-
Je to úžasná herečka moc ji obdivuji a je stejné znamení jako já♥ Mám ji moc ráda:)
-
..............
Tak sem viděla Márvinův pokoj:D krásý je to:D -
-
Re: ..............
A ty jsi ho stáhla? *3* -
-
Re: Re: ..............
ale i soundtrac je nádhernej -
-
Re: Re: Re: ..............
mam to na dvd -
-
Re: Re: Re: Re: ..............
jj,já taky *14* kdysi to vyšlo k nějakým novinám,ale u nás v trafice to ještě mají *14*
-
-
-
-
-
otazka
ma meryl facebook??? *7* -
-
Re: otazka
já se koukala a nemá.Ale upa bych ho chtěla
-
-
Pochyby
Mám pro vás novinku no nevím možná to už někdo víte ale někdy minulí týden byly poslány dvd pochyby do půjčoven tak se kouknětě jo a film julie a julia bude v kinech od 29. září tak zatím. *4* -
-
Re: Pochyby
Něco pro vás mám! Film Pochyby zdarma na: http://meryl-streep.blog.cz/rubrika /doubt - tam zadejte celý film a koukejte se *14* -
-
Re: Re: Pochyby
dik za tip uzc sem to zhlidla.Sice to moc nechapu,ale to v mim pripade neni vyjimkou *1*Ale Meryl to tam moc nesluselo ale zahrala to hezky(jako obvykle) *14* -
-
Re: Re: Re: Pochyby
hele a nevis este kde se da zadax shlidnout dabel nosí pradu??Ja to nemuzu nikde najit!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Pochyby
skus tohle --- http://filmy.kinotip.cz/dabel-nosi- pradu-2006/ *14* *4* -
-
Ďábel nosí Pradu
Uz sem to zkoukla a mocinky se mi ten film libil!!! *14* Meryl to tam hrozně slušelo!!!Ten kobec sem opet moc nepochopila *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pochyby
Moc dik za tu stranku,si zlato *14* -
a jo!!!ale dit si byla tak jista !!!A rekla ze jak odesel tak se tim proznal a ted ma nejaky pochyby ... *9* -
No myslí, že udělala chybu když ho odehnala, chápeš? Že o tom pochybuje. Když ho podezírala z toho, že zneužívá černošskýho chlapce.
-
-
Re: Re: Re: Re: Pochyby
www.kinotip.cz tam si to vyhledej! A co nechápeš na těch pochybách? *7* -
-
no vsecko!!hlavne ten konec jak se tam rozbreci a rekne ze ma ty pochyby nebo co!!!
-
-
-
-
-
-
best
hovorite mi duse.je to nejlepsi herecka na svete.videla jsem hodne jejich filmu,ale chci videt vsechny.je mi 11,tak me mamka ke vsemu nepusti,ale i sofinu volbu nekdy uvidim.je nejlepsi.u vsech herecek jsem videla pomluvy v diskuzich,u ni anijednu jedinou.kdo ma neco o ni,prosim piste na jirinka.witch@seznam.cz dik. *14* *14* *3* *4* *1* *4* -
moc moc moc prosííííím!
Ahojky děvčata mamproblém! nejdou mi otevřít vaše odkazy(zavice a iviik) poslete mi to do vzkazu? nebo dyž to nepujde tak nekam jinam? ja vam řeknu kam *14* -
-
Re: moc moc moc prosííííím!
Nejde mi to sice otevřít ale zavisce! vim další krásnou společnou věc co mam s Mery!!!! Taky kreslim Komiksy!!!!!!!!! aaaaaaaaaa! to je úžo!!! *14* Všichni mi moje postavičky chválí!!! a já se z toho po.... *1* *1* *1* *14* *14* -
-
Re: Re: moc moc moc prosííííím!
moc moc vtipný!!! áááááh já asi prasknu smíchy. já myslela že tě meryl zajímá. a jestli ne tak proč seš v tomhle fanklubu??? Jestli se ti nelíbý tak sem nechoď a neotravu těma blbejma připomínkama ostatní co tady Meryl fandí a mají ji rádi!!!! *13* *8* -
-
Re: Re: Re: moc moc moc prosííííím!
To je jako na mě? *7* Co jsem řekla? *16* -
-
Re: Re: Re: Re: moc moc moc prosííííím!
jo to bylo na tebe caokyspeed!!!! Jo mno tady se na příspěvky opovídá nějak divně!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: moc moc moc prosííííím!
Tak ještě jednou promiň!! Tak co kámošky??? *7* -
mno já sem měla blbí období a vijela jsem na každýho. Moji kamarádi Meryl nemaj moc v lásce a pořád se mi vůdči ní vysmívají atd... Už s tím začíná i moje sestra achjo!§ *9* -
No v pohodě ale proč si na mě vyjela???? Dyt sem nic špatnýho nenapsala nebo jo??? *7* -
ále radši nic. Promíň caokyspeed já sem to tak nemyslela já píšu i to co psát nechci promiň!!!! Odpustíš mi to?? *7* -
ja sem to fakt nepochopila, mužeš mi zavisce říct o co de?!
-
-
Re: Re: Re: Re: moc moc moc prosííííím!
Nooo ono se tady vůbec nějak divně odpovídá na příspěvky *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
mamma mia
musim rict:vytahla jsem do kina na mamma mia rodinu dvakrat a uz se moc tesim na patek,protize si koupim dvd.je nejlepsi. *14* -
Haló
a neni to náhodou tohle?
Zjistila jsem, že po prvním porodu byla Meryl strašně vystresovaná, a o to víc, když zase začala hrát ve filmech a v divadlech. Povídá bulváru ,,Někdy bych byla radši normální pracující člověk, ktery chodí do práce na směny a ne jak já. Já která žije ve stresu že se něco stane s naší rodinou a nebo že ve filmech neuspěju a skončím jako nejhorší. Kdybych nebyla herečkou kreslila bych komiksy a nebo bych dělala knížky pro malé děti. Vím jistě, že kdybych nebyla herečkou, tak že bych byla normální člověk, ale zase na druhou stranu bych si přála mít život takovžý jako mám já. Je těžké se v tom vyznat. Jako dítě sem byla normalní přála jsem si být úspěšná, což se stalo, ale zase když už začínám stárnout a tak si přeju opak. Ale dokud budu mít zakázky na filmy a divadlo budu hrát jako o duši :) Budu hrát tak, že mě budete mít všicni plné zuby :) '' Tohle to prozradila jednomu bulváru když bylo jejímu synovi 2 roky. Měla namále a málem se nám rozpadla rodina protože byla protivná a věčně nervózní a přitom ji jako jediné zajímalo tak akorát natáčení filmu a zkoušky. Porzradil tentokrát její manžel. *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Haló
tak to doufám, že dodrží, že bude točit filmy jak o dušu :D fanoušci budou jen rádi, i když už to bude asi čím dál tím těžší, ale zdá se být plná vitality tak je to dobrý :D -
to poslední je 100% kec -
-
Re: Re: Haló
A proč by to nemohla být pravda? Měla první dítě, filmová kariéra byla ještě téměř v začátcích, tak z toho byla vystrašená... Chcic vidět vás, až budete mít dítě a k tomu práci, jak vám to bude připadat snadný.... -
-
Re: Re: Re: Haló
ja is taky nemyslim že zrovna tohle je kec, ale že Louisa je Stevovo Martinovo... To je hustý!!!! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Haló
já myslím,že Don by Meryl nepušpinil...a z jakýho je to bulváru?
-
-
-
-
A víte co je hnusný? Že Meryl přebírala role Sigourney Weaver.... *9* *13*
-
-
Jejda
Cože:??????? Jí je 59????? Vypadá tak na 45 -
Otazka
Nevite jestli ma Meryl oficialni stranky?? *7* -