-
Achojky Mišánku strašně moc se mi líbíš pro mě jsi prostě ten pravý, doufám že budeš Superstar. Držím ti palce!!!!!!
-
Míša
Miluji tě seš nejlepší!!!!!!! -
je prostě super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ahojky Míšo! Zpíváš strašně nádherně. můžeč mi napsat tvůj mail nebo telefonní číslo?Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sně mooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooc ti fandím PA pa pa pa pa pa pa pa pa papa pa
-
NEJSLADSÍ Z CELÉ TOP 10
-
Ahoj Míšo dáš mi tvoje čislo na mobil prosím ješte jednu otazku co mam udelat pro to abys mi dal pusu? Strašne ti fandím!!!!!!!!!!!!!!!! Ahoj Klára
-
:)
koukej se tam udržet co nejdýl misho :) ..fandim ti :) ..btw: to od bárty si zazpíval suprově :) ..ty 4 ucha co tam sedí tomu nerozumí :)) -
ahoj míšo jsi super hlavně neposlouchej ty blbý holky co tě tady pomlouvaj nejspíž milujou toho debila amiriho nebo teplouše jankoviče.ty jsi nejlepší si suprovej a jsi budoucí superstar. TAK TI DRZIM PALCE!!!!!!!!!!!!!:-)
-
pro omara
hele uklidni to,kdyz se ti nelibi,tak sem vubecv nepis a radeji si najdi nekoho,koho budes chvalet a nezatezuj nas tady tema tvejmapodelanejma kecama -
Míša Foret je prostě dobrej kluk a líbí se mi!!!i jak zpívá,sice nevyhraje superstar ale je mrtě dobrej a hezkej!!!tak zatím papa