-
Bratr Jermaine chce Michaela pohřbít v NEVERLANDU!!!
Michaelův bratr Jermain poskytl rozhovor Larrymu Kingovi na CNN. Jermaine řekl, že je pro něj Michaelova smrt stále šok, a že se teď rodina zabývá otázkou, kde ho položí k poslednímu odpočinku. "Zajímá mě hlavně ochrana místa, kde Michaela pohřbíme. Během procesu Michael do Neverlandu nechtěl, ale všichni jsme to místo viděli, je nádherné." Jermaine chce Michaela pohřbít v Neverlandu, ale zbytek rodiny má zřejmě jiný názor.
Jermaine také řekl, že Omar Bhatti je chlapec, kterého měl Michael vělmi rád, a kterého pokládal za rodinu. Pokud není jeho syn, budeme ho stále pokládat za rodinného přítele. Jermain si nemyslí, že by Michael něco bral. "Nikdy jsem ani nezapřemýšlel nad tím, že by Michael byl závislý na něčem. Nikdy jsem ho totiž neviděl chovat se divně. Věci, které teď slyším z médií, jsou šokující. Počkejme si na výledky pitvy."
Jermain je super, že chce pohřbít bratra na místě, které Michael miloval, že? *14* -
-
Re: Bratr Jermaine chce Michaela pohřbít v NEVERLANDU!!!
No to je... On a Janet mi přijde z té jeho trhlé rodinky nejvíc normální. A jeho maminka musí být taky fajn. I když ta s Neverlandem nesouhlasí, nikdy se k Majkýmu neobrátila zády -
Jo to jsem četla. A myslím že se někde vyjádřil jeho otec že on ho chce taky pochovat v Neverlandu, ale jeho matka a ostatní sourozenci (kromě Jermaine) jsou proti. -
to by bylo super kdyby Michael odpočíval v Neverlandu...i já bych si přála aby tam byl pochovaný...měl to tam strašně rád...a už jenom kvůli těm dětem...aby věděli kam se jejich 'rodina' vůbec poděla...aby věděli kam mají Makjkíího přijít navštívit...aby za ním chodili s problémy a novinkami...takhle by si to Majkíí určitě přál! *9*
-
-
kdo
kdo nema rad majkiho at sem nelozi!!! -
-
Re: kdo
Přesně tak!Ať si sou za těma idiotama kterejm řikaj hvězdy a nás tady nechaj na pokoji!! *13* -
-
Re: Re: kdo
jj co pak jim majki udelal ze jsou na nho takovi???NIC!!! -
-
Re: Re: Re: kdo
víte jak to musí bejt Majkíímu líto když si to tu čte a tady samá chvála všichni ho tu mají rádi a najednou příjde nějakej idiot a všechno nám to tady pokazí těma svejma kecama...když už tady Majkíí není to neznamená že tim to všechno končí, všichni ho hodí za hlavu a konec...to v žádném případě! to bychom mu nikdy neudělali! My se tady snažíme aby se na něj nikdy nezapomnělo....což pochbuju že by se někdy stalo =) -
-
Re: Re: Re: Re: kdo
Plně s vámi souhlasím! Nesnáším ty idioty, kdyby sem třeba napsali jen: "No já Michaela moc nemusím, ale dobře zpíval." Ale oni sem vlezou a hrajou si na "borce" když tady na nás ječí, že to byl ped.... ani to slovo nechci říkat....chudánek... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kdo
Přesně tak. A navíc sám řek že by si radči podřezal žíly, než aby ublížil dítěti... Kdo o něm řiká že je ped... tak nemá mozek! -
mas pravdu majki by to nekdy detem nedelal on je miloval::)
-
-
Re: Re: Re: Re: kdo
presne tak majki by mel ty idioty strasit!!! -
-
hehe strašit??? Na to je Majk moc hodnej *4* -
já nechci, aby je Majký strašil, chudánek to nikdy nedělal a ani dělat nebude. Kdyby je strašil, tak ti lidi jdou druhý den za novinářema a řeknou jim, že Michael je strašidlo a straší je. To by jste chtěli? Michael všem chtěl a chce dávat JEN lásku. *4* -
*4* No to by pak čuměli...A PAK by určitě nemachrovali a prosili ho aby přestal.....Hmm to bych jim přála...
-
-
-
-
-
Re: kdo
Přesně tak!běžte si otravovat jinam vy chudáčci!Tady je to jen pro slušný lidi!
-
-
DOBRÉ RÁNEČKO!!!
Dobré ránko, moc vás všechny zdravím a přeji mnoho štěstí do dnešního dne! *3* *4* *4* I LoWe Michael and You!!! Mám vás všechny moc ráda!!! *4* *4* *14* -
-
Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!
dobré ráno *4* Co říkáte na to,že by Majkího měli uložit v bezejmenném hrobě?teda takhle jsem to aspoň četl,že to chce rodina.Já si myslim že to je dobrý nápad,ale stejně by měl být pochován podle mě v Neverlandu. -
-
Re: Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!
Jo měli by ho pochovat v Neverlandu. Tam byl jeho domov. A navíc tam by ho asi těžko někdo ukradl. -
no myslím, že teď každej bude jezdit po Hollywoodu a bude hledat bezejmenný hrob...ach jo, snad ho nikdo neukradne, taky bych si přála, aby ho pohřbili do Neverlandu. Nikdy nezapomenu na jeho slova v tom dokumentu: Chtěl bych žít věčně! U toho jsem se rozbrečela... *9* -
-
Re: Re: Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!
to jsem take pristihl!!take jsem skoro brecel bohuzel netusil ze za 6let umre::(
-
-
ano v NEVER-LANDU!!!!nebo proste misto co pro majkiho hodne znamenalo!!
-
-
Re: DOBRÉ RÁNEČKO!!!
ahojky take ti preju tobe a ostatnim dobre ranko *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Dobrou
TAk doubrou nocičku lidičky.... jdu si nechat zdát o michaelově rozeplém poklopci *15* *15* no jo mám hrozně nemravný myšlenky, ale já za to nemůžu.... tak pááá zítra -
-
Re: Dobrou
Dobrou:-))
Jeho poklopec je dobre tema pro nocni sneni *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Dobrou
Dobré tema??Já bych řekla že TO NEJLEPŠÍ *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Dobrou
Tjn *1* *15*
-
-
Re: Re: Dobrou
No to teda jeee *1* *1*
-
-
-
DOBROU
tak já už du taky zalehnout dobrou *4* -
-
Re: DOBROU
Dobrou *4*
-
-
Videjko
tady je Majk vážně sexy
http://www.youtube.com/watc h?v=ElEw3-AVFxg -
-
Re: Videjko
WoW *14*
Dokonalost *14* -
-
Re: Re: Videjko
jj a 0:49 tam ty namakaný týpci a Majki je tam stejnak nehezčí -
-
Re: Re: Re: Videjko
Namakani muzou bejt jak chcou ale na Michaela nema nikdo *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Videjko
přesně...to video je úžasný a já mám zase poslintanou klávesnici *15* a nevíte jak se jmenuje ta písnička co tam hraje? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Videjko
*15* skoda ze nedelaj nejaky pláštěnky i na klavesnice *15*
-
-
-
-
-
-
new style
Teda nevím, jak vy, ale jási brzy koupím černé lakýrky, bílé ponožky a krátké černé kalhoty. Prostě styl á la Michael Jackson *4* . -
-
Re: new style
Ja se pokousim sehnat naky tricko s obrazkem Michaela *15* ale este jsem na zadny nenarazila *9* -
-
Re: Re: new style
Taky se snažím nějaký sehnat. *3* -
Re: Re: new style
já možná budu mít tričko Majkíího...ale jenom možná
-
-
-
dobrou
já jdu spát děvčata.. dobrou a ať se konečně někomu z vás zdá o Michaelovi... jak tak vidim že už se tu budu dnes asi ve dvanáct.. moje vstávací doba.. tak pááá dneska*14* *15* -
-
Re: dobrou
Dobrou *4*
Jo to ja asi taky budu vstavat podobne Brzo *1* -
-
Re: Re: dobrou
já toi samí *1*
-
-
Re: dobrou
Dobrou *4* . -
-
Re: Re: dobrou
dobrou mjá asi za chvíli taky pudu mamka řve abych už šla spát -
-
Re: Re: Re: dobrou
*1* To mamka uz je zvykla..Od zacatku prazdnin jsem tu porad minimalne do pulnoci :-)) -
-
Re: Re: Re: Re: dobrou
Mě to mamka trpí tak do půlnoci a pak je to furt:Vypni už ten počítač a bež spát!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dobrou
No to mamka prvni tyden taky a pak asi zjistila ze to nema cenu me odtud odhanet *15*
Si uzivam PC dokud muzu od zari budu rada kdyz tu vydrzim do 11 *1*
-
-
-
-
-
-
...
http://guess-who-i-am.blog.cz/0908/ michael-jackson-elisabeth-taylor
Tady jsou naky fotky kde mel rozeplej zip *15* No nemusel si ho zapinat *15*
Sem to vcera nasla a cucela jsem na to asi pul hodiny *15* -
-
Re: ...
No hustý!!! Ještě kdyby si zapoměl vzít slipy bylo bY to ještě lepší *15* *15* *15* ..........bože já sem úchylná......... *8* -
-
Re: Re: ...
Kdyby si zapomel slipy hmm to by byla aspon podivana *15* Ale i takhle je to luxus *15*
No nejsi sama ja jsem co se tyce Michaela taky hoodne uchylna *1* -
-
Re: Re: Re: ...
To je dobře asdpon nejsem sama *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: ...
teda aspon
-
-
-
-
Re: ...
*15* no to nemusel.. ale škoda ž tam nebylo nic vidět *15* ..zase *15* *15* -
-
Re: Re: ...
No skoda *15*
Ale asi je slusne vybavenej kdyz se mu rozlitli knoflicky u kalhot *15* *15* *15*
Co jsem postrehla tak se mu nejspis nejdriv rozepnul prostredni pak vrhni a pak i ten spodni *15*
Este by me zajimalo co to bylo za pradlo jestli boxerky bo co *15*
-
-
-
další video
nějaká holka na jeho narozkách vykřikla :Oh man you´r hot!!!!
přetočte si to na 1:59
http://www.youtube.com/watch?v=3nW2WummVH8&fmt=18&annotation_id=annotation_298597&feature=iv -
-
Re: další video
Ta fotka jak mel knizku obracene *15* nekdy okolo 0:35.. -
-
Re: Re: další video
jojo to jsem umírala.. ale jenom 101 důvodů.. je jich miliony:D.. ale to by muselo být hoodně dlouhý video:D:D -
-
Re: Re: Re: další video
Jo to jo *15*
To by muselo byt X hodinovy video kdyby se tam meli vyjmenovat vsechny duvody *1* -
-
Re: Re: Re: Re: další video
on je úžasnej...jak se uculil... *15*
-
-
-
-
Re: další video
jak byl v rozpacích:D:D.. on je úžasnej:D -
-
Re: Re: další video
Přesně tohle na něm miluju. *14* *14* *14* *14* Prostě si nehraje na tvrdáka.Je tak skvělej -
-
Re: Re: Re: další video
jojo nejhezčí je to v písničce History.. ze začátku tvrdej hlas a v refrému takej jemnej.. to je na něm to jedinečný!!
-
-
-