-
Michael
On bol taká osobnosť, že žije aj po smrti.
Za posledné roky sotva zahrali neakú jeho pesničku, alebo videoklip.
Jediné čo si pamätám sú titulky novín s jeho fotkou a nelichotivými kecami.
A teraz ako po výbuchu sopky sa idú o neho potrhať, je prvý v hitparádach a v predajnosti cd. -
-
Re: Michael
Od té doby co rozvázal smlouvu se společností sony, tak se naštvali a zakázali jeho hudbu. Byl to nejrentabilnější klient, tak je to zlomilo.
Ale Majkí k tomu měl důvod. -
-
Re: Re: Michael
Před Michaelem odesla uz Mariah Carey a oni vedeli ze kdyz odejde i Michael maji po ziskach tak to vyresili takhle.
Michael se prý nikdy nemel rad s reditelem Sony...
-
-
Re: Michael
Poslední roky o něm fakt slyšet nebylo...A dočetla sem se,že v Americe po aféře Chandler lidi skoro přestali kupovat Michaelovi CD..=(
-
-
Ach jo
Ach jo.Michael uz navzdy odesel a musi se priznat ze nemel zrovna stastne detstvi a pomahal chudym lidem . *9* Michaeli,budes mi chybet! *9* *9* -
:(
Občas už si připadám fakt jak blázen, ale prostě nemůžu přestat na Majkýho myslet.... Myslím na něj kudy chodím a strašně mi chybí.... *9* -
-
Re: :(
Tak to je normální kočičko. Já s ním usínám a sním se probouzím. Samozřejmě v mé hlavě, jak jinak. -
-
Re: Re: :(
Zlatí já vím...Máme to tady všichni hodně podobný
-
-
Ja som na tom rovnako,vždy keď sa ráno zobudím, prvá myšlienka je na Mikiho.
A keď idem spať, je to podobné. -
Jo, to já taky, možná je to i tím, že je stále spousta nejasností kolem jeho smrti, pořád si kladu otázku proč, proč se to muselo stát. Dokud nebudu mít jasnou odpověď, tak se s tím asi nevyrovnám. *9*
-
-
MJ
Vzpomněla jsem si, jak psali, že ten herec co tvrdí, že je Paris jeho dcera, že je prý i kmotr dětí, ale kmotrem Majkího dětí je Macaulayn Culkin.
Koukám, že to jsou všichno moc velký dobráci :-)
Culkin je moc fajn klučina :-) -
-
Re: MJ
Angie
Čítala si teraz to o tej košeli?
(nemusí to byť nič dôležité, mohla sa mu pustiť aj krv z nosa, len neviem prečo by to zavesili do skrine) -
-
Re: Re: MJ
Já to četla už v týdnu v Aha.
Já si myslím, že pokud to je vůbec v Majkího skříni, protože tak jak nám ukazují jeho ložnici, tak jsme už viděli 4 různé, tak si vyber, která je skutečně jeho. Tak pokud je to jeho halenka, tak mě napadla jedna věc.
Majkí měl přeci spadnout dole v hlae a srazit sebou vázu. Ležel ve střepech, takže s emohl pořezat. Murray zmatkoval, byl v šoku, tak mohl popadnout první co viděl a zpátky to pověsit. Lidi v šoku takhle jednají :-( Měl 45 min. na to takhle vyvádět hlouposti, bohužel.
Jinak nevím, jinak mě nic nenapadá, ale tahle ložnice asi bude Majkího. Nevím proč si to myslím, ale cítím to. A taky tam má nalepené žluté papírky a on si prý dělal poznámky a lepil je, ale pořád to nemusí být jeho ložnice. -
-
Re: Re: Re: MJ
To je dost zajímavá myšlenka. A i dost logická
-
-
-
No tak tohle mu fakt nevyšlo tomu herci -
-
Re: Re: MJ
Tak to mu teda nevyšlo *15* .
-
-
Presne.
Tí čo boli jeho skutočný priatelia, sa pretŕčajú na verejnosti najmenej.
Culkina ani zatial nedávali, že by sa k tomu vyjadroval.
To že sa tá Paris na neho podobá, na toho herca, to ešte nie je dôkaz.
-
-
Ghost
Nemáte někdo film Ghost??Já viděla kousek na youtube.com ale je to v anglictine,takze tomu moc nerozumim.Nemate ho nekdo treba v cestine bo slovenstine??Napiste na email V.I.P.Prague@seznam.cz nebo na 774188928 -
-
Re: Ghost
Stáhni si k tomu titulky. Jinak se to dá v pohodě pochopit i bez titulků, pokud neumíš anglicky :-) -
-
Re: Re: Ghost
Jo, ghost je dobrý film... ale promiň, nic s titulkama jsem neviděla *9* . -
-
Re: Re: Re: Ghost
My ho máme s titulkama. Manžel k tomu stahoval titulky právě. -
-
Re: Re: Re: Re: Ghost
Jo jako děj se dá pochopit,ale bylo by lepší vědět uplně všechno co říkaji =) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ghost
No tak si je stáhni. Titulky tam jsou ke stažení... :-)
-
-
-
-
-
-
Capitan E.O
chtěla jsem se podívat na Capitan E.o ale mám to jenom v angličtině...nemáte k tomu někdo titulky a nebo nemáte to rovnou česky??? pomozte mi prosím...ozvěte se na 381-290-436 a nebo na mail kitty133@seznam.cz...budu moc ráda...děkuju moc! *4* -
*
Zdravim všechny =D -
ahojky
ahojky lidičky přeji všem krásné dobré ráno -
...
Hele lidi koukám že Majkímu nějak ubývá návštěvnost *9* !S tím musíme něco udělat ne?? *3* -
-
Re: ...
ale co s tím chceš dělat...víc lidí sem chodit nebude...sama vidíš co si o Michaelovi myslí... *9* -
-
Re: Re: ...
To máš pravdu no... -
Hi, hi, podle mě je přes 7000 příspěvků hodně ne? No, já tady budu skoro pořád, o tom není pochyb- hlavně v noci. Se mnou mnou můžete počítat *3* . -
Podle mě, tady ta návštěvnost vůbec není špatná. *3*
-
-
-
oprava
majkymu