-
On je uplně nejvíc roztomilej *14* ! Vážně jako ... nejhezcí je podle mě asi v Saw a ještě v the inside ... ale upřímně řečeno... on je dokonalý absolutně všude <3
-
nejdokonalejší *14* miluju ho *14*
-
.
ja som si myslela ze len ja ho milujem a ze ja som cvok ked sa mi paci 55 rocny chlap ale ked on je taky skvely on je naj. herec na svete ...:) -
michael
ty jeho oči poznám kdekoliv *3* -
fotka
Když mu to sluší pořád, je to hrozně težký.....tak mě napadla teda ta první v prvním řádku :) -
-
Re: fotka
taky viď? je nádhernej...a přitom je starší než můj táta. *8* -
-
Re: Re: fotka
prosímtě, já bych mu tipovala tak na 40 a ne na 54. Máma a všichni si myslí, že jsem cvok, když se mi líbí. Když on má fakt hezkej kukuč a vždycky se dívá jak vyoraná myš :D a vypadá jako když ho kopnul el. proud. *1* -
-
Re: Re: Re: fotka
Tak každýmu se líbí "někdo", raději nechtěj vědět, co tají mamka xD -
Re: Re: Re: fotka
přesně, já bych mu taky víc netipovala...jak on to dělá, že vypadá tak brzvadně...jako myš-tak to je dobrý.:-D -
-
Re: Re: Re: Re: fotka
když já jsem s tím už otravná, jak pořád říkám že je hezkej. A naní nafoukanej, že je slavný. No, i když moc dobrých rolí si moc nezahrál. Já osobně jsem ho viděla akorát v Zorrovi *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotka
no tam jsem ho skoro nepoznala
-
-
-
-
-
-
Fotka
mě se líbí první a poslední v prvním řádku...je k sežrání.:-) -
Mike
Ale jak jsem se dívala, je v Lostu celkem oblíbený, ale tedy míň než James, Kate nebo Jack, ale má za sebou víc zkušeností s hraním a herec v divadle je pro mě víc herec než v televizi, protože v té to můžeš zkazit a napravit to, ale v divadle jedeš "naostro" *4* *5* *15* -
-
Re: Mike
jo to máš pravdu.:-) -
-
Re: Re: Mike
ale jak už tu byl nápad na to, abychom hlasovali pro nějakou fotku aby byla v top 5 ? *1* -
-
Re: Re: Re: Mike
no mohly bysme hlasovat... -
-
Re: Re: Re: Re: Mike
mě se líbí ta první v druhém řádku od nějaké mrmkev nebo tak nějak :)
-
-
-
-
-
nejlepší scéna
já mu poslala dopis na Havaj s fotkou (tu kterou má v profilu) a on mi ji poslal vlastnoručně podepsanou *14* -
-
Re: nejlepší scéna
Aha, to je hezký........:-) řekla by si že už je mu tolik let? vypadá celkem mladě -
-
Re: Re: nejlepší scéna
vypadá tak na 40, ale pořád vypadá hezky a přitažlivě, nejlepší postava v LOSTu :D Kam se hrabe nějakej Josh Holloway *1* -
-
Re: Re: Re: nejlepší scéna
Přesně tak, říkala jsem si tak maximálně 40, je na něm cosi přitažlivýho a možná i sexy, vůbec to neumím popsat.:-)) -
-
Re: Re: Re: Re: nejlepší scéna
ale nechápu, jak někdo o něm může říct že je nějakej třetí nejhnusnější herec ve filmové kinematografii....nejde o fyzickou krásu (ake on ji má) ale spíš co je uvnitř (nemyslím střeva nebo žaludek:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nejlepší scéna
to taky nechápu, ale ať kdo chce co chce myslí....:-)) my víme svoje...:-)) pro nás je úžasnej.
-
-
-
-
-
-
nejlepší scéna
no tak samozřejmě že jak se Ben po přesunu ostrova ocitně v poušti a snaží se mluvit na ty modrý a červený arabsky a turecky, to nemělo chybu *15* dále : " Já jsem Henry Gale z Minnesoty" fakt roztomilej *3* ale co bych byla za pořádnou fanynku kdybch se nepochlubila, Héč já mám jeho ofiš fotky rovnou z Havaje *1* *1* -
-
Vážně? A jakou?
-
-
nejlepší scéna
Ahojky, v jaké scéně z Lostu se vám nejvíce líbil?? -
-
tady to teda žije.......
mě se teda třeba líbil ve scéně, jak se přesunul do pouště, dostal se do hotelu v Tunisku a baví se s recepčí... Zeptá se jí co je za den a rok, ona mu odpoví a on se pak tak roztomile usměje... To se mi fakt líbí...
A co vám?
-