Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEJ

je smutne ze NEJ clovek musel umrit tak brzo a nestihl namlit hubu ostatnim nulam *3* *3*
  • terinda321

...

za hodinku je to tady, už ted se mi chce brečet!!! V osm svíčka je jasná zpráva!!!
    • Re: ...

mohl by mi prosim nekdo rict vic informaci o te akci se svickami?? ja o tom vubec nevedela:-o
      • angie72

Re: Re: ...

Ve 20 hodin zapálíme svíčky. Dnes měl být 1 koncert. Zavzpomínáme si, možná i pobrečíme. Já řvu dneska od rána a nejsem sama.
        Psali jsme to tu už ráno, ale ne všichni jste tu byli :-(
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ...

já brečim každej den od tý doby co jsem viděla pohřeb ale jenom večer když usínám.. páč si pouštim písniky z mp3 a vždycky když je tam michaelova písnička tak brečim a přeju si aby se vrátil.. když vidim jeho fotku když se směje a nebo je šťasnej tak mě to rozbrečí *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: ...

je to hodne smutne ze umrel :-( na me to vzdycky nejvic dolehne vecer :-( vetsinou si poustim nejake videoklipy jeho a nebo si ctu rozhovory a to se nekdy doctu takove veci ze mi je ho tak lito :-(
        • Re: Re: Re: ...

dekujii :-) ja zatim nervu ale myslim ze to prijde no :-( tak diky ja jdu hledat svicku:-)
    • angie72

Re: ...

Jakou máš? Já nekoupila smuteční, to ne! Višňovou a takovou dobu jsem stála v obchodě a přemýšlela, jakou měl rád vůni. Nevím, tak jsem vzala višeň a má slůně pro štěstí přívěsek :-)
      Říkám jí Majkího svíčka... Pustím si u toho ten klip co u ní pláče. Jak jsem dala překlad ráno sem.
      • terinda321

já mám taky krásnou, myslela jsem, že si ji nechám, ale dám ji pro michaela!!!
      • lask1

Mal rád červenú farbu, keď už hovoríš o tej višňovej sviečke.
        • angie72

Tak to je úžasný, že jsem se trefila, děkuji...
          Taky se prý hodně voněl a to já ráda, když muž voní :-)
          • lask1

Re: Re: Re: Re: ...

Mal rád červenú a čiernu farbu.
            Možno si videla
            www.kultura.idnes.cz/jackso n.asp
            Je tam aj jeho dotazník - akú má rád farbu, jedlo, nápoje, osobnosti, knihy
            je tam celý životopis,rodina, cesta ku sláve
            - skladby, videoklip - vo velmi dobrej kvalite -púšťam si ich namiesto rádia *3*
      • zanesskaaaa

jaký video u kterýho pláče??
        • angie72

Will You Be There. Napsala jsem tady dnes překlad. Ten odstavec dole je to, co říká a u toho pláče...
          • terinda321

nehodila bys sem odkaz na to video??! will you be there
          • zanesskaaaa

jo myslela jsem si že je to ta písnička.. opravdu krásná *14*
  • terusinaa

Pište!

Lidi pište na Novu a Primu ať udělají nějaký dokument o Michaelovi :-) aspoň hodinovej! Kde bude sestřih jeho písniček, klipů, vystoupení a tak :-)... To by bylo super ne? Snad aspoň jedna televize to udělá. Prima měla něco o něm v TopStaru, ale to bylo tak krátký a nebylo tam skoro nic :-(... Akorát ať tam nedávají ukázky z pohřbu, já bych se zhroutila :'-( nemohla jsem se koukat. Stačily mi kousky v televizních novinách a už jsem brečela.... :-(... FOREVER MICHAEL! Dnes měl mít první koncert!!! ..... *14* *14* FOREVER KING OF POP & LEGEND!
    • Re: Pište!

to by bylo super to jo...jen teda by to chtelo sehnat hodne lidi kteri by do te televize napsali...a je to smutne no ze mel mit prvni koncert...:-( teda nebylo by kdyby ho mel:-( ale on uz zadny koncert nebude :-(
  • :-(

jak se tak divam na ty klipy a posloucham ty pisnicky...tak to poradne zamrzi kdyz si uvedomim ze uz zadna nova pisnicka nebude...ani zadny koncert :-(
    • angie72

Re: :-(

Neboj, písniček bude nových 100. Majkí je prý nikdy nezveřejnil a za nějaký čas je prý vydají. Asi je prý schovával pro děti :-) Malinká naděje a útěcha.
      • Re: Re: :-(

na ty se tesim na ty pisnicky...a verim ze budou stejne skvele jako ty predtim :-)
    • zanesskaaaa

