-
Nejlepší človíček na světě
Držím ti palce si nejlepší z celé TOP12 a i když vypadneš budeš stejně moje superstar.Tak se drž pa pa napiš prosím -
Ahojky....
seš ten nejlepší a nejhezčí zpěvák z celé řady superstar jsi prostě úžasnej a máš strašně pěknej chrapťák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! :o)))) snade vyhraješ!!!Poslal by jsi mi prosimtě fotku s podpisem?Pa napiš -
si strašně nádhernej a umíš zpívat máš jinej styl zpívání a liší se to od ostatních je to super a vždycky jsem ti poslala a taky budu posílat hlasy
-
myšáček foretííkkkkkk
je super sladkej roztomilej má krásnej úsměv a vzhlet je prostě nej nej nejkrásnější................. sté top 12 a i nejlíp zpívá z top 12 .fandim mu a chci aby byl 2 česká superstar............... -
Míšáááááááá
mno teda Míšo.ty ses předvedl........totálně mě dostal už při první šamci tím jeho náááááááááááááááádherným chraplákem..bylo to něco strhujícího.hmhm dokážu si představit.že si kupím jeho CD!A myslím..že nějakej pitomej sámer issa to může zabalit,páš Mišanek Foret jeten nejjj -
Čauky mišáku, máš hrozně hezkej úsměv a očka. Přeju ti vše nejlepší k tvým úspěchům. Až budeš mít čas tak napiš (díky) tak ahoj v neděli! Pa Klára
-
Jsi ten nejhezci nejroztomilejsi a vsechno nej nej nej hezciho na svete a mas ten nejjjjjjjjjjhezci usmev na svete MILUJU TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!papapa a at vyhrajes!!!!!!!!! Budu ti drzet palecky a to uplne vsechny!!!!!!!
-
si k sežraní
koukam na superster a ty jediny maš něco co holky strašně přitahuje odepišni prosím. -
SLAĎOUČKEJ!!!!!
Michal je fakt sladkej, hlavně když se koukne do kamery a usměje se... to musí roztát každý :o) Tara* -
my
I LOVE YOU