-
Michael
Mal rád deti a aj zvieratá, lebo deti ani zvieratá nikomu neublížia narozdiel od "rozumných" dospelákov.
A sú milé, zlaté a potrebujú opateru. -
-
Re: Michael
No nevím jestli by se dalo říct že měl rád děti. Dyť jeho děcko vyselo hlavou dolů z balkónu když ho on držel. Navíc se píše že děti zneužíval.!!! -
-
Re: Re: Michael
Co kecáš!On to dítě ukazoval fanouškům a hlavou dolů už vůbec nevyselo *15* Měl rád děti..A neztneužíval je *16* Přestan si vymýšlet nesmysly!!! *1* -
Fanúšikovia kričali pod oknom nech im dieťa ukáže. -
Jaj, další znalec Majklova života, co sem tak náhodně zabrousil *1* Svého syna držel pevně kolem pasu ( ne hlavou dolů) protože ho chtěl ukázat fanouškům, a to jen pár vteřin. Děti nezneužíval, byl jen dojná kráva pro rodiče zlatokopy, jejichž děti navštěvovali Neverland. Už se ktomu dokonce přiznaly. Ještě něco chceš vědět? -
-
Re: Re: Re: Michael
ano ano, skvěle napsaný, svatá pravda! =) -
pane bože...jak můžeš věřit takovým žvástům jako např že zneužíval děti?...vždyť to je nesmysl...taky věříš všemu co si přečteš!
-
-
Ale no tááák, hlavou dolu??? Vždyť to není pravda. -
-
jestli věříš, tomu co se píše a souudíš ho podle jedné fotografie, tak seš pěkně ubohá. -
Na tom videu nebolo dole hlavou. Trvalo to asi 6 sekúnd.
A keď nebodaj o vás napíšu, že ste niekoho zneužívali, tiež tomu vela ludí uverí. Ako im budete dokazovať, že to nie je pravda.Zavoláte všetkých svojich kamarátov aby vás obhajovali.
Mal skrátka smolu na na zlých ludí, ktorým išlo o ich majetok.
-
-
-
-
NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA
¨no tak to se musim omluvit za to co sem tu napsala poprvi protoze me ani nikdy nenapadlo si poslechnout ty jeho klipy a pisnicky a fakt nemam tuseni proc ae de o to ze se si as ted uvedomila jakej to byl borec proste nenahraditelnej a ty jeho kamosi treba beyonce teda ta se s nim moc nebavi jako s pritelem ae i ostatni psali ze je proste cool a on udelal ten nejveci pokrok a bejt s nim ve studiu bylo neuveritelny a pozorovat ho byklo inspirujici a takovydle psali,michael byl proste dobrej clovek myslel na deti a chtel kazdymu pomoct i nemocny detem a o svoje deti se staral tak jak by mel ae nelibi se mi ze spousta lidi nejvic novinary o nem hnet neco rozsirujou ze sexualne zneuziva deti a takovyhle blbosti a pritom to neni pravda a taky semsi koupila ten dokument a ta jeho kamoska jak se ho zastala bylo to hesky chudak at se tam ma michael hesky -
-
Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA
jo,novináři jsou pěkný s...ě!!!Dokážou člověku pěkně ublížit.Podívejte se na chudinku DIANU(princeznu)jak ji uštvali až to narvali do betonového sloupu.S Michaelem to tehdy pěkně otřáslo...Měli s Michaelem jedno společné-pomáhali dětem a lid je miloval.Bůh je potřeboval víc... -
Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA
Proč si tohle tolik lidí uvědomí až když zemřel???? -
-
Re: Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA
ae ja sem si to neuvedomila kdyz umrel ja se si to uvedomila kuli tomu ze me moe babka donutila koukat se na jeho videoklipi jeho umrti s tim nema co delat holky tak neblaznete *1* *9* -
ja nevim ale porad jsi to nejak nemuzu pripustit a kdyz si na to zpomenu tak se mi chce brecet *9* -
-
Re: Re: Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA
Ač se to někomu nebude jistě líbit co napíšu, ale já se uklidňuju tím, že třeba jednou přijde nějaký nový neznámý zpěvák, nebo zpěvačka s hlasem, který nám bude moc povědomý... A nebude jen povědomý...
