Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jirineczka

Majklíček

ahojky dneska jsem cetak noviny a je tam napsano ze oni jako ti pribuzni Majkího tomu jeho nejmladsimu synovi porad trdi ze jeho tatinek odjel na dovolenou odcela jako me to nastvalo jelikoz i jeho syn by mel vedet pravdu ne???
    • goosexd

Re: Majklíček

ale veď on vie pravdu šak bol na pohrebe =D
      • jirineczka

Re: Re: Majklíček

no ze pej ten nejmladsi z tech jeho synu s eporad pta kde je tatinek a oni mu trvdi z eprej je na dovoleny ten syn se jmenuje Prince Michela II.
  • lask1

Cd

Kúpili ste si niekto neaké cd Michaela?
    Ja som si vybrala 2-cd the Essencial (okolo 600 korún). Na prvom je 21 väčšinou starších skladieb a na druhom 17 skladieb.
    Sú skvelé.
    • Re: Cd

ahoj,koupila jsem si i dvd Michaela,vše z toho je skvělé krásný poslech pa *3*
    • zuzanka666

Re: Cd

Já budu mít k svátku,za 19!!!! dní CD Bad a taky tu knížku strašně se nemůžu dočkat no a samozřejmě mám to DVD *14* *14*
  • zdravim

ahojky holky a pekne odpoledne :))...angie ty ses me predtim ptala kdy by mel byt ten sraz , promin ja uz nestihla odpovedet. tak ten sraz by mel byt na Majkyho narozky v srpnu, uz jsem rikala lidem kteri mi pomahaji o te stiznosti a taky rikali , ze by to bylo super:))
    • jirineczka

Re: zdravim

a kde by mel byt ten sraz mylsim v jakym meste???
      • Re: Re: zdravim

sraz bude v Ostrave :)
        • jirineczka

Re: Re: Re: zdravim

a presnejsi datum by nebyl a v jaky casti ovy by to melo byt???
          • jirineczka

Re: Re: Re: Re: zdravim

myslim v jake casti ovy tu bude jelikoz ostrava ma mnoho casti ale asikv cesntru ze???
            • jirineczka

Re: Re: Re: Re: Re: zdravim

lidicky zlat yja bulim jak zelva ted jsem koukala na video you are not alone ja tam byla ta fanynka a objimala Majkího chtela byhc byt na jejim miste jo a napiste mi plosim b jaky casti bude ten sraz ju plosim???
    • lina25

Bulvár se nám pěkně chytá do vlastních sítí co? Neplodnej, gay, panic, pedofil, narkoman včera zplodil syna a dneska se potkali na dovolený v Africe:)) Ale pozor... Našla se máma Blanketa:)) Teda jen pro dnešek. Zítra to bude jinak
      • zanesskaaaa

Re: Re: zdravim

dyť furt říkám že musí rotovat v hrobě jak tady o něm furt něco kecaj.. ale říkám proč o něm nemůžou napsat něco co DOKÁZAL a co je potvzený 100% že to udělal *16*
      • lask1

Veď vieš čo povedal Michael v tom dokumente
        Is it Garbage (odpadky)
      • Re: Re: zdravim

no musim uznat , ze bulvar dneska plodi same perly *15* *15* ale jen at pokracuje :((...me se libi jak si protireci :)) cim vic si bude takhle protirecit , tim min lidi tomu bude verit :)) a to je prece dobre ne? :) ale jak rekl Majky, nejlepsi by bylo vseche bilvar nahazet na hromadu a spalit :-D
        • lask1

Presne.
          Vlk bude nažratý
          a koza ostane celá.
        • lina25

Majký to dobře rozsekl. Svatá pravda, nahromadu, spálit a nejlíp i s těma lidma *15*
          • Re: Re: Re: Re: zdravim

to teda jo...obdivuju ho, ze to vydrzel , to co se o nem psalo, ze po tom vsem chtel vyjet na turne, vydat nove CD, ja uz bych asi nekam zalezla , protoze bych ty vymysly nesnesla :((
      • angie72

Nebojte se lidičky. Zítra se dočteme, že Michael ve skutečnosti je otcem malého Blanketa a matkou je jeho vlastní sestra Janet.
        Já už bych se nedivila ničemu. Bulvár totiž nepřemýšlí. Ti co tam pracují prahnou po senzaci, ale nemají nic, tak se chytají toho, co kde slyší, ale jelikož to mají z doslechu, tak nám podkládají ty bludy, které denně máme možnost číst.
        • torema

Je mi z nich na zvracení.
        • lask1

Kruh sa uzatvára. Už im nebude veriť nikto nič.
          Sú tam samé protirečenia.
          uchylák, otec - panic
          neplodný - otec
          hetero - gay
          bohatý milionár - zadlžený chudák, bez peňazí
          a ja neviem čo ešte...
        • Re: Re: Re: zdravim

angie ted jsi to vystihla...ani bych se nedivila, kdybych se za par dni nekde docetla, ze mel Majki neco s Janet ...protoze bulvar je schopny vseho...uz se o Majkym psalo , ze je pedofil a gay, tak proc by si nevymysleli i nejaky ten incest ze? Majki uz to vyvratit nemuze, tak proc si an nem nenamastit kapsu?...uz se tesim na tu tvoji stiznost angie :)) a doufam , ze se pripoji co nejvic lidi *16*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: zdravim

No vždyť v té knížce píší, že mu říkali, ať La Toyu neobsazuje tak často do klipů, že by z toho mohlo vzniknout, že mezi nimi něco je.
            No je tohle normální? On jí měl nejraději a chtěl jí v klipech...
            • Re: Re: Re: Re: Re: zdravim

je to ujety...co je spatneho na tom, ze obsazuje svoji sestru do videoklipu?...
        • terinda321

Jooo angie, tak tohle se ti povedlo.... i když je pravda, že bych se taky nedivila ničemu...
    • lina25

Ahoj Markii:)
  • anetry

bulvár mě rozesmívá

ta ještě chvíli a ti šťouralové pomlouvači alias novináři v tom budou mít sami pěknej bordel.
    co asi napíšou zítra?
    • lask1

Re: bulvár mě rozesmívá

Už ho dávno majú, a poriadny.
      Možno nakoniec skončia v psychiatrickej liečebni.
      Normálny človek, si tolko nezmyslov nevymyslí.
      Robia z neho takého podivína.
  • m.jacksonka

Jsem zpátky

Ahojky fandov= Michaela,tak teď jsem přijela z dovolené.Zapnu počítač,najedu na osobnosti,a co nevidím;tolik příspěvků tu přibylo...Bude asi co číst že??... *4*
    • angie72

Re: Jsem zpátky

Ahojky, no jestli máš v plánu číst příspěvky, tak si vezmi další dovolenou *15*
  • zuzanka666

Majki

Dnes je to aji v novinách v Aha a Majki si s nim je tak podobnej ale přece psali,že jeho otec ho tam moc kopal že ho zbavil plodnosti ale já už ničemu v bulváru nevjeřim věřim jen v MIchaela a v jeho songy Michael Forever *14* *14*
  • michael

mrkněte na jeho fotku, toho syna té Norky, je michaelovi strašně podobnej!!!!! ale já bych chtěla vidět tu jeho mámu....ale nikde žádnej odkaz
  • michael

ahoj lidičky, jsem z toho taky pořád zdrcená...každý den sjíždím you tube,a čučím na jeho videa... jsem ráda, že vás je tu tolik a že se dělíte o své pcity.. tak kdybyjste měl někdo nějaké spešl video, nebo novinku, tak to písněte :-) mějte se zatím a " michaela v duši" :-)
    • kacenka33

Re: michael

já sem z toho taky pořád nějaká špatná...říkala jsem si že mě to zachvilku přejde...ale když na něj každý den myslím tak to nejde.,..a ještě když jeho syn Princ Michael čeká když se tatínek vrátí z dovolené....nikdy se nevrátí...tatínka už nikdy neuvidí...je to takový divný pocit říkat slovo nikdy o tak nezapomenutelné legendě...ale bohužel... *9* stýská se mi *9* *9* *9*
  • angie72

Přesně jak jsem čekala

Včera se vynořilo, že má mít Majkí další a to čtvrté dítě. Dnes se píše, že Omerova matka je nakonec matkou Blanketa, což by zase neměl být syn Majkího...

http://www.novinky.c z/koktejl/174519-nasla-se-matka-jed noho-z-jacksonovych-synu.html

Ó ÓÓ Majkí, jak ráda bych Ti vyhověla a spálila na jednu hromadu všechen bulvár, protože číst to co píší je o infarkt...
    • jirineczka

Re: Přesně jak jsem čekala

jj taky jsem to cetla ze prej ten jeho syn byl i na pohrbu Majkího tak nevim no co si o tom mame myslet
    • angie72

Re: Přesně jak jsem čekala

A navíc píší, že se s M.Jacksonem seznámila prostřednictvím svého syna... Tak to asi logicky nemůže být jeho syn...
      • lina25

Re: Re: Přesně jak jsem čekala

To jsou pecky co Angie? Já se taky nestačím divit:)) No, tak aspoň máme jasno, že není nepoldenej panic a gay:))
        • angie72

Re: Re: Re: Přesně jak jsem čekala

No to teda jo, linuš. Já to prve napsala tak,že by neměl být Majkí syn Blanketa. Myslela jsem toho Omera. Nehledě na to, že jsem tomu nevěřila hned.
          Pokud Omerova matka propůjčila vajíčka, tak je logické, že Blanket bude Omerovi podobný, nikoliv ale nebude syn Majkího.

Uff, to je něco...
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Přesně jak jsem čekala

Pěkně řečeno Angie! Na tvoji knihu už se moc těším!
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Přesně jak jsem čekala

Děkuji linuš :-)
              Až se potom odpoledne sejdeme na ICQ, tak vám něco povím... Jsem si zase četla v knize, ale to až potom ju?
        • lina25

Re: Re: Re: Přesně jak jsem čekala

*teda neplodnej *1*
  • zuzanka666

Maik

Všechno co se ted píše kolem Maika je tak zmateny a člověk ani neví čemu má věřit a čemu ne ale jedna věc je jasná mi fanoušci na Maika nikdy nezapomeneme a budeme při něm stát a milovat ho *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit