Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • riki.002

Bratr Jermaine chce Michaela pohřbít v NEVERLANDU!!!

Michaelův bratr Jermain poskytl rozhovor Larrymu Kingovi na CNN. Jermaine řekl, že je pro něj Michaelova smrt stále šok, a že se teď rodina zabývá otázkou, kde ho položí k poslednímu odpočinku. "Zajímá mě hlavně ochrana místa, kde Michaela pohřbíme. Během procesu Michael do Neverlandu nechtěl, ale všichni jsme to místo viděli, je nádherné." Jermaine chce Michaela pohřbít v Neverlandu, ale zbytek rodiny má zřejmě jiný názor.
    Jermaine také řekl, že Omar Bhatti je chlapec, kterého měl Michael vělmi rád, a kterého pokládal za rodinu. Pokud není jeho syn, budeme ho stále pokládat za rodinného přítele. Jermain si nemyslí, že by Michael něco bral. "Nikdy jsem ani nezapřemýšlel nad tím, že by Michael byl závislý na něčem. Nikdy jsem ho totiž neviděl chovat se divně. Věci, které teď slyším z médií, jsou šokující. Počkejme si na výledky pitvy."

Jermain je super, že chce pohřbít bratra na místě, které Michael miloval, že? *14*
    • lina25

Re: Bratr Jermaine chce Michaela pohřbít v NEVERLANDU!!!

No to je... On a Janet mi přijde z té jeho trhlé rodinky nejvíc normální. A jeho maminka musí být taky fajn. I když ta s Neverlandem nesouhlasí, nikdy se k Majkýmu neobrátila zády
    • polinka

Jo to jsem četla. A myslím že se někde vyjádřil jeho otec že on ho chce taky pochovat v Neverlandu, ale jeho matka a ostatní sourozenci (kromě Jermaine) jsou proti.
    • kacenka33

to by bylo super kdyby Michael odpočíval v Neverlandu...i já bych si přála aby tam byl pochovaný...měl to tam strašně rád...a už jenom kvůli těm dětem...aby věděli kam se jejich 'rodina' vůbec poděla...aby věděli kam mají Makjkíího přijít navštívit...aby za ním chodili s problémy a novinkami...takhle by si to Majkíí určitě přál! *9*
  • besta

kdo

kdo nema rad majkiho at sem nelozi!!!
    • Re: kdo

Přesně tak!Ať si sou za těma idiotama kterejm řikaj hvězdy a nás tady nechaj na pokoji!! *13*
      • besta

Re: Re: kdo

jj co pak jim majki udelal ze jsou na nho takovi???NIC!!!
        • kacenka33

Re: Re: Re: kdo

víte jak to musí bejt Majkíímu líto když si to tu čte a tady samá chvála všichni ho tu mají rádi a najednou příjde nějakej idiot a všechno nám to tady pokazí těma svejma kecama...když už tady Majkíí není to neznamená že tim to všechno končí, všichni ho hodí za hlavu a konec...to v žádném případě! to bychom mu nikdy neudělali! My se tady snažíme aby se na něj nikdy nezapomnělo....což pochbuju že by se někdy stalo =)
          • riki.002

Re: Re: Re: Re: kdo

Plně s vámi souhlasím! Nesnáším ty idioty, kdyby sem třeba napsali jen: "No já Michaela moc nemusím, ale dobře zpíval." Ale oni sem vlezou a hrajou si na "borce" když tady na nás ječí, že to byl ped.... ani to slovo nechci říkat....chudánek... *9*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: kdo

Přesně tak. A navíc sám řek že by si radči podřezal žíly, než aby ublížil dítěti... Kdo o něm řiká že je ped... tak nemá mozek!
            • besta

mas pravdu majki by to nekdy detem nedelal on je miloval::)
          • besta

Re: Re: Re: Re: kdo

presne tak majki by mel ty idioty strasit!!!
            • nikkyt

hehe strašit??? Na to je Majk moc hodnej *4*
            • riki.002

já nechci, aby je Majký strašil, chudánek to nikdy nedělal a ani dělat nebude. Kdyby je strašil, tak ti lidi jdou druhý den za novinářema a řeknou jim, že Michael je strašidlo a straší je. To by jste chtěli? Michael všem chtěl a chce dávat JEN lásku. *4*
            • xxspartankaxx

