-
Zlaté glóby
Tak výsledky Zlatých glóbů už máme na světě. Meryl měla nominaci v ve dvou kategoriích, ale ani jednu však neproměnila :( Stejně tak to bylo i s herci, kteří měli nominaci za Doubt, secénář za Doubt a s filmem Mamma Mia!. -
-
Re: Zlaté glóby
a to jsem si myslela kolik mamma mia nepřinese cen, velké zklamání snad ty oscary třeba vyjdou -
-
Re: Re: Zlaté glóby
to ne, MM bych spíš věřila teda u glóbů než u akademie
-
-
Re: Zlaté glóby
naprosté zklamání... hlavně mě mrzí ta cena v kategorii komedie/muzikál, kde to vyhrála ta ..... slečna *16* -
-
Re: Re: Zlaté glóby
Já jsem jí víc věřila za Doubt, ale taky jsem byla tak nějak skleslá :) Uvidíme příští tejden, kdy se zveřejňují oskarové nominace. -
-
Re: Re: Re: Zlaté glóby
v dramatu to byla hodně silná skupina, takže ta MM s emi zdála pravděpodobnější ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Zlaté glóby
Ale když si to vezmeš kolem a kolem, tak všechno je vlastně silná skupina. Jinak by to nebylo na nominaci :))
-
-
Re: Re: Re: Zlaté glóby
Jo nominace se zveřejňujou až 22.1. , ale podle mě výsledky Zlatých glóbů mnoho prozradili.... myslím že KAte Winslet má oskara jasného... i když jí to samozřejmě nepřeju kvůli Meryl *14* -
-
Ale co my můžeme vědět. Glóby jsou zahraniční novináři a Oscaři jsou americký. Tam může být vše jinak... *4* -
Tak to je jasný :) Ale taky myslim, že když takhle všechny utřela, že to má jistý :)
-
-
-
-
-
Nej herečka na světě
Je to fakt nejlepší harečka na světě, a na svůj věk je moc hezká... Krásně zpívá *14* -
na svůj věk...
Meryl vypadá na svůj věk úplně skvěle že jí je 59 bych do ní neřekla doufám že bude hrát v mamma mii 2!!! *14* -
-
Re: na svůj věk...
co všichni musí řešit kolik je komu let? achjo :roll:
ale máš, pravdu, ona je krásná, i když takovým svým zvláštním způsobem *14* -
Re: na svůj věk...
to víš že tam bude hráát! vždyť je to hlavnííí postava!!!
-
-
Nej herečka
Mám Meryl mooc ráda *4* je to nej herečka a ve filmu Mamma mia prostě hvězdička a ten film jsem vyděla nejmin tisíckrat a pořád mě to baví *15*.MERYL JE PROSTĚ PROMĚ HVĚZDA A NIKDY JI PROMĚ NEPŘESTANE BÝT.I LOVE YOU MERYL *14* *14* *14* -
Mama Mia
Naprosto souhlasím.Je to super herečka a roli Donny stvárnila výborně.Krásně zpívá *14* *14* *3* *4* -
-
Re: Mama Mia
každou roli ztvární Meryl úžasně, i kdyby to byl jediný klad filmu -
-
Re: Re: Mama Mia
krásně zahrála mama mia krásnéj muzikal *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Mamma Mia se jí povedlo! =)
Já myslim že v Mamma Mia byl úžasná! Ještě když si vezmete kolik jí je let a jak to zahrála.. no prostě je to úžasná herečka a já jí tleskám =) *15* -
:)
V Mamma Mia Meryl prostě zazářila!Ta role jí byla šitá na míru...nikdo jiný by to nezahrál líp:) Nemám k ní slov *14* *4* -
-
Re: :)
Souhlasím je dokonalá *14*
-
-
Kráááávíína
To je taková krávovina, že je s Brosanem to je hrůůůůzáá. jak to někdo může napsat. necehápuj *10* -
I love her!
I love her. to je jediné co bych chtěla říct.
I love Meryl!! -
Konec CV
Kde jste to vzali panebože, že žije s Brosnanem? *1* *1* Musím se smát! *15* taková blbost ... -
-
Re: Konec CV
Přesně tak je přes 30let s Donem tak proč by ted měla být nevěrná???To mi k ní vůbec nesedí.. -
Re: Konec CV
Mně už ty story mezi Meryl a Brosnanem ani k smíchu nejsou *9* -
-
Re: Re: Konec CV
No a i kdyby, tak co. Nikomu do toho nic není, jsou to jen lidi *5* -
-
Re: Re: Re: Konec CV
vášnivá debata a M a 007? hej mě to taktéž přijde jako blbost, i když přiznávám, že podle pár fotek to tak trošilinku vypadalo a neříkám že by se mi to nelíbilo, mě přijdou jako skvělí pár a hodí se k sobě, ale jo! co je nám do toho! meryl je ale vdaná ne? a pierc má přítelkini nebo co ta obrině je!? já fakt nevím čemu mám věřit! -
-
Re: Re: Re: Re: Konec CV
tahle věta je tam napsaná→Při natáčení filmu Mama mia! se dala dohromady s hercem Piercem Brosnanem ( kterého si mimochodem do filmu ona samotná vybrala). jojo vybrala! ale dala dohromady? na netu se o tom už diskutuje jako o skutečnosti! třeba se snim dala dohromady jako myšleno na to natáčení filmu! ach jaj já vážně nevím čemu mám věřit! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Konec CV
Já bych tomu nevěřila.K Meryl nevěrnost pstě nesedí!A je přes 30let vdaná!!! -
prostě nějakej blbec to naspaal! že to tak musim napsat! -
peryl manie! jojo je mi to jasnéé, ale oni jsou skvělí pár, ale nevěřím tomu to ne! jako fakt! -
hej ne fakt.. nevím kolik lidí tomu fakt věří, ale spousta s eo tom baví, jak by to bylo super, kdyby jo a tak.. se koukni na youtube a zadej peryl -
Aha. No tak to je teda něco. Až to přijde z jiný strany než jsou český blogy, tak to bude zajímavá informace. *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re:Konec CV
mno diskutuje se o tom třeba na moojem blogu, na blogách o meryl taky! -
A kde se o tom jako diskutuje? Já to zaznamenala jen tady *15*
-
-
-
-
-