-
Super
ewruwrhzf -
rfr
jejky tak to je mi moc líto že nemůže hrát no:(
ale tak co musí začít nějak žít na světě je spousty dalších kráných věcí:) -
Happy birthday
Happy birthday Michael.. -
Michael J. Fox
Je to opravdu sympatický muž a dobrý herec. Moc mě mrzí, že kvůli své nemoci už nemůže hrát ve filmech. Návraty do budoucnosti byly úžasné. *4* Jeho žena Tracy Pollan je taky dobrá herečka. Baron a ostrý Bill, kde Tracy hraje opravdu stojí za podívání.Hrají tam s ní také June Carter Cash a Johnny Cash. *3* -
mne sa paci film odneho navrad do buducnosti michael a christopher loyd su nezapomenutelni herci vo filme navrad do buducnosti proste skvele *3* *15* *2* *1* *4* *5*
-
Michel J.Fox má dítě se svou novou přítelkyni Bar Raffaeli. *1* *1* PĚKNEJ NESMYSL !! LASKAVĚ TUTO NOVINKU ODSTRAŇTE !!!!!!!
-
*3* *2* *14* *14* *14*
-
Je skvělej *4* *4* *4*
-
*14* *14* *14* Michael *14* *14* *14*
-
kontakt
Zdravím všechny fanoušky Michaela J.Foxe!
Je to velice sympatický herec a je potřeba mu přát štěstí a pokud možno co nejdelší stabilizaci jeho zdravotního stavu. *4*
Mám kamarádku, která jej také moc obdivuje a fandí mu a ona je přesvědčená, že mu může pomoci v boji s jeho nemocí. A protože se má zkusit vše, obzvláště v tak těžkých případech jako je Parkinson,mám na vás prosbu:"Poradí mi prosím někdo jakýkoli kontakt na jeho manažera , či přímo na něj ?"
Předem děkuji za pomoc při hledání kontaktu (e-mail, kontakt na fan klub v USA,...) na M.J.Foxe *3*
Isabela *7* -
-
Kontakt
ahoj Iso na kfilmu.net jsem našel adresu:
Michael J. Fox
Creative Artists Agency
9830 Wilshire Blvd
Beverly Hills, CA 90212-1825
USA *3* Hodně štěstí zdraví Lišák -
Re: kontakt
Pokud myslíš, že opravdu může pomoci, a´t kontaktuje:http://www.michaeljfox.o rg/
-