*4* No to by pak čuměli...A PAK by určitě nemachrovali a prosili ho aby přestal.....Hmm to bych jim přála...
    • honzik01

Re: kdo

Přesně tak!běžte si otravovat jinam vy chudáčci!Tady je to jen pro slušný lidi!
  • riki.002

DOBRÉ RÁNEČKO!!!

Dobré ránko, moc vás všechny zdravím a přeji mnoho štěstí do dnešního dne! *3* *4* *4* I LoWe Michael and You!!! Mám vás všechny moc ráda!!! *4* *4* *14*
    • honzik01

Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!

dobré ráno *4* Co říkáte na to,že by Majkího měli uložit v bezejmenném hrobě?teda takhle jsem to aspoň četl,že to chce rodina.Já si myslim že to je dobrý nápad,ale stejně by měl být pochován podle mě v Neverlandu.
      • polinka

Re: Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!

Jo měli by ho pochovat v Neverlandu. Tam byl jeho domov. A navíc tam by ho asi těžko někdo ukradl.
      • riki.002

no myslím, že teď každej bude jezdit po Hollywoodu a bude hledat bezejmenný hrob...ach jo, snad ho nikdo neukradne, taky bych si přála, aby ho pohřbili do Neverlandu. Nikdy nezapomenu na jeho slova v tom dokumentu: Chtěl bych žít věčně! U toho jsem se rozbrečela... *9*
        • besta

Re: Re: Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!

to jsem take pristihl!!take jsem skoro brecel bohuzel netusil ze za 6let umre::(
      • besta

ano v NEVER-LANDU!!!!nebo proste misto co pro majkiho hodne znamenalo!!
    • besta

Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!

ahojky take ti preju tobe a ostatnim dobre ranko *14* *14* *14* *14* *14*
  • terinda321

Dobrou

TAk doubrou nocičku lidičky.... jdu si nechat zdát o michaelově rozeplém poklopci *15* *15* no jo mám hrozně nemravný myšlenky, ale já za to nemůžu.... tak pááá zítra
    • thesimsa

Re: Dobrou

Dobrou:-))

Jeho poklopec je dobre tema pro nocni sneni *15* *15* *15*
      • Re: Re: Dobrou

Dobré tema??Já bych řekla že TO NEJLEPŠÍ *1* *1* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Dobrou

Tjn *1* *15*
      • Re: Re: Dobrou

No to teda jeee *1* *1*
  • nikkyt

DOBROU

tak já už du taky zalehnout dobrou *4*
    • thesimsa

Re: DOBROU

Dobrou *4*
  • nikkyt

Videjko

tady je Majk vážně sexy

http://www.youtube.com/watc h?v=ElEw3-AVFxg
    • thesimsa

Re: Videjko

WoW *14*
      Dokonalost *14*
      • nikkyt

Re: Re: Videjko

jj a 0:49 tam ty namakaný týpci a Majki je tam stejnak nehezčí
        • thesimsa

Re: Re: Re: Videjko

Namakani muzou bejt jak chcou ale na Michaela nema nikdo *14*
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Videjko

přesně...to video je úžasný a já mám zase poslintanou klávesnici *15* a nevíte jak se jmenuje ta písnička co tam hraje?
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Videjko

*15* skoda ze nedelaj nejaky pláštěnky i na klavesnice *15*
  • masno

new style

Teda nevím, jak vy, ale jási brzy koupím černé lakýrky, bílé ponožky a krátké černé kalhoty. Prostě styl á la Michael Jackson *4* .
    • thesimsa

Re: new style

Ja se pokousim sehnat naky tricko s obrazkem Michaela *15* ale este jsem na zadny nenarazila *9*
      • masno

Re: Re: new style

Taky se snažím nějaký sehnat. *3*
      • kacenka33

Re: Re: new style

já možná budu mít tričko Majkíího...ale jenom možná
  • zanesskaaaa

dobrou

já jdu spát děvčata.. dobrou a ať se konečně někomu z vás zdá o Michaelovi... jak tak vidim že už se tu budu dnes asi ve dvanáct.. moje vstávací doba.. tak pááá dneska*14* *15*
    • thesimsa

Re: dobrou

Dobrou *4*

Jo to ja asi taky budu vstavat podobne Brzo *1*
      • nikkyt

Re: Re: dobrou

já toi samí *1*
    • masno

Re: dobrou

Dobrou *4* .
      • nikkyt

Re: Re: dobrou

dobrou mjá asi za chvíli taky pudu mamka řve abych už šla spát
        • thesimsa

Re: Re: Re: dobrou

*1* To mamka uz je zvykla..Od zacatku prazdnin jsem tu porad minimalne do pulnoci :-))
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: dobrou

Mě to mamka trpí tak do půlnoci a pak je to furt:Vypni už ten počítač a bež spát!!!!
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: dobrou

No to mamka prvni tyden taky a pak asi zjistila ze to nema cenu me odtud odhanet *15*
              Si uzivam PC dokud muzu od zari budu rada kdyz tu vydrzim do 11 *1*
  • thesimsa

...

http://guess-who-i-am.blog.cz/0908/ michael-jackson-elisabeth-taylor

Tady jsou naky fotky kde mel rozeplej zip *15* No nemusel si ho zapinat *15*
    Sem to vcera nasla a cucela jsem na to asi pul hodiny *15*
    • nikkyt

Re: ...

No hustý!!! Ještě kdyby si zapoměl vzít slipy bylo bY to ještě lepší *15* *15* *15* ..........bože já sem úchylná......... *8*
      • thesimsa

Re: Re: ...

Kdyby si zapomel slipy hmm to by byla aspon podivana *15* Ale i takhle je to luxus *15*
        No nejsi sama ja jsem co se tyce Michaela taky hoodne uchylna *1*
        • nikkyt

Re: Re: Re: ...

To je dobře asdpon nejsem sama *1*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ...

*15* *15* *15*
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: ...

teda aspon
    • zanesskaaaa

Re: ...

*15* no to nemusel.. ale škoda ž tam nebylo nic vidět *15* ..zase *15* *15*
      • thesimsa

Re: Re: ...

No skoda *15*
        Ale asi je slusne vybavenej kdyz se mu rozlitli knoflicky u kalhot *15* *15* *15*
        Co jsem postrehla tak se mu nejspis nejdriv rozepnul prostredni pak vrhni a pak i ten spodni *15*
        Este by me zajimalo co to bylo za pradlo jestli boxerky bo co *15*
  • nikkyt

další video

nějaká holka na jeho narozkách vykřikla :Oh man you´r hot!!!!
    přetočte si to na 1:59

http://www.youtube.com/watch?v=3nW2WummVH8&fmt=18&annotation_id=annotation_298597&feature=iv
    • thesimsa

Re: další video

Ta fotka jak mel knizku obracene *15* nekdy okolo 0:35..
      • zanesskaaaa

Re: Re: další video

jojo to jsem umírala.. ale jenom 101 důvodů.. je jich miliony:D.. ale to by muselo být hoodně dlouhý video:D:D
        • thesimsa

Re: Re: Re: další video

Jo to jo *15*
          To by muselo byt X hodinovy video kdyby se tam meli vyjmenovat vsechny duvody *1*
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: další video

on je úžasnej...jak se uculil... *15*
    • zanesskaaaa

Re: další video

jak byl v rozpacích:D:D.. on je úžasnej:D
      • nikkyt

Re: Re: další video

Přesně tohle na něm miluju. *14* *14* *14* *14* Prostě si nehraje na tvrdáka.Je tak skvělej
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: další video

jojo nejhezčí je to v písničce History.. ze začátku tvrdej hlas a v refrému takej jemnej.. to je na něm to jedinečný!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit