-
:D jako sen
hej tos ted tu se sestrou parime na Jackson 5 a to MJ nesnasi a nemuze ho vystat !! *15* *15* hej to je tu prdel *15* *15* pari se tu ted na rocking robin ci jak *15* *15* pridejte se *15* *15* -
-
Re: :D jako sen
tak ta pisnicka se jmenuje Rockin Robin *15* *15* http://www.youtube.com/watch?v=Rs0u9NILwhk *15* *15* hej fakt parte *3* *3*
-
-
zatim
hale ženy já du tak na 20 min pryč.. tak doufám že tu ještě budete.. *9* tak zatim páá *3* -
Titulek
Ahojte, je zaneska, thesimsa a tea301 alias kuře smrad a syfl? Nebo někdo, kdo mě zná? :-D Osatní s přezdívkama? :-D
Jestli jste to tu nezabalili dřív jako já :-D
Já vás chci pozdravit *15*
A zdravim i vás co neznám *15* Už to tu trochu sleduju a koukám, že se tu máte fajn :-) *15* *15* *3* -
-
Re: Titulek
Zdááááár prdé *15* Jak dlouho jsi sem nepsala ? :D
Jo a co ten Thriller Dance ? :D -
-
Re: Re: Titulek
*15*
Jo tam ti taky musim odpovědět *15*
Já jsem nervóznější každym dnem, protože to moc letí a já neznám ani krok z toho tance *15* Ale převoz do Prahy už domlouvám *15*
Do tý doby se Ti ještě 10x ozvu *15* -
-
Re: Re: Re: Titulek
He ? *15*
No o tom mně ani nemluv .. *15*
Dobrý .. aspoň něco *15*
Okay *15* .. a choď sem častěji‼ *15*
-
-
-
Čůůs *15* Ty ještě žiješ ? *15* Tebe jsem tu neviděla dlouhoo *15* -
-
Já tebe viděla naposled, když jsem dávala "To se mi líbí" k jednomu tvýmu odkazu na FCB *15*
-
-
jj ahoj ja te tez zdravim *15* -
-
Ó děkuji *15* -
-
Re: Re: Re: Titulek
nz *15*
-
-
-
-
ghost
http://www.youtube.com/watch?v=5nfj PGoYvU4 twl holky tady je to nadabovany !! *3* *3* volejte slava *3* -
-
Re: ghost
!!?? TO SI ZE MĚ DĚLÁŠ PR*** ??!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ghost
ale Majkího dabuje příšernej hlas vůbec se kněmu nehodí !! *13* -
-
Re: Re: Re: ghost
jj presne *15*
-
-
-
-
moonwalker
holky nemáte nějakej odkaz na Moonwalkera?? chtěla bych se na něj kouknout ale nikde to nemůžu najít.. *16* *9* *7* *7* -
-
Re: moonwalker
na youtube to uz nejde *9*
-
-
:D
tak sem tu zlato *3* no to jak si dostala nějakýho toho psa ne?? nebo to si nebyla zase ty?? *7* *15* *15* -
-
Re: :D
ahojky *4* jako myslis Nikusku *1* -
-
Re: Re: :D
noooooooo *15* tak super pamět mi ještě slouží *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :D
no a co s ni *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
no jak semááá a táááák néé?? *15* *15* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
jj ma se uzasne *15* *15*
-
-
-
-
-
-
:Dto jefajn
že ste si tak pokecaly *15* ale ste tu ještě?? *7* *7* *15* -
-
Re: :Dto jefajn
jasne zlato *15* -
-
Re: Re: :Dto jefajn
tak to je šupr zlato *15* tak co prázky?? *4* -
-
Re: Re: Re: :Dto jefajn
no jsou *15* *15* nn *15* *15* tos celkem nuda... tvrdnu domu ale zatim si nestezuju *15* *15* jak ty tvoje prazky? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :Dto jefajn
co prosim te delas ze ti to tak trva *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :Dto jefajn
jj jasne *3* a pocky jaky stene? *15* -
čeky du jíst tak za chvíli sem tu zlato *15* -
coze jaky stene ? *15* *15* -
čučela sem na zprávy pardon *15* *15* u mě to docela ujde jezdi ke kámoškám a jinak sem taky dom atd.. *15* *15* hele to štěně to si byla ty?? *7* *15*
-
-
-
-
-
-
:.
tak co zlata je tu nekdo *7* *15* -
-
Re: :.
tradiční otázka... *15* jo,já tu jsem *3* -
-
Re: Re: :.
tradice se maji dodrzovat *15* *15* super aspon nekdo *4* jak je? -
-
Re: Re: Re: :.
jj,dobře...jak žiješ ty? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :.
taky dobre *3* *3*
-
-
-
-
-
MJ
Se mi dnes zdál sen o Maikim *15* Spousta lidi bylo v nějaké tělocvičně a najednou se strop otevře a začal se z něj snášet MJ na nějakým provaze a začal dělat artisticky cviky a měl i kruhy. *1* Byl úplně úžasnej. *14* Byl oblečenej v červeným a vypadal jako za dob Thrilleru.Když přistál na zemi tak v tom pokračoval a po chvíli jsme tam všichni začali házet míčem.Samozřejmě všichni házelí jen Michaelovi.*3* A ještě se mi zdál jeden Michael byl na podiu v ruce kytaru a začal s ní mlátit o zem a celou jí rozbil.K tomu strašně křičel.Pak si sedl na vozík a začal na něm tančit.Když skončil všichni začali tleskat jak šílení. *15* Na sobě měl béžovy pruhovany pyžamo. *15* -
-
Re: MJ
to byly dobrý sny !!! *15* *15* *14* -
-
Re: Re: MJ
fakt dobry sniky *15* *15* me se o MJ bouzel nezda *9* -
-
Re: Re: Re: MJ
mě málokdy spíš vůbec.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
no to me vubec *9* neznate nejaky recept na sny s MJ *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Tý jo, mě se dnes taky zdálo o Michaelovi. Moc si to teda nepamatuju, akorát to, že jsem bydlela v Neverlandu a on tam byl pochopitelně taky. Boží.. *14* *15* A pak když umřel, tak se všichni museli odstěhovat.. Nechápu, ale to je fuk. Normálně se mi o něm nezdá, ale včera jsem si pustila Moonwalkera a TII, tak ho mozek asi vzal do paměti.. *15*
-
-
-
-
-
-
MJ a opisasek :*
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/93901 klasne *14* je pravda ze ted je na Floride? *7* -
-
Re: MJ a opisasek :*
jo, teď je Bubbles na Floridě v útulku pro zvířata, nebo přímo pro šimpanze, teď přesně nevim... -
-
Re: Re: MJ a opisasek :*
jj aha *4*
-
-