Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michael

On bol taká osobnosť, že žije aj po smrti.

Za posledné roky sotva zahrali neakú jeho pesničku, alebo videoklip.
    Jediné čo si pamätám sú titulky novín s jeho fotkou a nelichotivými kecami.
    A teraz ako po výbuchu sopky sa idú o neho potrhať, je prvý v hitparádach a v predajnosti cd.
    • angie72

Re: Michael

Od té doby co rozvázal smlouvu se společností sony, tak se naštvali a zakázali jeho hudbu. Byl to nejrentabilnější klient, tak je to zlomilo.

Ale Majkí k tomu měl důvod.
      • chiaramj

Re: Re: Michael

Před Michaelem odesla uz Mariah Carey a oni vedeli ze kdyz odejde i Michael maji po ziskach tak to vyresili takhle.
        Michael se prý nikdy nemel rad s reditelem Sony...
    • chiaramj

Re: Michael

Poslední roky o něm fakt slyšet nebylo...A dočetla sem se,že v Americe po aféře Chandler lidi skoro přestali kupovat Michaelovi CD..=(
  • Ach jo

Ach jo.Michael uz navzdy odesel a musi se priznat ze nemel zrovna stastne detstvi a pomahal chudym lidem . *9* Michaeli,budes mi chybet! *9* *9*
  • lina25

:(

Občas už si připadám fakt jak blázen, ale prostě nemůžu přestat na Majkýho myslet.... Myslím na něj kudy chodím a strašně mi chybí.... *9*
    • angie72

Re: :(

Tak to je normální kočičko. Já s ním usínám a sním se probouzím. Samozřejmě v mé hlavě, jak jinak.
      • lina25

Re: Re: :(

Zlatí já vím...Máme to tady všichni hodně podobný
    • lask1

Ja som na tom rovnako,vždy keď sa ráno zobudím, prvá myšlienka je na Mikiho.
      A keď idem spať, je to podobné.
    • bibi1

Jo, to já taky, možná je to i tím, že je stále spousta nejasností kolem jeho smrti, pořád si kladu otázku proč, proč se to muselo stát. Dokud nebudu mít jasnou odpověď, tak se s tím asi nevyrovnám. *9*
  • angie72

MJ

Vzpomněla jsem si, jak psali, že ten herec co tvrdí, že je Paris jeho dcera, že je prý i kmotr dětí, ale kmotrem Majkího dětí je Macaulayn Culkin.
    Koukám, že to jsou všichno moc velký dobráci :-)

Culkin je moc fajn klučina :-)
    • lask1

Re: MJ

Angie
      Čítala si teraz to o tej košeli?

(nemusí to byť nič dôležité, mohla sa mu pustiť aj krv z nosa, len neviem prečo by to zavesili do skrine)
      • angie72

Re: Re: MJ

Já to četla už v týdnu v Aha.
        Já si myslím, že pokud to je vůbec v Majkího skříni, protože tak jak nám ukazují jeho ložnici, tak jsme už viděli 4 různé, tak si vyber, která je skutečně jeho. Tak pokud je to jeho halenka, tak mě napadla jedna věc.
        Majkí měl přeci spadnout dole v hlae a srazit sebou vázu. Ležel ve střepech, takže s emohl pořezat. Murray zmatkoval, byl v šoku, tak mohl popadnout první co viděl a zpátky to pověsit. Lidi v šoku takhle jednají :-( Měl 45 min. na to takhle vyvádět hlouposti, bohužel.
        Jinak nevím, jinak mě nic nenapadá, ale tahle ložnice asi bude Majkího. Nevím proč si to myslím, ale cítím to. A taky tam má nalepené žluté papírky a on si prý dělal poznámky a lepil je, ale pořád to nemusí být jeho ložnice.
        • lina25

Re: Re: Re: MJ

To je dost zajímavá myšlenka. A i dost logická
    • lina25

No tak tohle mu fakt nevyšlo tomu herci
      • masno

Re: Re: MJ

Tak to mu teda nevyšlo *15* .
    • lask1

Presne.
      Tí čo boli jeho skutočný priatelia, sa pretŕčajú na verejnosti najmenej.
      Culkina ani zatial nedávali, že by sa k tomu vyjadroval.

To že sa tá Paris na neho podobá, na toho herca, to ešte nie je dôkaz.
  • chiaramj

Ghost

Nemáte někdo film Ghost??Já viděla kousek na youtube.com ale je to v anglictine,takze tomu moc nerozumim.Nemate ho nekdo treba v cestine bo slovenstine??Napiste na email V.I.P.Prague@seznam.cz nebo na 774188928
    • angie72

Re: Ghost

Stáhni si k tomu titulky. Jinak se to dá v pohodě pochopit i bez titulků, pokud neumíš anglicky :-)
      • masno

Re: Re: Ghost

Jo, ghost je dobrý film... ale promiň, nic s titulkama jsem neviděla *9* .
        • angie72

Re: Re: Re: Ghost

My ho máme s titulkama. Manžel k tomu stahoval titulky právě.
          • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Ghost

Jo jako děj se dá pochopit,ale bylo by lepší vědět uplně všechno co říkaji =)
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Ghost

No tak si je stáhni. Titulky tam jsou ke stažení... :-)
  • kacenka33

Capitan E.O

chtěla jsem se podívat na Capitan E.o ale mám to jenom v angličtině...nemáte k tomu někdo titulky a nebo nemáte to rovnou česky??? pomozte mi prosím...ozvěte se na 381-290-436 a nebo na mail kitty133@seznam.cz...budu moc ráda...děkuju moc! *4*
  • chiaramj

*

Zdravim všechny =D
  • hanikaaa

ahojky

ahojky lidičky přeji všem krásné dobré ráno
  • ...

Hele lidi koukám že Majkímu nějak ubývá návštěvnost *9* !S tím musíme něco udělat ne?? *3*
    • kacenka33

Re: ...

ale co s tím chceš dělat...víc lidí sem chodit nebude...sama vidíš co si o Michaelovi myslí... *9*
      • Re: Re: ...

To máš pravdu no...
      • masno

Re: Re: ...

Hi, hi, podle mě je přes 7000 příspěvků hodně ne? No, já tady budu skoro pořád, o tom není pochyb- hlavně v noci. Se mnou mnou můžete počítat *3* .
      • lina25

Re: Re: ...

Podle mě, tady ta návštěvnost vůbec není špatná. *3*
  • oprava

majkymu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit