-
Re: kiss
tjn,ale fotky z toho jsou skvělý...funguje vám ten odkaz na stažení? -
Re: Re: Re: Re: Golden globes
Tak to je moooooc krásný, Meryl si to za letošní prácí opravdu zasloužila (samozřejmě je skvělá vždy :D) zrovna na to koukám na simplystreet.com a co dodat, no je prostě nejlepčíííí -
Re: kiss
tjn, ale docela slušně po ní lezla :D -
kiss
LOL, Meryl a Sandra :D Všichni psali, že to byl francek, ale přitom to byla jenom pusa :) Bilváry všechno moc zveličujou :) -
It's Complicated
http://thepiratebay.org/torrent/526 8500/Its.Complicated.2009.DVDSCR.XV iD-M00DY_no_rar
odkaz na stažení It's Complicated, pokud ho ještě nemáte a sem jsem dala titulky, které na to perfektně sedí :)
http://iviiik04.webovastranka .cz/file/2548/6264_It_s_Complicated _-_titulky.srt -
Re: Re: Golden globes
viz o 2 příspěvky výše :) -
Re: Golden globes
Tak co jak dopadla Meryl??? -
Re: Re: Re: Golden globes
tak jsem se nakonec nedívala, páč k tomu nebyl českej komentář a soustředit se ve 2 v noci, to na mě bylo nějak moc :D
Na netu nevim,, možná nějaký videa na youtube.
Ale mám dobrou zprávu, pokud jste to ještě nečetli. Letos to konečně vyšlo! Díky filmu Julie&Julia *14* -
A na jakým to kanále je to předávání? -
Re: Re: Golden globes
A nevíš prosim tě, jestli to pak nebude třeba někde na netu ke zhlídnutí? My totiž za prvý nemáme HBO a za druhý by mě rodiče nenechali se koukat... :-( -
No já určitě vstanu a budu u toho střídavě spát a dívat se, tak doufám, že nezavřu oči zrovna u hlavních hereckých kategorií *1*
Loni jsem kouakal na Oscary, ale Glóby budou moje premiéra *5*
Každopádně moc držim palce a určitě aspoň něco vyjde a nee jako loni, kdy jí to všechno sebrala Kate *15* -
Golden globes
Tak co lidi, kdo se budete koukat na predavani zlatych globu? Ja bohuzel nemuzu, ale urcite budu hned rano zjistovat situaci... Verim, ze letos Meryl svou nominaci promeni a ja budu zejtra nejstastnejsi clovek na svete!!! A co vy? -
Re: Re: Re: Re: Re: těšíte se??
prý nějaká. Žádná nějaká, ale Velká Meryl XD -
*1* tak to je taky good *1* Přece jenom v tom našm drogovým doupěti sama chodit nebudu :D ještě mě někdo zatáhne do křoví a co pak.. To mi nějaká |Meryl asi nepomůže :) -
na titulky je podle mě jetě brzo, ale už jsem zapsala požadavek,, takže už by to mělo bejt v povědomí :D
já teda veškerý torrenty stahuju z http://thepiratebay.org/.. stahuje tam podle mě i docela dost lidí -
Nejsem z Ostravy, jsem z malého městečka kousek od ostravy XD máme tam kino hvězda a nechodí tam ani těch 20 lidí XD -
já sem taky byla,ale nemám k tomu titulky.musíš si ale stáhnou torrnet,a pak si na google.com zadat to vyhledávače it's complicated free torrent a to ti tam už vyjede -
Re: Re: Re: Re: těšíte se??
NJ, koukám, že ty jseš z Ostravy (jestli je to pravda *1* ) tak tobě může bejt jedno, jestli jdeš do kina sama, ale v našem městě chodí do kina 20 lidí, takže jako moc se mi neche přdávat se k tý skupince padesátníků :)
Já teda čekám na titulky až budou no.. koukat se na to v angličtině a mít z toho půlku, to se mi moc nechce :) -
LOL, šak ti může být jedno, esli se na tebe koukají nebo ne. Je to tvoje věc.
Fakt???? A kdes to stáhla??? Já už se na to třepu XD -
Re: Re: Re: Re: těšíte se??
no,já už to viděla...je do super *3* *14*