Re: :-(

mě zas že už ho nikdy neuvidim naživo.. že se s ním nikdy nesetkám.. a hlavně to že všichni o něm budou říkat hnusný věci ale nikdy se o tom nedozvíme pravdu.. on si jí odnesl s sebou do hrobu:(
      • Re: Re: :-(

no to jo...proste uz neni sance ze bys ho videla osobne...to me taky stve...a proste taky to ze kdyz je mrtvy tak se ani nemuze branit proti tem drbum co ted o nem budou psat :-( proto sem ted uplne alergicka na takove ty clanky o nem co ho proste urazeji :-( ani branit se chudak nemuze :-( a oni budou do nej furt valit proste :-( R.I.P. Michael :*
  • zanesskaaaa

další

moc se omlouvám že tímhle obtěžuju ale to je prostě úžasný http://www.youtube.com/watch?v=-Yv3 BUzsrN0 ta samá písnička.. ale jinde a jiná holka.. jak si tam před ní klekne.. booože jak já bych chtěa být tou holkou... uplně moooc *15*
    • Re: další

myslim ze nas bude vic co by s tou holkou menilo *14*
      • zanesskaaaa

Re: Re: další

to určitě:D
    • lask1

Re: další

Podobné:

http://www.youtube.com /watch?v=pe7TmKOd8XQ

http://www. zoutube.com/watch?v=tF7ZhQ1suLo7fea ture=related
      • lask1

Re: Re: další

druhý odkaz opravujem, vtej rýchlosti...

http://www.youtube .com/watch?v=tF7ZhQ1suLo&feature=re lated
    • angie72

Re: další

Mě to nejde :-(
      • Re: Re: další

mi taky nee *9* *9*
  • terinda321

....

lidi omlouvám se, že jsem vůbec něco psala, ale už toho nechme!! To přece nemáme za potřebí se tady takhle hádat jako malý děti!! Jsme tu kvůli michaelovi, za chvíli budeme zapalovat svíčku, takže bysme mohli řešit jeho hezký věci!! A ne se tady hádat kvůli úplný hlouposti!!
  • zanesskaaaa

video

http://www.youtube.com/watch?v=R9DD TiPzJCk
    úžasný.. normálně bych chtěla být tou holkou *9* .. jak mu bylo jedno že tam je a klidně jí objal.. on je úžasnej *14*
    • Re: video

mi ten odkaz nejede:-(
    • lask1

Re: video

Pozri si - crazy fan
      http://www.youtube.com/watch?v =pe7TmKOd8XQ

http://www.youtube. com/watchv=tF7ZhQ1suLo&feature=rela ted
      • lask1

Re: Re: video

V druhom odkaze mám chybu: chýba ?
        Ešte raz:
        http://www.youtube.com/watch? v=tF7ZhQ1suLo&feature=related
    • thesimsa

Nadherny video uz jsem to videla nekolikrat:-))
      *14* *14* *14* *14* *14*
    • terinda321

tak tohle je moje nejoblíbenější video, jak mu skoči do náruče, ona ho tak miluje, je to strašně kráásný!!!
  • terinda321

..

no to jsem zase napsala věc, že jsem se na to nevykašlala!! Vy, co se sem chodíte jenom bavit na cizí účet byste měli jít taky¨... víte kam!! Proč sem teda chodíte mi mu tady fandíme!! je úplně jedno jestli byl gay, jestli měl platiky nebo co vlastně, protože jsme ho měli rádi, takovýho jaký byl. To už nic nezmění, a že jsem tady napsala něco, co se píše v jedný knížce, noooo bože, abyste se nezbláznili!! Já to napsala pro pobavení a aby lidi viděli, jakej kterén byl ten jeho otec, a vy tady spustíte takovouhle lavinu!!
    • coolin

Re: ..

Omyl! Jeho hudba se mi líbí,ale to ještě neznamená že budu úplně slepě věřit každýmu nelogickýmu a nemožnýmu nesmyslu!!!!
      • angie72

Re: Re: ..

Pleteš se, protože rozhodně nevěříme každý kravině, to mi tedy věř.
        Nejsme tady proto, že se budeme dohadovat. Jsme tu proto, že nám chybí člověk, který něco dokázal
        Připadá mi to jak hon na Vladka Dobrovodského. Proč? Nechte toho a pojďme se spojit, tak jak si to Majkí přál...
        • Re: Re: Re: ..

ja jsem pro..myslim ze hadat se tu opravdu neni moc vhodne...a ja se ani hadat nechtela..jen jsem podotkla ze nekteri lide veri vsemu...tim nemyslim vsechny jen nektere...a ver mi ze takove lidi znam..
      • Re: Re: ..

vsak rikam jen nekteri lide :-)ne vsichni:-)
    • Re: ..

no me to celkem pobavilo :-D jako celkem zajimave...objednat synovi v 15 2 prostitutky aby se neco priucil...myslim ze ten jeho otec...nebyl moc v poradku....a co me taky dokaze pobavit...jak nekteri lide hltaji clanky v novinkach.cz, na magazinu.cz, nebo jeste lepe si kupuji blesk, sip nebo aha...a veri skoro vsemu...nebo nekteri uplne vsemu, co se tam napise..
    • angie72

Re: ..

Kašli na ně.Každopádně víš, kam se můžeš jít vypsat a bylo by hezký, takové komentáře u mě připisovat. Klidně, budu ráda.
      • terinda321

Re: Re: ..

no jasně:) díky
  • geny

jak vidim tak je tu plno odborniku pres genetiku....
    • coolin

Re: geny

stačí nebejt barvoslepej nebo spíš zaslepenej? Nemaj ani jediný černošský rys-nos,pusu,zvlnění vlasů-prostě nic! Ale klidně si věřte,vždyt vy byste asi i věřili,že jsou jeho i kdyby měli zelenou barvu pleti!!!!!
      • Re: Re: geny

a o co tady jako jde??byl u toho jak se ty deti narodily, vychoval je, proste jsou jeho...a nezalezi na tom jestli byl jejich biologicky otec...
      • angie72

Re: Re: geny

A o co jde? Proč tady řešíte, jestli jsou jeho děti, nebo ne?
        Koho to zajímá? Ano, jsou jeho, protože je vychoval. Jděte už do háje. Nemusíte sem chodit, když vás to nebaví...
  • mj

naty: mozna tajily svou orientaci...a uprime i kdyby byl michael gay tak se tim pro me nic nezmeni budu ho dal obdivovat a poslouchat jeho pisnicky...jen proste neverim tem clankum kde se vetsina techto informaci pise...ze je gay, pedofil, rozpada se mu oblicej, ze ma 1000 plastickych operaci, atd. tohle vsechno je jen malinkata cast z toho co se o nem pise a psalo...ja tomu proste neverim protoze tohle muze rict kdokoli klidne i o nekom z vas...ze je nekdo gay nebo lesba...a jak to budete vyvracet??...pokud tomu nekdo bude chtit verit tak muzete rikat co chcete ale stejne si to ten dotycny bude myslet..
    • coolin

Re: mj

hlavně že věříte na duchy,na zázračně bílé děti od černocha,na kraviny o prostitutkách atd! Tomu zase nevěřím já! Ale něco není o víře,něco je fakt! Genetiku nemůže oklamat ani Jackson! Podívejte se na Reye Korantenga,Lejlu Abasovou nebo Baracka Obamu! Moc bíle nevypadaj a přitom maj bílé matky!! Tmavé geny vždycky převáží!
      • angie72

Re: Re: mj

Jsi tu pod dvěma nicky? Proč?
      • angie72

Re: Re: mj

Nemáš pravdu. Majkí vysvětlovat reportérovi, že černochům se říká barevný proto, že byli světlé i tmavé pleti...
        Není to o genetice,ale o národnosti.
      • poslouchejte je to nalehave

s kamosem budeme rozvesovat fotky mj po okoli kdyby ste chteli tak mi napiste pres e mail nebo tady co tam mam od vas napsat protoze vedle na papir budeme psat vzkazi michaelovi
        • lask1

Re: poslouchejte je to nalehave

Napište:
          MJ - žiješ v nás
          nebo/ - žiješ v naších duších
          - žiješ v naších srdcích

neaký jednoduchý text
          • lask1

Re: Re: poslouchejte je to nalehave

Alebo napíšte neaký úryvok jeho piesne.
        • Re: poslouchejte je to nalehave

nebo mi piste sms na 605771925
        • angie72

Re: poslouchejte je to nalehave

Po okolí je kde? V jakém městě?
          Určitě napiš, že na něj moc myslíme, že nám chybí, a že se splnilo co si přál. Lidi se spojili. Klidně podepiš fanklub a za mě můžeš jen napsat, myslíme na tebe a chybíš nám J.F.-W. Díky
          • Re: Re: poslouchejte je to nalehave

jasne
            • angie72

Re: Re: Re: poslouchejte je to nalehave

Děkuji za sebe a za všechny :-) Moc díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit