-
čus
Ahojky ženy jak je? *3* -
-
Re: čus
nazdarek Terusko *3* no nic moc *9* co ty? -
-
Re: Re: čus
no zlaticka ja se uz pomalu loucim ale pozdeji bych tu mela byt tak nn ze pujdete spat!! *1* budu tu kolem aasi 11 -
-
Re: Re: Re: čus
ahojky zlato *4* jak to že nic moc?? *9* já nwm jestli tu kolem jedenáctý budu ale snad jo.. *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: čus
tak jsem tady *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čus
supr zlato *3*
-
-
-
-
-
-
♥ miss ♥
http://www.youtube.com/watch?v=EsOP dtBSe40&feature=related paneboze on mi tak chybi *9* *9* -
R.I.P. MJ ♥
http://www.youtube.com/watch?v=PY30 AOycfmo&feature=related *9* *9* -
♥
http://michaelpictures.net/displayi mage.php?album=lastup&cat=0&pos=150 5 *4* -
-
Re: ♥
Sladkeeeej *14* *14* Taková pusinka naše *14* -
-
Re: Re: ♥
on je uzasny *14*
-
-
-
MJ koncert
vcera vecer spis v noci jsem si od sestry pujcila dvd prehravac a zapla jsem si This is it a ze se budu divat no jenomze ty pisnicky do me vryli jakou si tu energii tak jsem to dvd dala na skrin a stoupla jsem si na proti nemu *15* no a jak ta obrazovka je mala a je to celkem casto toceni zdalky tak to vipadalo jak na koncerte samozdrejme az na ty domluvi atd. *15* *15* tos jsem si v pokoji udelala mensi koncert MJ zkuste to *15* *15* -
MJ
Michael jednou řekl:
,,Samozřejmě si o sobě nemyslím,že jsem Bůh." *15* -
-
Re: MJ
*15* *15* ale z te vety to tak vyplyva *15* *15* *15* ikdyz my vime jak to myslel *4*
-
-
Fresh Princ
Dnes jsem se dívala na Fresh Princ a Will s Cartnem hráli basket a prej že to bylo jako Jordan proti Jacksnovi a ten Cartn na to řekl at neuráží Jacksona a prej že je Cartn větší než Michael. *15* -
vestkyne
pred chvili mi spoluzak psal ze jedna vestkyne predpovedela ze roku 1958 se narodi talentovany a skromny chalpec,ktery bude chtit ovlivnit svet svou laskou,ale zemre kvuli svemu uspechu! Myslite ze jde o MJ? *7* -
-
Re: vestkyne
No,znáš jiného talentováného a skromného chlapce,který chtěl ovlivnit svět svou láskou,ale zemřel kvůli svému úspěchu a narodil se v roce 1958?Tenhle popis pasuje pouze na MJ.A kdy to předpověděla ti nepsal? *7* -
-
Re: Re: vestkyne
jj ale tak co vis *15* *15* jj v roce 1935 -
-
Re: Re: Re: vestkyne
Nemožny Michael byl jedinej. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: vestkyne
no tak ho jedna vestkyne predpovedela *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vestkyne
pocky ja uz asik vim co myslis on byl an titulce zhe? *15* -
v Enigmě *15* protože zrovna v tom čísle bylo i o Michaelovi *15* -
jj nejak tak *15* tedka uz to nwm presne ale nejak tak *15* chytra cece *15* kde jsi to vyhrabala *15* -
Ta věštkyně se jmenuje Vanga *15* -
a o ni zdrejme taky *15* *15* -
to ja fakt nwm *4* me to rikal jenom kamos on se o takove veci zajima *15* -
Jo bylo to tam akorát tam nepsali,že předpověděla i Maikiho(nebo chlapce jeho popisu). -
hej tak to vubec nwm me to rikal kamos *4* ale je to mozne -
To psali v Enigmě,že?V tom čísle jak tam byl i článek o MJ -
no ona k tomu prisla tak ze: sla ven a byla bourka a pisek a jeste cosi ji vetr foukl do oci a ona od 11 byla slepa a misto aby normal videla vidi budoucnost!! spis videla !! 1911-1966 -
Já myslím že na tom určitě něco je.Tohle nemůže být pouze náhoda.Kdyby jednou prosim ale tolikrát.To musí být něco mezi nebem a zemí.Určití lidé mají dar a důležité je jak s ním naloží. -
Předpovědi, které jí vyšly:
Teroristický útok na 11. září 2001
Smrt princezny Diany (1997)
Rozpadnutí Sovětského svazu (1991)
Perestrojka v Rusku (1987)
Datum Stalinova úmrtí (1953)
Potopení ruské ponorky Kursk (2000)
Jednání Gorbačova a Reagana (1987)
Konflikt v Jižní Osetii (2008)
-
-
-
-
-
-
...
