-
Vzkaz pro Janu
No díky že se mnou souhlasíš máš na to podobnej názor jako já. Už jsem si myslela že jsem sama co si něco takovýho myslí když všichni v mím okolí i tady se nad ním tak rozplívají. Dokonce sem si myslela že mi nějaká hysterka tady nadá ale v tom jsem se spletla. Zdravím!! -
holky
proc ho porad prosite o ty fotky s podpisama,kdyz o ne tolik stojite,tak zvednete prdel od pocitace a jedte nejak kde si na ten podpis pockate..to ma potom ten podpis mnohem vetsi cenu,nez kdyz napisete posli....A navic kdyby tazdy tu fotku posilal tak by brzo zkrachoval=) -
pro ivu
No tak to musim souhlasit,kdyz ma najednou tolik faninek tak kde sakra byly,kdyz je misa nejvic potreboval??Ted,kdyz je v tom 12 tak je najedou pro vsechny zajimavej!!!Fakt ty princezny co mu porad pisou ze ho milujou nechapu,vzdyt ho vuec neznaj,znaj jen toho kluka co se porad smeje do kamery,ale jeho pravý Já nikdo z nich nezná=( -
Ahojky
Ahojky Miso jsi fakt super kluk libis se mi uz od zacatku.Nechces mi poslat cislo na tvuj mobil.Plosim:-)napis na PetaZhrlova@seznam.cz -
Míšánek
Milý Míšo.Byla bych ráda,kdybys mi mohl poslat 4 fotky s podpisem.Na adresu Monika Zvědělíková.Norberčany 10 Mor.Beroun,79305.Moc mě to potěší i moje kámošky. Máme tě rádi. -
Míšánek
Moc tě miluje tvoje (manželka) Monika.Zpíváš nejlíp ze všech a všichni ti moc fandíme. :) -
míša
I love you -
fortik
ahoj miso moc ti fandim a chci aby si to dotahl az do konce s pozdravem denny -
:)
Slaďoušek :)) -
Si nejlepsi..my favourite singer