-
:-)
Meryl je super herečka a na svuj věk i krasna *14* -
Julie....
Jak se těšíte na ten nový filmek? já teda nesmírně, po Pochybách zase něco jiného a It´s complicated bude jěště lepší:-) -
-
Re: Julie....
Nemůžu se dočkat!!! *14* -
Re: Julie....
Už se těším,bude to poecka nehorázná :) *1* -
-
Re: Re: Julie....
Ty jo ja už se taky nemužu dočkat!!Bude to trhák!! *1*
-
-
-
BAFTA
Tak v Británii to nevyšlo, cenu jí vyfoukla Kate Winslet. Nevadí :) -
Margaret
Supéér, tak je to na titulní straně osobnosti.cz, že se můžeme těšit na Meryl jako Tatcherovou :-D a myslím, že jí zvládne dokonale, ta zahraje snad všechny role -
MERYL
MILUJI MERYL STREEPOVOU JE TO NEJLEPSI HERECKA A JE KRASNA MOC SE MI LIBI JAK HRAJE DEKUJI ZE JSI *3* *8* -
Meryl arogantní...
Četli jste tenhle příspěvek na IMDB, přijde mi to jako otální nesmysl!
"I swear to god, anytime I see meryl streep in a film nowadays, I almost feel like she's saying to herself "god, look at how great my acting is".
am I seriously the only person that thinks that?!?!.
sometimes she overacts so much in a scene, but it doesn't matter because people will say "oh, meryl blew them all off the screen" well yes, of course she did, when she's clearly sticking out like a sore thumb!.
sorry to rant, because earlier in the career, I think she had the right balance, but now it seems like she's like the oscar winning actress who is incapable of bad acting, which is very far from the truth." -
-
Re: Meryl arogantní...
vždyť to tam ani nikde neni... -
Re: Meryl arogantní...
že se tím vůbec zabýváš...je to jen příspěvěk na IMDB,kterej tam napsal nějakej blb,kterej ju nemá rád.... -
-
Re: Re: Meryl arogantní...
Přesně tak, jen pičoviny...
-
-
-
ahojky:D
Včera byla na barandově Hořkost s Meryl *4* *14* viděla sem ale až konec.... bylo to hezký hlavně malá Grace:D *14* Bydlíte někdo v Plzni PS: vzkaz pro mimiek: 1. se prosim registruj a za 2. sem davej příspěvky ohledně meryl dík *14* -
Meryl Streep
je t0 fakt s0braa herecka hihi... *14* -
Meryl Streep
s0rraac heh 0pravujem sa..Meryl Streep je fakt supr0va herecka..je jedna z m0jich naj..heh.. *14* -
Mtě Meryl
Je to ta nejkrásnější a nejúžasnější herečka na světě mám ji moc ráda ve všech filmech které hraje...je dokonalá báječná, prostě the best!!! *14* *14*