http://translate.google.com/transla te?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layo ut=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Frevistap rivilege.blogspot.com%2Fp%2Fvota-po r-que-artista-musical-tiene-mas.htm l%3Fspref&sl=es&tl=en&act=url
Si ce jako nevím, co to je, ale hlasuje se tam pro Michaela *15* . Takže šup, šup. *15* Má míň hlasů než Tokio Hotel, to se nesmí připustit !!
A ne, delší link už jsem neměla *15* -
-
Re: ...
tak už jsem hlásla... :D
btw: můžete tam hlasovat pořád dokola a furt a furt a furt a furt... *15* stačí dát vždycky F5 *15* takže je to ještě do většího zblbnutí než na... ted nevim jak se to jmenuje sakra *15* -
-
Re: Re: ...
Jako na UJDETO.cz v klikárně *15* -
-
Re: Re: Re: ...
jo přesně to jsem myslela, jenom mi to vypadlo *15* já furt uložto, uložto *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Neasi *15* . Taky vždycky nejdřív uložto, a pak mi docvakne ujdeto *15*
-
-
Jak si mi to připomněla šla bych si tam klikat *15* ale nemůžu, mám ban.. *15* -
-
Jo jo stará známá klikárna *15* A na kolikátém místě je tam vůbec Michael?Já tam jít nechci protože bych už pak od toho neodešla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
To je super *14* Zaslouží si *3* -
teď jsem se koukla a Billie Jean je první *15* *4*
-
-
-
-
fakt jo? *15* tak to jsem ochotná zblbnout *15*
-
-
Nevím co řešíte *15* Mně se to nesekalo vůbec, a to se divím, protože jsem pořád na tom starším pc *15* -
muj hlas uz ma *4* ale sekalo se mi to jako neco hodne sprostyho *15* *15* -
Vůbec se mně ta stránka pokaždé nesekne *15* -
-
Zajímavý *15* Mně se to ani jednou neseklo *15* -
-
:D asi máš inteligentní kompl *15* -
-
Je po majitelce no *15* -
-
*15* -
Musí být *15* -
nějaká sebevědomá *15*
-
-
-
-
-
-
? pomoc!!
hej mate uz nekdo nejakou tu zkusenost s kupovanim pres aukro? *7* potrebovala bych pomoct *4* -
-
Re: ? pomoc!!
To nemám, ale vím, že je to aukce, takže nejlepší je čekat do poslední minuty a potom tam hodit o něco vyšší cenu *15* . Víc ti nepovim *4* -
-
Re: Re: ? pomoc!!
ty si mazana *15* *15* no tam je prave ta aukce pri ktere budu cekat na posledni minuty *15* *15* a pak se tam normal kupuje jakoby ze skladu *15* no a ja prave nwm jak se to plati pac to tak jaksi neni *15* *15* jenom at tam dam adresu *15* no tak nwm jestli mi to dovezou dom a ja jim dat penize do ruky *15* no nwm *15*
-
-