-
5.7.
V neděli 5.7. dávaj na Primě odpoledne Vzpomínky na Afriku, a pak večer Jedinou správnou věc.*3* Já vám teda nevim, ale podle mě tenhle film televizi ještě nikdy nebyl... -
-
Re: 5.7.
Divali ste se na tu Jedinou správnou věc??Já jo a bylo to celkem smutny!Ale tu Vzpominku na Afriku sem propasla o cem to bylo?? *3* *7* -
-
Re: Re: 5.7.
Ty byly krásný!! Robert Redford byl hustej! ale Meryl mi tam bylo docela líto! krásnej film! prej to má 7 oskarů!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: 5.7.
Ahoj děcka,hej ta jediná správná věc podle mě byla lepší.Ale bylo to děsně smutný.Jak se předávkovala....:(
-
-
-
Víc se asi těším na ty vzpomínky na afriku rodiče říkali, že je to krásnej film! *14* -
Jéééé! supr já už se těšim!!!! *14* *14* *14* *1* *14* *14* *15*
-
-
mamma mia!
Film Mamma mia je prostě super. A ten kdo jej neviděl jakoby nebyl na světě. Meryl je úúúžasnáááááá *4* -
-
Re: mamma mia!
Musim jít na ten film po třetí!!Do kina je užasný!!
-
-
Hrůza a děs
Tak jsem slyšela ten dabing na Nějak se to komplikuje a je to hrůza!!! Fakt děs. Hned jak sem to uslyšela musela jsem to vypnout. *10* -
-
Re: Hrůza a děs
Je to hrůza *8* *9* -
Re: Hrůza a děs
že???? *16* fakt se jí to nepovedlo *10* ale tak,stane se *13*
-
-
Nejkrásnější a nejtalentovanější herečka na světě. Bude pro mě vždycky nejlepší, získala si mě. Jedna z mála, která se už jako herečka narodila.
-
!!
Nádherná ženská a nejlepší herečka. Co víc říct... -
meryl streep
MERYL, je hrozně sexy...a je asi i hodna je prostě uplně ůžasná... *14* *14* *4* je to ANDĚL... *4* -
mlada hezka?
Vypada asi na 30! jak to dela? Je hezka a myslim ze i oblibena, a kazdopadne skvela herecka. v mamma mia! -
Madisonské mosty
Včera jsem viděla Medisonské mosty....jéjda to byl tak romantický a dojemný film...Meryl tam bylo 46 a vypadala tak na 30...je tak SEXY.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Madisonské mosty
ona vypada stale stejne *14*
-
-
Anděl v Americe
Meryl je ten nejúžasnější člověk na světě!!! Vnáší do mýho života světlo. Taky jí miluju *14* -
-
Re: Anděl v Americe
Meryl je nejlepší herečka,nejmilejší člověk a nejkrásnější žena *14*
Má talent,nic si o sobě nemyslí,skvěle hraje,mluví a zpívá.
A navíc je strašně moc sexy *14*
Já jí prostě miluju :*
-
-
Na to, že bude mít příští pátek 63. narozeniny je stále velmi krásná a neuvěřitelně nadaná! Fandím jí! Je jedna z těch nejlepších hereček, co znám. Zaslouží si tu slávu! :)