-
EBONY
Ahoj lidi, už jsem to psala do novinek, ale moc lidí si to asi nepřečte ... prostě časák Ebony vydává speciál celý věnovaný Majkýmu ... údajně jsou tam nezveřejněné nové fotografie a já nevim co ještě =D jen škoda, že na ten časák nemam. -
-
Re: EBONY
Ebony?? Co je to za časopis?? to slyším poprvý??!!! -
-
Re: Re: EBONY
V čr nevychází totiž :D ale pro Ebony nafotil Majký spoustu krásných fotek =) -
-
Re: Re: Re: EBONY
aha tak nic, ráda bych si ho koupila, ale takhle asi velký prd -
-
Re: Re: Re: Re: EBONY
můžeš si ho objednat =) spousta lidí si ho kupuje přes net ... do novinek jsem napsala adresu stránky -
-
Re: Re: Re: Re: Re: EBONY
podle mě je to vážně na nic...ale když to chcete skusit. *3*
-
-
-
-
-
-
Je to krásný....
Majký by měl radost když to tady čtu. A navíc, když každým dnem přibývá počet jeho fanoušků, musím říct že jsem se byla na tyhle stránky podívat ještě za jeho života, a zdaleka to tady nebylo tak aktivní. A je mi opravdu moc líto, že jsem se o něj mnohem víc nezajímala už za jeho života. Teď když si přeložím jeho texty, pustím jeho hudbu, čtu jeho myšlenky a o tom dokumentu ani nemluvím jak mě to dostalo, najednou už mu rozumím, co nám vlastně svoji hudbou a texty chtěl říct. Pomáhejme si a pomáhejme druhým rozdávejme lásku a jak už tady bylo mnohokrát napsáno, předávejme jeho odkaz dál.... -
-
Re: Je to krásný....
Přesně pro něj to nebyla práce být zpěvákem, bylo to poslání, které si troufám říct, na tisíc procent splnil!!! -
-
Re: Re: Je to krásný....
To určitě splnil:) -
-
Re: Re: Re: Je to krásný....
To si vystihla dokonale
-
-
-
-
MJ
Ten dokument jsem viděla asi před týdnem je to celkem zajímavé...ale na konci si Michaela celkem dost dobírá... -
Michael
Ráda bych se k vám večer přidala ale bohužel mé pracovní povinnosti to nedovolí.
Tak už pálím svíčku od rána a pouštím písně.. -
-
Re: Michael
Tak to je škoda... Ale tak to zapálení svíčky sfoukneš ráno a večer jakoby jsi s námi byla:) -
-
Re: Re: Michael
Jasně,já budu od 20hod.myslý s vámi....
-
-
-
MJ...
MJ...CO K NĚMU ŘÍCI...PROSTĚ LEGENDA, NA KTEROU SE DOUFÁM NIKDY NEZAPOMENE...Je mi hrozně líto, že jsem ho neposlouchala již dříve, ale až po jeho smrti. To mě dost mrzí:( Měl nekutečný talent nejen pěvecký ale i taneční.Je mi jedno, co všechno o něm bulvár napsal ... některé věci jsou opravdu stupidní...
Mike...forever -
michaell
koukně te se na tohle
http://www.stream.cz/video/3 22038-dokument-o-michaelu-jacksonov i/0 -
-
Re: michaell
Tohle už tu viděl asi každej:)
-
-
scream
Až ted jsem četla překlad písně scream... to je kráása
Alespon je vidět, jak strašně ho štve, jak o něm na povrch vyplouvají jenom bludy!!! Hlouposti!!! -
:-(
Je mi hrozně líto fanoušků!!Já Michaela naměla moc ráda,ale hned jak zemřel tak poslouchám jeho písně... *8* Chudák *9* -
MJ
SICE SEM TU NNOVA ALE JE TO TU SUPER A NAVIC TAKHLE JAKO ZME JEHO FANOUSCI NA VEKY A ON NAS KRAL TAKE ...
*9* *4* *4* HODNE STESTI NAHORE MICHAELE JACKSONE *4* *4* *4* *4*
ME SE ZDA ZE BUH HOTAM CHTEL MOC BRZO . *4* *4* *4* *4* -
-
Re: MJ
Vítej mezi námi:) A připoj se k nám dnes večer:) Mám na mysli to rosvícení svíčky ve 20:00 -
-
Re: Re: MJ
Ja si take zapalím svicku ve 20:00 je mi to tak hrozně líto že umřel -
Re: Re: MJ
Můžu se také připojit??? Je to neuvěřitelné dnes měl mít 1 koncert *9* *9* děkuji hodně mi pomáhá te -
-
Re: Re: Re: MJ
Samozřejmě:)
-
-
-
-
mj
Byl to ten nej nej chlap na svete byl opravdu nejlepsi zpeva at sw dostal do prusvihu ci neco jineho vzdy mel rados za deti a ostatni proste uzasnej chlap si ce sem ho nevidela na zivo ale byl uzasny a vzdy pronas bude kralem...
Byl kralem a bude kralem *14* *3* *4* *14*