Nekritizujte mě, jen si to chci ulehčit, protože mi z toho je moc smutno. -
-
Re: Re: Re: Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA
ja se zas uklidnuji ze se koukam na jeho videokilipi take ´me to pripada jako by tu byl s nama -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA
jo,lidičky koukejme na jeho koncerty a klipy.Na youtube je jich nespočet.Veselme se nad tím co nám zanechal-SKVĚLOU HUDBU.TAKHLE BY SI TO URČO PŘÁL...
-
-
Re: Re: Re: Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA
já se uklidňuji tím,že pořád dokola koukám na jeho koncerty a je to jako by tu byl stále s námi.I když mi to vhání slzičky do očí. -
-
Tak to rozhodně nejsi sama. Teď jsem si pustila projev Paris, a už si nemusím odličovat oči -
Já si budu muset ještě pustit dokument :-(
-
-
-
-
TAky jsem si říkala, proč to lidem dojde až když zemře ... lidi už jsou tak hold naprogramovaný. že si něčeho všimnou až když se stane něco velkýho ... jasně, že MJ měl fanoušků dost už předtim ale teprv po smrti si lidi řekli, tak teda si pustim jeho hudbu ať se kouknu jakej byl ... no a pak zjistí, že to byl borec :D .Já jsem jeho písničky měla vždcky ráda, akorát mi nidky pořádně nedošlo, že jsou jeho ... až teď nedávno jsem si je pouštěla a říkala jsem si, že je všechny znam :D a hrozně mě štve jak jsem byla děsně blbá :D
-
-
-
turné?
Zítra měl být první koncert že? Zapalím si symbolicky svíčku, a pustím si CD -
-
Re: turné?
13.7 měl být koncert -
Re: turné?
Zítra? Já myslela 13.7. ... Tak teď nevím.
No jak tady píše adisek, tak jsem četla, že snad 10.7. měl vyjít nějaký dokument. Jsem nebyla ve městě, tak nic nemám, chjo.
Adisku, jak se to DVD jmenuje? Najdeme si to. -
-
Re: Re: turné?
Jo, počkej ono je zítra 12.7. já už mám neděli:) Jasně 13.7. -
Re: Re: turné?
Jo, já ho sehnala. Myslím že jen dokument M. Jackson. Ale dalo to fušku to sehnat. On jde fakt na dračku. -
-
Re: Re: Re: turné?
A je to pěkný? Podívej se prosím, jestli je tam nějaký název, nebo pod název, nebo jaký to má obal? Možná bych to našla na rapidu, ale potřebovala bych znát víc víš.
-
-
-
-
Krásný článek o MJ
Zapomněla jsem sem dát odkaz (link) na jeden blog. Majitel blogu je pán, který má mít 70 let. Já jsem tam už asi dva dny registrovaná.
http://blog.sme.s k/diskusie/reaction_show.php?id_the me=1481211&page=7&id_reaction=10286 108&action=show_reply_form#10286108 -
-
Re: Krásný článek o MJ
Tak to nějak nemůžu najít. -
-
Re: Re: Krásný článek o MJ
Zkus to teď http://jozefmiklosko.blog.sme.sk/c/ 198913/Jackson-zomrel-prilis-skoro- nie-vcas.html -
-
Re: Re: Re: Krásný článek o MJ
No článek je to opravdu moc pěkný.Pochopitelně mi slzy zase tekly proudem.
Děkuji ta za něj. -
-
Re: Re: Re: Re: Krásný článek o MJ
Nemáš vůbec za co. Ten pán Mikloško je moc milý pán. Měl MJ také moc rád a psal, že smrtí život nekončí, to se mi moc líbilo a MJ nám to dokázal. Věřím, že ten duch byl skutečně jeho. Natom videu je to rychlý, ale na té fotce máte čas si prohlédnout v klidu tu siluetu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Krásný článek o MJ
To jo. ta siluleta, je vážně podobná Majklovi až moc -
Re: Re: Re: Re: Re: Krásný článek o MJ
já tomu taky věřím.A je teď určo šťastnej...
-
-
-
Re: Re: Re: Krásný článek o MJ
Už to mám a díky moc.
