-
madonna
mě už to štve..už je dávno po koncertu a ona je furt na titulní straně..twe..hlavně že správce měl plnou hubu keců jak tam budou dávat aktualní dění ze světa celebrit..to vidim..už aby nám tam dali Majkyho *16* -
-
Re: madonna
myslím že už tam zítra nebude.. ale je mi to fuč.. už NEŘEŠÍM!! *15*
-
-
Living with...
Ted se koukam na Living with....konecne s titulkama =) Mě se strašně líbí to v tom nákupním centru jak Michael umí nakupovat ty vázy a tak.. *14* -
-
Re: Living with...
Úplnej shopaholik. This, This, This and this...Oh, and This! *15* -
-
Re: Re: Living with...
Michael je v tom dokumentu úžasnej:D:D.. ani Bashir ho nedokázal zlomit:D.. a to je to nejlepší!!! -
-
Re: Re: Re: Living with...
To je pravda =D
-
-
-
-
ZASE MADONNA
proč je jako v Napsali o mně MADONIN KONCERT??? to teda fakt nechápu. jo jasně je tam napsaná věta, že nezapomněla na Michaela Jacksona, ale je to o Madonně tak nechápu toho, kdo to sem dal... -
-
Re: ZASE MADONNA
kde prosím berete to NAPSALI O MĚ?? *15* -
-
Re: Re: ZASE MADONNA
aháá už to mám dobrý:D:D
-
-
Re: ZASE MADONNA
No jo, víš, někdo má jí má rád. Ale to neznamená že o ní budou psát v jeho zprávách. Taky nevím proč to tam dali. Asi proto, aby nás rozčílili, a to se jim povedlo. Tedy aspoň u mě *16* *16* -
-
A nebo to tam dali právě kvůli tomu že nazapomněla na Michaela.. asi si neuvědomili, že Madunnu nemáte rádi:)).. no i když já tí taky moc nemusim *15* -
Madonna je dneska v každých novinách,dokonce i ve zprávách *9* *16* *16* Taky mě to naštvalo,nechápu proč to tam je.
-
-
-
papááá
tak já jdu, mějte se zatím pěkně ahojky.... *4* -
-
Re: papááá
Ahojiik *4* -
ahoj =) -
Měj see =) -
tak papík *3* -
pááá *5*
-
-
Next
Ahojky všem,dneska sem viděla úžasný tričko s Majkím (v Nextu).Bílý a na sobě má obrázek Majkího z videoklipu na Billie Jean. *14* *14* Moc hezký! *1* -
-
Re: Next
já zase viděla černý tričko s majkím...taky bylo pěkný móc *14* -
-
Re: Re: Next
To já pořád hledám nějaký tričko s Majkím a nikde ho nemůžu sehnat,to je hrozný.Tak doufám že na něho jednou někde narazim.A máš to tričko??=) -
-
Re: Re: Re: Next
Zkus to v New Yorkeru nebo v tom Nextu..Jinde newim me ho privezl bracha z ciziny =) -
Na aukru jich mají hodně...Taky tam odať budu jedno mít =) -
-
Re: Re: Re: Re: Next
a jaky?=)
-
-
to je na mě?jestli jo, tak to tryčko nemám..... *9*
-
-
Re: Re: Next
Já už jedno černý mám,a kdes ho viděla?=) -
-
v telči,když jsem tam byla na výletě...ty se máš já zatím nemám žádný *9* ale chtěla bych... *14*
-
-
-
-
Michael - video
Asi neaká habaďúra. *7*
http://www.youtube.com/watch?v=pmAzDTKCMiM&eurl=http%3A%2F%2Fvideoklip%2Eosobnosti%2Ecz%2Fmichael%2Djackson%2D%2Dtatum&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=5J9r_l7-8SI&feature=related -
-
Re: Michael - video
Nepřipadá mi to jako Michael... -
-
Re: Re: Michael - video
Michael měl takovou pomalejší a houpavější chůzi. Teda, když byl už starší. A pochybuju, že tady na tom vydeu mu bylo míň jak 40. -
-
Re: Re: Re: Michael - video
Teda, pokud to byl on. Ale já si myslím, že to on teda nebyl.
-
-
Na mjjpictures.com mal takú čiernu sieťku ( boli to fotky z tohto roku), ale nie cez tvár, mal aj okuliare a rúšku a klobúk, asi sa tak zvykol maskovať.
-
-
mno tak to nevím *7* nemyslíte, že by měl na sobě něco jinýho..by si na veřejnost nevzal jen obyč triko...mě ta ženská připomíná Kurnikovou...ale to bych mu nepřála..chudák Majky.. *1* ten by měl dost *3* -
-
ta holka je podle mě další plastiková barbí, která si stojí na vedení, nemyslím že by s takovou Michael chodil.. ale jenom můj názor.. jenom mi tak ta holka připadá:D -
-
Mne tak tiež pripadá, moc by sa k nemu nehodila.
Nevyzerá moc inteligentne voči nemu, skôr pôsobí tak umelo. -
-
Re: Re: Re: Re: Michael - video
přesně tak..to by byla další falešná coura, která ho chce připravit o prachy *10* -
Re: Re: Re: Re: Michael - video
jak jsem viděla její první fotku.. jako samostatnou.. tak jsem si myslela že je to Pamela Anderson:D:D.. má podobnej výraz.. a připadá mi stejně umělá:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael - video
Podobá sa na Brigit Bardot, ale trochu sa podobá aj na Vanesu Paradis. -
Na všech fotkách je Brigit Bardot. Paní, které je dnes přes 60let. Někdo chce zase vydělat peníze na tzv.záhadě. -
Aj na mňa to tak pôsoilo, na prvý dojem.
-
-
-
-
-
tak to netuším.. ale asi ne *7* *15* -
To nemusi byt Michael.. -
-
No postava by aj sedela, ale tiež ma to napadlo, že to nemusí byť on.
Alebo je to nahrané, po tých obvineniach. -
-
Tak postava by sedela ale do obliceje mu neni videt takze to muze byt nekdo jiny..
-
-
-
*9* *7*
-
-
SRAZ
jo a jinak lidicky nevite kde a v kolik s ema konat ten sraz v ostrave moc rada bych tam totiz sla a jako nikdo neni schopny mi nic podrobnejsiho k tomu napsat tak plsky neco napiste ale mi do vzkazu ju kdyby jste teda neco vedeli -
Ach jo :-(
Achjo já bych tam chtěla do tý Prahy na je ho narozky ale nemůžu ! *9* :-( -
-
Re: Ach jo :-(
Já bych mohla až 30.8. *9* -
asi je nás víc:D -
-
Re: Re: Ach jo :-(
*15* *15*
-
-
Hmm taky nemuzu.. :-( -
To nejsi sama no... -
-
Re: Re: Ach jo :-(
nejste sami *9*
-
-
-
ju málem bych zapoměla
nevíte náhodou něco podrobnějšího k tomu co se bude dít v Praze na Majkyho narozky??a kdyžtak od kdy to začíná a kdo z vás tam pojede? *3* -
-
Re: ju málem bych zapoměla
ahojyk jo vim v praze na staromaku bude sraz fanousku a bude se tam konat pokus o rekord v tanci na Majkího pisnicku Beat it bude tam hodne lidi kteri ji budou tancit ale v kolik to nevim a bude to na Majkího narozky -
-
Re: Re: ju málem bych zapoměla
a pujde tady někdo z vás??pojeĎte holky..zatancujem jim tak jak nikdo:D *1* -
-
Re: Re: Re: ju málem bych zapoměla
no ja bych jela nevidim v tom problem ze jo jsou prazky ale jediny problem je ze jsme tedkom v praze byla a jinak jako jsou na to treninky v ostrave na ten rekord nechci ti kazit naladu jo -
-
Re: Re: Re: Re: ju málem bych zapoměla
tak to je škoda..tak bysme se aspoň podívali..mno a jedete teda někdo? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ju málem bych zapoměla
Jela bych moc ráda *1*
-
-
-
-
-
-
knížečka:))
ahojky holčiny..tak dneska sem si konečně koupila knížku o Majkym..tu nejnovější..je přímo nádherná..a byla tam poslední...takový štěstíčko ..sem v tom knihkupectví byla tak šťastná až se na mě ta prodavačka koukala jestli sem normální *1* *1* ..jsou tam moc krásný obrázky.. *14* -
-
Re: knížečka:))
Myslíš tu Michael Jackson 1958-2009? -
-
Re: Re: knížečka:))
jj -
-
Re: Re: Re: knížečka:))
Tu mám taky, už jsem ji celou přečetla, je pěkná a zajímavá =)
-
-
-