-
Majklíček
ahojky dneska jsem cetak noviny a je tam napsano ze oni jako ti pribuzni Majkího tomu jeho nejmladsimu synovi porad trdi ze jeho tatinek odjel na dovolenou odcela jako me to nastvalo jelikoz i jeho syn by mel vedet pravdu ne??? -
-
Re: Majklíček
ale veď on vie pravdu šak bol na pohrebe =D -
-
Re: Re: Majklíček
no ze pej ten nejmladsi z tech jeho synu s eporad pta kde je tatinek a oni mu trvdi z eprej je na dovoleny ten syn se jmenuje Prince Michela II.
-
-
-
Cd
Kúpili ste si niekto neaké cd Michaela?
Ja som si vybrala 2-cd the Essencial (okolo 600 korún). Na prvom je 21 väčšinou starších skladieb a na druhom 17 skladieb.
Sú skvelé. -
-
Re: Cd
ahoj,koupila jsem si i dvd Michaela,vše z toho je skvělé krásný poslech pa *3* -
Re: Cd
Já budu mít k svátku,za 19!!!! dní CD Bad a taky tu knížku strašně se nemůžu dočkat no a samozřejmě mám to DVD *14* *14*
-
-
zdravim
ahojky holky a pekne odpoledne :))...angie ty ses me predtim ptala kdy by mel byt ten sraz , promin ja uz nestihla odpovedet. tak ten sraz by mel byt na Majkyho narozky v srpnu, uz jsem rikala lidem kteri mi pomahaji o te stiznosti a taky rikali , ze by to bylo super:)) -
-
Re: zdravim
a kde by mel byt ten sraz mylsim v jakym meste??? -
-
Re: Re: zdravim
sraz bude v Ostrave :) -
-
Re: Re: Re: zdravim
a presnejsi datum by nebyl a v jaky casti ovy by to melo byt??? -
-
Re: Re: Re: Re: zdravim
myslim v jake casti ovy tu bude jelikoz ostrava ma mnoho casti ale asikv cesntru ze??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zdravim
lidicky zlat yja bulim jak zelva ted jsem koukala na video you are not alone ja tam byla ta fanynka a objimala Majkího chtela byhc byt na jejim miste jo a napiste mi plosim b jaky casti bude ten sraz ju plosim???
-
-
-
-
-
Bulvár se nám pěkně chytá do vlastních sítí co? Neplodnej, gay, panic, pedofil, narkoman včera zplodil syna a dneska se potkali na dovolený v Africe:)) Ale pozor... Našla se máma Blanketa:)) Teda jen pro dnešek. Zítra to bude jinak -
-
dyť furt říkám že musí rotovat v hrobě jak tady o něm furt něco kecaj.. ale říkám proč o něm nemůžou napsat něco co DOKÁZAL a co je potvzený 100% že to udělal *16* -
Veď vieš čo povedal Michael v tom dokumente
Is it Garbage (odpadky) -
no musim uznat , ze bulvar dneska plodi same perly *15* *15* ale jen at pokracuje :((...me se libi jak si protireci :)) cim vic si bude takhle protirecit , tim min lidi tomu bude verit :)) a to je prece dobre ne? :) ale jak rekl Majky, nejlepsi by bylo vseche bilvar nahazet na hromadu a spalit :-D -
-
Presne.
Vlk bude nažratý
a koza ostane celá. -
Majký to dobře rozsekl. Svatá pravda, nahromadu, spálit a nejlíp i s těma lidma *15* -
-
to teda jo...obdivuju ho, ze to vydrzel , to co se o nem psalo, ze po tom vsem chtel vyjet na turne, vydat nove CD, ja uz bych asi nekam zalezla , protoze bych ty vymysly nesnesla :((
-
-
-
Nebojte se lidičky. Zítra se dočteme, že Michael ve skutečnosti je otcem malého Blanketa a matkou je jeho vlastní sestra Janet.
Já už bych se nedivila ničemu. Bulvár totiž nepřemýšlí. Ti co tam pracují prahnou po senzaci, ale nemají nic, tak se chytají toho, co kde slyší, ale jelikož to mají z doslechu, tak nám podkládají ty bludy, které denně máme možnost číst. -
-
Je mi z nich na zvracení. -
Kruh sa uzatvára. Už im nebude veriť nikto nič.
Sú tam samé protirečenia.
uchylák, otec - panic
neplodný - otec
hetero - gay
bohatý milionár - zadlžený chudák, bez peňazí
a ja neviem čo ešte... -
angie ted jsi to vystihla...ani bych se nedivila, kdybych se za par dni nekde docetla, ze mel Majki neco s Janet ...protoze bulvar je schopny vseho...uz se o Majkym psalo , ze je pedofil a gay, tak proc by si nevymysleli i nejaky ten incest ze? Majki uz to vyvratit nemuze, tak proc si an nem nenamastit kapsu?...uz se tesim na tu tvoji stiznost angie :)) a doufam , ze se pripoji co nejvic lidi *16* -
-
No vždyť v té knížce píší, že mu říkali, ať La Toyu neobsazuje tak často do klipů, že by z toho mohlo vzniknout, že mezi nimi něco je.
No je tohle normální? On jí měl nejraději a chtěl jí v klipech... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zdravim
je to ujety...co je spatneho na tom, ze obsazuje svoji sestru do videoklipu?...
-
-
-
Jooo angie, tak tohle se ti povedlo.... i když je pravda, že bych se taky nedivila ničemu...
-
-
-
Ahoj Markii:)
-
-
bulvár mě rozesmívá
ta ještě chvíli a ti šťouralové pomlouvači alias novináři v tom budou mít sami pěknej bordel.
co asi napíšou zítra? -
-
Re: bulvár mě rozesmívá
Už ho dávno majú, a poriadny.
Možno nakoniec skončia v psychiatrickej liečebni.
Normálny človek, si tolko nezmyslov nevymyslí.
Robia z neho takého podivína.
-
-
Jsem zpátky
Ahojky fandov= Michaela,tak teď jsem přijela z dovolené.Zapnu počítač,najedu na osobnosti,a co nevidím;tolik příspěvků tu přibylo...Bude asi co číst že??... *4* -
-
Re: Jsem zpátky
Ahojky, no jestli máš v plánu číst příspěvky, tak si vezmi další dovolenou *15*
-
-
Majki
Dnes je to aji v novinách v Aha a Majki si s nim je tak podobnej ale přece psali,že jeho otec ho tam moc kopal že ho zbavil plodnosti ale já už ničemu v bulváru nevjeřim věřim jen v MIchaela a v jeho songy Michael Forever *14* *14* -
michael
mrkněte na jeho fotku, toho syna té Norky, je michaelovi strašně podobnej!!!!! ale já bych chtěla vidět tu jeho mámu....ale nikde žádnej odkaz -
michael
ahoj lidičky, jsem z toho taky pořád zdrcená...každý den sjíždím you tube,a čučím na jeho videa... jsem ráda, že vás je tu tolik a že se dělíte o své pcity.. tak kdybyjste měl někdo nějaké spešl video, nebo novinku, tak to písněte :-) mějte se zatím a " michaela v duši" :-) -
-
Re: michael
já sem z toho taky pořád nějaká špatná...říkala jsem si že mě to zachvilku přejde...ale když na něj každý den myslím tak to nejde.,..a ještě když jeho syn Princ Michael čeká když se tatínek vrátí z dovolené....nikdy se nevrátí...tatínka už nikdy neuvidí...je to takový divný pocit říkat slovo nikdy o tak nezapomenutelné legendě...ale bohužel... *9* stýská se mi *9* *9* *9*
-
-
Přesně jak jsem čekala
Včera se vynořilo, že má mít Majkí další a to čtvrté dítě. Dnes se píše, že Omerova matka je nakonec matkou Blanketa, což by zase neměl být syn Majkího...
http://www.novinky.c z/koktejl/174519-nasla-se-matka-jed noho-z-jacksonovych-synu.html
Ó ÓÓ Majkí, jak ráda bych Ti vyhověla a spálila na jednu hromadu všechen bulvár, protože číst to co píší je o infarkt... -
-
Re: Přesně jak jsem čekala
jj taky jsem to cetla ze prej ten jeho syn byl i na pohrbu Majkího tak nevim no co si o tom mame myslet -
Re: Přesně jak jsem čekala
A navíc píší, že se s M.Jacksonem seznámila prostřednictvím svého syna... Tak to asi logicky nemůže být jeho syn... -
-
Re: Re: Přesně jak jsem čekala
To jsou pecky co Angie? Já se taky nestačím divit:)) No, tak aspoň máme jasno, že není nepoldenej panic a gay:)) -
-
Re: Re: Re: Přesně jak jsem čekala
No to teda jo, linuš. Já to prve napsala tak,že by neměl být Majkí syn Blanketa. Myslela jsem toho Omera. Nehledě na to, že jsem tomu nevěřila hned.
Pokud Omerova matka propůjčila vajíčka, tak je logické, že Blanket bude Omerovi podobný, nikoliv ale nebude syn Majkího.
Uff, to je něco... -
-
Re: Re: Re: Re: Přesně jak jsem čekala
Pěkně řečeno Angie! Na tvoji knihu už se moc těším! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Přesně jak jsem čekala
Děkuji linuš :-)
Až se potom odpoledne sejdeme na ICQ, tak vám něco povím... Jsem si zase četla v knize, ale to až potom ju?
-
-
-
Re: Re: Re: Přesně jak jsem čekala
*teda neplodnej *1*
-
-
-
-
Maik
Všechno co se ted píše kolem Maika je tak zmateny a člověk ani neví čemu má věřit a čemu ne ale jedna věc je jasná mi fanoušci na Maika nikdy nezapomeneme a budeme při něm stát a milovat ho *14* *14* *14* *14*