-
-
-
-
Děti
Teď přidali na napsali o mě, že MJ táta, plánuje s dětmi založit kapelu. Prý by mohle mít otcův talent. No.... jestly bude mít stejný tréninkový metody, jako u svých dětí, tak jim to fakt nezávidím... -
-
Re: Děti
Nooo, ještě aby je rozdělily a už tedy nevím. To jim chtějí zničit život, jako to udělali Majkímu??? -
Ještě k té fotce jak jsem prve linuš25 psala. Tak je to Egyptská mumie tuším na té fotce, že psali, ale dám sem tedy odkaz, jestli chcete, ale kdo nechcete-nedívejte se.
http://www.ahaonline.cz/cz/s polecnost/38449/takhle-jackson-opra vdu-vypadal- -
-
Re: Re: Děti
Tomu nevěřím,že by tak vypadal.A s tou parukou my to připadá ještě míň nepravděpodobnější,viděla jsem fotku,kdy byl ještě půl minuty živý a to by parukou neudělal.A bylo to z Aha,takže si každý můžeme myslet své.
-
-
Já jsem četla v týdnu, že rodina Jacksonových chce udělat turné, ale nevím, jestli to mám vnímat tak, že budou vydělávat na Michaelovo ztrátě.
Víte co mě mrzí? Minulou neděli se lidé tady v Praze loučili s MJ a my to s mužem nevěděli. Šli bychom tam.
Možná by se mi ulevilo, kdybych cítila, že jsem se podílela...
Jste tu někdo z Prahy??? -
-
lidé si to dávali vědět pomocí FACEBOOKU.... -
-
Re: Re: Re: Děti
Já vím, jenže jsem nějak mimo s Face., nemohla jsem najít v češtině, jen v angl.
Ale nevěděla jsem to předem stejně :-(
-
-
Mě to taky mrzí ale není důležité kde jsme se sním rozloucili.Každý se rozloučil po svém... -
Já jsem z Prahy. Taky jsem to nevěděla -
-
Re: Re: Re: Děti
Víš...napadlo mě, že bychom se mohly někdy sejít, posedět a probrat vše o MJ. Kdyby se nás sešlo víc, bylo by to fajn *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Děti
To by určitě nebyl problém:) Počítej se mnou! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Děti
No tak to je fajn. Já mám dvouměsíční volno, takže se určitě domluvíme. Musíme to tedy nějak naplánovat :-) Až bude víc času, ju?
-
-
-
-
-
-
Šiřme Michaelův odkaz dál
I já patřím k těm, kteří kdysi nechápali, co lidé na Michaelu Jacksonovi mají (vyrostla jsem na jiné muzice) - a tak jsem to začala zkoumat. V té době jsem narazila na onen dokumentární film, o němž se v diskusi několikrát zmiňujete - a uvěřila jsem jeho čisté duši, jako většina z vás. Život šel dál a já na Michaela Jacksona zapomněla. Až teď, když ani po jeho smrti útoky hlupáků ovlivněných bulvárem nepřestaly, vrátila jsem se k tomu, čím byl - a pochopila jsem, že právě svou smrtí v relativně mladém věku, smrtí, která má prvky mučednictví, dostává to, v co věřil a co dělal pro svět (jeho úžasná charitativní činnost), úplně novou sílu, protože teď, stejně jako já, ucítí řada lidí potřebu zvednout jeho planoucí pochodeň a nést jeho odkaz dál...
Nadchla mě jeho řeč, kterou pronesl na Oxfordské univerzitě:
http://www.michaeljacksonweb.cz/oxf ord.htm
(kdyby nefungoval odkaz, zadejte na Seznamu: michael jackson interview., je tam stránka s přepisy celé řady jeho rozhovorů)
V jeho řeči jsou krásně formulovaná práva dětí, jak je cítí, i apel na to, abychom se pokusili usmířit se s rodiči a svou láskou je naučit milovat, pokud to sami neuměli...
Sama jsem dělala několik let projekty na vylepšení vztahů ve třídách - a pak jsem se nechala trochu znechutit pedagogy, které to spíš obtěžovalo, zatímco já jim chtěla pomoct... Michael mi ukázal, že jsem neměla hledět na dospělé a jejich reakce, ale mít na mysli jediné, je-li šance, že to aspoň nějak pomůže aspoň na chvíli alespoň nějakému dítěti (že se bude cítit aspoň chvíli šťasné), má to smysl...
Vážení a milí, teď je to na nás a Michael se na nás dívá odněkud shora, drží nám palce a říká svým nezaměnitelným hlasem: "I love you..." -
-
Re: Šiřme Michaelův odkaz dál
po přečtení fakt klobouk dolu,nááááááádhera,asi to pošlu všem znamým ať si to každý vezme k srdci! -
-
Re: Re: Šiřme Michaelův odkaz dál
... To je skvělý nápad, je to jediná věc, která dá jeho smrti smysl - když co nejvíc z nás se nějak změní k lepšímu, udělá nebo začne dělat něco, co by byl bez té smrti neudělal...
-
-
Dala jsem si do záložek vše z odkazu. Je tam toho víc a budu si to postupně pročítat a něco z toho si půjčím na web. -
A brečím jako blázen. Nádhera ,co jsi napsala.
To je přesně to co by se teď mělo dělat.
Zvednout jeho pochodeň. -
Moc krásný, nádherný a já bulím jak malá holka :-( -
Z tvého příspěvku mi přeběhl mráz po zádech.... Nádhera
-
-
Michaelovy děti
teď čtu že soud co se týče ohledně jeho dětí, posunuli o týden a bude se rozhodovat jestli je dostane Debbie.Tak to snad ne!A najednou že by chtěla jen ty svoje.Tak to už by bylo Moc když by i ty děti rozdělili!Jenže ona na ně má právo podle soudu.... -
-
Re: Michaelovy děti
Tie deti budú mať zvláštny osud. Budú zo všetkého určite zmätené. Otec im umrel, nevie sa či je ich, mamu tolké časy nevideli. Majetok mať budú, ale či budú aj šťastné??? -
-
Re: Re: Michaelovy děti
Bude to ještě zajímavé.JÁ MYSLÍM že ani děti nevědí jaké drby jdou o jeho otci.Protože byly izolovány od toho všeho.Snad to pro ně nebude šok.Já doufám že je nedostane Debbie!
Na tom rozloučení,nevím jak se jmenoval-měl taky proslov,tak se otočil k dětem a pravil:DĚTI,váš otec nebyl DIVNÝ,ale(to už si nepamatuju jak to přesně řekl)ale bylo to pěkný -
-
Re: Re: Re: Michaelovy děti
Michael nebol divný len mal trochu iné myslenie ako väčšina umelcov.
Len niečo by som mu vytkla -
že dával tie rúšky na tváre tým deťom.
Viem, že ich chcel chrániť pred otravnými novinármi a pred okolitým svetom, ale mám pocit, že tým novinárov ešte viac provokoval a dával im dôvod na kritiku. Mal radšej napr. brať viac ochrankárov zo sebou.
Keď to dieťa vystrčil z okna pre fanúšikov, stále to rozmazávali.
Keď to malé dieťa s flašky kŕmil počas rozhovoru, bolo uplakané a malo na hlave zelenú záclonu pôsobilo to na mňa trochu stresujúco a nevyzeralo to na kamere dobre.Podla mňa to mal riešiť iným spôsobom. Mal by mať manželku, ktorá by sa starala o ne s ním. Keď bol sám viac sa do neho obúvali. -
Jo já vím. Že na jejich otci nebylo nic divného...
Jenže oni nevěděli, proč jim to říká, protože právě nic nevěděli...
-
-
-
-
MJ
Jsem totálně mimo. Pořád musím na MJ myslet.
Právě jdu péct bublaninu. Zatím jsem vypeckovala třešně a musela na chvíli sem za vámi.
Jsem asi zvláštní, nebo divná, ale pokud neznám, jak co je, kde je pravda a jaká, tak nejsem v klidu. Prostě mi to nejde *9* -
-
Re: MJ
To je nejhorší, že pravdu zná jen Majkl... Dál už je to jen bulvár, a tam si fakt nevybereš kdy lžou a kdy ne
-
-
Michaelovy děti
Teď jsem zrovna četla diskuzi, a tam se pod bulvárním článkem, kde se píše, že není otcem svých děti dohadovalo několik lidí, zda jsou nebo nejsou jeho. Já za sebe mohu napsat, že si myslím že jsou určitě jeho. Stačí si ty děti prohlédnout, zejména Prince, ve kterém já Majkla prostě vidím. Zejména oči má po něm. Myslím, že i Blanket je mu dost podobný. Ale Paris bude po Debie. nevím, proč by měl v jiném pípadě používat jiné sperma, když každý muž chce své dítě. Jedině snad že by byl neplodný, ale to už si myslím, že by spíš vyřešil adopcí. Já tam tu podobu prostě vidím, ale zajímají mě vaše názory -
-
Jo a ještě tam byla fotka, jak měl údajně vypadat MJ v době smrti. Není to on, ale je to ošklivá fotka. Odkaz sem dávat nebudu. Kdo to chce, tak ať si to najde. Bylo to taky tuším kolem 30.6.-2.7. Jeho matka prý byla v šoku, když ho viděla...
Ta fotka je popsaná, kde co je a proč. -
-
Vím o čem mluvíš. Ta fotka je vytvořená počítačem, údajně podle popisu patologa. -
tak to jsem taky viděla,bylo to v AHA NEBO V BLESKU.(jestli to je ono)BYLO to otřesný.Ještě k tomu NA TITULNÍ STRANĚ!!!!jSEM RÁDA že ho neukazovali v rakvi,chci si ho pamatovat takového jak ho znám.
-
-
Majkí hrál ve filmu Muži v černém??? To je blbost ne? -
-
Já jsem si ho tam taky nevšimla.... -
-
jo hrál ale byl tam jen na chvíli,koukala jsem na to
-
-
-
Určitě jeho jsou. Prostě jen nechtěl z nějakého důvodu sex. Možná ho deprimovalo tělo, to jak měl fleky po těle. Vždyť to by byl rozumný důvod k pochopení.
Já teď četla i starší články a někdy člověk fakt až žasne.
Taky mi bylo smutno, když jsem četla, že až ve svých 35 letech měl první vánoce. Zpěvačka Tylor, snad to píšu správně, ho k vánocům přesvědčila. 5let ho přesvědčovala. Rodina patří k jehovistům :-(, tak nepoznal vánoce.
Dala mubavlněný jemný kabátek a 3 vodní pistolky. Měl prý radost jako malé dítě. Bylo tam i video. Ale odkaz jsem nebrala, je to tuším z 2.7. Článek je tady v sekci napsali o mě...Probírala jsem se tam tím vším... -
-
jjj já to video viděla... =(((
jinak souhlasim, ty děti jsou stopro jeho, tu podobu snad musí každej vidět.. hlavně Blanket je mu podle mě dost podobnej -
Jo, o těch jeho prvních vánocích jsem četla taky. To je fakt smutný
-
-
-
MJ
Lidi co myslíte. Byl MJ šťastný? Netrápil se? Netesknil? Zemřel s láskou v srdci a štěstím??? -
-
Re: MJ
Tak na tohle je hodně těžký odpovědět. Šťastným ho dělali děti, ale po zdravotní stránce to bylo asi na jedno brdo, takže tam si asi užil svoje. A vzhledem k tomu, že měl srdce láskou naplněné po celý život, tak si myslím, že tomu nebylo jinak ani v době smrti:) -
-
Re: Re: MJ
Mne pripadal v niektorých častiach dokumentu na Youtube taký neaký zvláštny. Ako keby sa niečoho bál, skôr taký traumatizovaný.
Ale keď mu dávali všeliaké otázky o súkromí, o deťoch, o manželstve, o škandáloch, nie je sa čo čudovať.
Po anglicky vela neviem,ale pripadal mi taký zlomený.
Podla mňa nie je jednoduché byť slávnym.
Všetci sledujú každé vaše počínanie, ako sa zachováte, čo poviete.
On bol takým štvancom vlastnej slávy.
Ludia ho asi dosť nechápali, ale teraz ho zrazu berú ako najväčšiu ikonu.
Ten jeho sexuálny život je tiež záhada.
-
-