -
Re: Re: Re: :D
no to nevím no,a kdyby se to točilo u ní v obýváku,tak by se o tom určitě psalo.....,ne? *1* -
Re: Donna
vrtinku seš debil! *8* *1* -
Re: Re: :D
No mam stáhnutejch dost fotek, v mobilu a každej den si nějaký prohlížim! *15* A tak vim, že ty krásný fialový boty měla asi třikát na sobě, kabát taky a i ostatní věci sem někde viděla *1* *14* Podle mě to bylo tak, že přišlA Nancy k nim domů a vybrala to co potřebovala( spíš ty kostiméři) nebo tak *7* *15* *14* *14* -
Re: :D
a jak to víš? -
:D
Ahojky vite že oblečení v its complicated patří hercům, a scénka s psichyjatrem je točena nejspíš u meryl v obýváku *14* *14* -
its comlicated
Je to upleně užasnýýýý!! *14* *14* Už mam njoblíbenější filmy tři:D *14* *14* *14* *14* Ten zadek byl fakt dobrej:D *15* *1* čí asi byl:D *1* Ona to zahrála tak ůžasně *14* *14* -
Re: Re: It´s complicated
Hej já na to jdu až za týden :( -
Re: Meryl
yeaaaah♥ -
Re: It´s complicated
joooo to blití do šuplíku bylo goodné :)) -
It´s complicated
Po shlédnutí toho filmu se o Meryl nedá pochybovat (ostatně to už od začátku její kariéry):D úžasný herecký výkon, její smích, gesta, výrazy prostě nááádhera. A pokud budete v kině s trochu staršími lidmi tak se smějete od začátku až do konce i při tom, když Meryl zvrací nebo kouří trávu (víc radši neprozradím) :D *1* -
Meryl
To všechno ona je :D
- amazing
- wonderful
- sublime
- copacetic
- nailing
- mighty
- prodigious
- breathtaking
- bewildering
- bang on