Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MJ

Ahojky lidičkyjá na ty duchy nevěřím on už tu prostě není a stím už nikdo a nic neudělá i když bych byla nejštastnější člověk na světě miluji ho.a nevěřím ničemu co o mńěm napíše bulvár
    • riki.002

Re: MJ

to je pravda, já s tebou souhlasím.
  • Ahojky

Ahojky zdrávím *3*
    • angie72

Re: Ahojky

Ahojík *4*
      • riki.002

Re: Re: Ahojky

Ahoj Zuzi! *4*
    • lina25

Re: Ahojky

Ahojky:)
  • oliwer.w.

Podělení

Víte chci se s váma o tu radost podělit,jak sem byl v tom NEVERLANDU.
    • Re: Podělení

hele neříkal si, žes tam byl před 2 rokama? no já jenom že CO JÁ VIM, tak před 2 rokama už tam Michael nežil
      • oliwer.w.

Re: Re: Podělení

No jo,ae my jse byly úplně poslední co sme tam byly nwm já byl v nemocnici s kílou a měl se ještě otřes mozku takže nevím,ae opravdu sem tam byl
    • angie72

Re: Podělení

Tak pošli fotky, když jsi byl v Neverlandu... Zveřejni je mezi ostatní.
      Kolik ti bylo...
      • lina25

Re: Re: Podělení

Ano. pošli fotky, rádi se všichni podíváme na tvůj zážitek:)
        • oliwer.w.

Re: Re: Re: Podělení

Foto mám na lidech na prfilu...www.lide.cz/OliwerWelsh@se znam.cz
        • riki.002

Re: Re: Re: Podělení

závidím ti, prožít 10 hodin s Michaelem v Neverlandu je zázrak *14* *14*
  • baluska1

Souhlasím

Já souhlasím se vším tady.On opravdu pro svět udělal tolik.Nechápu proč ho podezírali z Pedofilie...atd...On byl ten co pro děti žil.A bulvár o něm psal nesmyslný věci,Jako v dokumentu co vyycházel říká: Chci taky mít svoje soukromí.chci se tak obléct do pižama zasnou a natáhnout se to je moje soukromí.Nemůžu jako vy chodit do kina do parku.Proto sem si udělal NEVERLAND.

Oprvdu neměl žádné soukromí.
    a potom tam ještě řekl: Já mám taky srdce a mám pocity,a když o mě něco píšete pište a říkejte o mě hezké věci.

A vy lidi budete říkat že je Pedofil,Homosexuál.On by pro děti udělal první poslední.A vy se mu takhle odvděčíte.Milujeme tě a vždy budeme stát při tobě Michaeli I lowe you.
  • baluska1

Miluji ho

Sem moc hrdá na to že sem se s ním mohla držet za ruku 5 Minut.Moc krásně voněl...
  • oliwer.w.

Je to Pravda

Mimochodem moc krásně voněl.Jeho oči,usta.Vlasi.Ukazoval nám i jeho uniforky.Byly moc krásné.
  • angie72

Hezké ráno

Hezké ráno všem přeji. Byla jsem v Napsali o mě a jsem zase vytočená.
    Napsala jsem tam komentář a budu vážně ráda, když mě podpoříte...
    • angie72

Re: Hezké ráno

Ještě něco bych chtěla dodat.
      Říká se, že s holým zadkem se narodíte a s holým zadkem taky umřete. Je to tak hnusná pravda, že s emi chce řvát.
      Kde je úcta k člověku, který toho tolik pro lidi udělal? Kde do pytle nějaká úcta??? On se tak snažil krýt své soukromí a podívejte se co oni s ním po smrti dělaj.
      Zveřejňují takovéhle hnusárny. Tí nemyslím Majkího nohy, protože jeho nohy jsou krásný.Jen byly nemocné. Hnusárny myslím na to, že se pořád tvrdí, jaký to byl narkoman.
      Já vám něco řeknu. I kdyby byl narkoman, i kdyby byl gay, bisexuál, nebo já nevím co, tak nic to nezmění natom, že si ho šíleně moc vážím.
      Kam bychom došli, kdybychom přijímali a pouštěli lidi do svého života podle orientace? Vždyť to je pořád samá diskriminace. Proč ho rodina nebrání proti bulváru. Proč rodina nedá přísné embargo proti takovým šmějdům. Co dělají? Řeší Majklův majetek?
      Vím jaké to je, když je člověk citlivý nad rámec možností svých citů. Já jsem bohužel taky taková. Trápí mě cizí bolest, pomáhám lidem, když můžu, a když můžu tak pohladím, obejmu, podržím... Co natom bylo špatného? Řekněte mi, protože tu sedím, brečím a tak bych někomu chtěla rozbít hubu z těch, co pořád jen špiní.
      Ať už ho nechaj. Poslouchám jeho písničky, ten hlas co pohladí a říkám si pořád dokola proč? Proč musel odejít? A proč ta špína? Jak si někdo nemůže takhle vážit tak úžasného človíčka, jakým Michael byl a stále je!!!
      Jak si myslí ty dementi z bulváru, že zareagují děti. Paris, Prince I. a Blanket? Je mi jich tak líto. On je tak miloval. Byl tak rád, že je má a musel je takhle opustit...

Holky já nemůžu. Včera mi už bylo dobře a dnes jsem v háji...
      • lask1

Re: Re: Hezké ráno

Jeho najväčšou chybou bolo, že bol až príliš dobrý a že každému naivne dôveroval, bez ohladu na vek rasu či pohlavie.
        Neuvedomoval si, že nie všetci ludia sú dobrý ako on a oni toho zneužili.

Nielen že prišiel o milióny vo falošných v žalobách chamtivých rodičov, ktorý zneužili svoje deti na špinavú hru. Ten druhý chlapec sa inšpiroval touto žalobou a urobil to isté.Prišiel aj o česť a úctu, o zdravie... Stále každému dôveroval.
        Chcel svoj smútok utíšiť liekmi.
        Ako keby nestačilo čo zažil v detstve.
      • oliwer.w.

Souhlasím.Spousta lidí na něj hází jen špínu.Nic není špatného na tom když dáš svojí lásku a ochotu cizím lidem.To ty co na něj házý jen bordel nedokázali.Musíme se smířit s ním že už mezi náma není.I když vlastně je.v NEVERLANDU v jeho místnosti byl nytočen duch.CNN točili dokumet a dkyž to dali na PC tak tam viděli tucha MJ.Nechápu to proč právě ON musel zaplatit takhle vysokou cenu za to co pro děti a svět udělal.Na světě se narodí Gigant a génius a zaplatí takovou cenu.Proč umírají hodní a né zlí.tolik zla je na světě a Michael chtěl Mír.Proč ty.Pro tebe truchlí celý svět.Vrať se zpět.Moc nám tu chybíš.Milujume tě a navždy budeš náš KRÁL POPU,NAŠE LEGENDA,NÁŠ GIGAT,NÁŠ VŠECHNO.Už je to skoro 1 měsíc co tu je a nikdo se s tím nedokáže vyrovat.Moc mě mrzí že někteří z vás nemohli ucítit tu jeho užasnou vůni a slyšet jeho dech a smích.Já sem mos rád že sem měl tu možnost s ním strávit 13 hodin,povídat si s ním.On je můj kamarád a navždy bude.Měl sem to štěstí že sem byl zrovinka v nemocnici.Tyhle věci se nedějí a nebudou dít každý den.Smekám před tebou Michaeli.
      • lina25

Naprosto souhlasím s Angie... to co dnes vyšlo v napsali o mě, je jedem z nejnechutnějších článků, který vůbec po smrti MJ vyšli. Je neuvěřitelné, jakej hnus si bulvár vůbec dovolí.Proč ho nenechají na pokoji??? Co špatného tenhle člověk udělal? Zamyslel se vůbec někdy bulvár nad tím, co si všechno v životě musel prožít??? Dětsví v háji, despotický otec, mediální štvanice, nemoci, vymyšlené historky od zlatokopeckých rodin, lupus, ta šílená nehoda z reklamy na Pepsi, závislost na lécích, osamělost a ještě jestly se opravdu jedná o vraždu tak takovej konec je už opravdu moc...
        To co udělal pro svět nikoho nezajímá. Celý život by se pro ostatní by se roztrhal. Za svůj život, dal přes půl miliardy na charitu ne-li víc
        Kolika nemocným dětem pomohl?Nejen finančně ale i psychicky. Celý život pomáhal, zatím co o něj se nikdo nestaral, jak se cítí, zda něco nepotřebuje atd...Gavin se ukázal jako ten nejzákeřnější vypočítavej spratek. MJ za něj zaplatil veškeré výlohy za léčbu rakoviny a skutečně se z toho dostal. Nabídl mu svůj Neverland. A vděk? Smyšlená soudní žaloba, která ho už definitivně srazila na kolena....Majkle milujeme tě navždy budeme s tebou...
        • lask1

Re: Re: Re: Hezké ráno

To s tým Gavinom máš pravdu.
          Ale prečítaj si ten článok čo som ti hovorila.
          Je tam odstavec - Verbež na Michelovom ranči
          Gavinova rodina a matka podávala žaloby nielen na Michaela. Hrali sa na chudákov.
        • lask1

Bol moc dobrý a každému naivne dôveroval, neuvedomil si že nie všetci ludia sú dobrý. Doplatil na to.
          Tie krvilačné hyeny toho zneužili.
          Nechápem prečo to pán boh dopustil.

Prečo je dobro trestané zlom.
        • angie72

Je mi ho tak šíleně líto, že mi snad pukne srdce, jakou cítím bolest.
          Proboha co se to děje s tím světem? To se vážně za chvíli budou oslavovat vrazi, násilníci, zloději a další lidský odpad?

Michael, moc Tě milujeme a nikdy nezapomeneme. Jsi to nejlepší, co nás mohlo v životě potkat. Jak Tvá hudba tak ty jako osobnost. Děkujeme Ti za to.
  • terinda321

Pááá

Ahojky lidičky, dneska už končím, vyšetřovat budeme zítra! Už se na Vás těším!! Dobrou nocičku přeji všem!!
  • nikkyt

.,.,.,...,.,.,

Je tady ještě někdo???????
    • lina25

Re: .,.,.,...,.,.,

Já už jdu spát. Dobrou lidičky:)
      • nikkyt

Re: Re: .,.,.,...,.,.,

tak já asi taky ale ještě si poslechnu pár Majkího písniček *1*

Tak dobrou
  • nikkyt

... :-(

Saakra lidi já vám tak závidim *9* Já sem se s nim nikdy nesetkala *9* a už ani moct nebudu *9* *9* *9* .
    Ach joo proč musel umřít zrovna on???Majkí moc mi chybíš *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit