Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mike

Chudáček malej................budem na tebe vzpomínat Michaele, byl si pro nás král................budeme v srdích opatrovat tvé děti.......
    Paris, Prince a Michael jr. tě pozdravují, tak toť vše......
    Máme tě rádi Mikle, odpočívej v pokoji. *9*
    P&P
  • Michael Jackson

Moc děkuju Mikii za ten rok 1997 byl jsi super nikdy nezapomenu.....Byl to někdo s krásným usměvem a upřímným srdcem děkuju MILUJI TE odpočívej v pokoji *9* *4* *14*
    • Re: Michael Jackson

Jáé já se přetukla myslela jsem rok 1996 vím že byl v Praze viděla jsem ho.. *14*
    • janinkaa

Re: Michael Jackson

mě se zase líbil rok 1996, protože v tom roce jsem se narodila a navštívil Prahu, narodil se taky jeho syn apodobně... *4*
  • =(

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
  • nespesna

klid

ad má klid.
  • Michael

ja uz to dvd mam i jsem si ho pustla je to docla dobre.take doufam ze bude mit klid je to velka ztrata
  • mikkk

Michael

jsou informace a myslím že na tom něco bude,že je pohřben nebo snad teprve bude někde na tajném místě,vždyť ani prej nebyla nikde po rozloučení vidět rakev!!!já se ani rodině na druhou stranu nedivím,chtějí Michaelovi dopřád fakt klid a né aby jeho hrob se stal nějakou atrakcíí.Na druhou stranu je to fakt pro nás fanoušky blbý,když budem plakat na špatném hrobě?a je možný že při rozloučení byla prázdná rakev,to SNAD NÉÉÉ.teď to někomu možná přijde k smíchu jo ale oni se bojí aby ho někdo neukradl,když se bude vědět kde je.Vemte si čeho jsou dnes lidi schopni a ještě k tomu fanoušek.Je taky možný že Michaela ,rodina nechala rozprášit v Neverlandu,takto by si to přál!Tam byl nejšťastnější.A veřím že tam jeho duše zůstala ať už je nebo bude pohřbenej kdekoliv.
  • lask1

Michael

Ludia ho mali radi asi aj preto, lebo nebol namyslený, ale bol taký prirodzený.
    Mal prirodzený, nefalšovaný úsmev a úprimné oči.
    Vyžarovala z neho neha a láskavosť.
    • mikkk

Re: Michael

Moje řeč,byl to takový malý princ....
  • nevim co na nem vidite

hej jako jo byl to kral popu a jako mel dobre pisnicky ale byl strasne skaredy jako nic proti ale 52 plastyk *7* jako no ale byl fakt dobri to nemozu zapirat *13*
    • lina25

Re: nevim co na nem vidite

Jakých 52 plastik???? Spočitej si, co všechno by si asi musel nechat upravit
    • Re: nevim co na nem vidite

tak ty seš silně mimo! a nauč se nejdřív česky
      • janinkaa

Re: Re: nevim co na nem vidite

a tos jako zas četl v jakým bulvárním časáku, vážně tě nechápu, neutrácej za to peníze a radši si kup knížku o něm, kde je celá pravda!
    • kathleen33

Re: nevim co na nem vidite

co to meleš 52 plastik???měl myslím pouhé 4.....3x nosu a nechal si udělat dolíček na bradě...
      • Re: Re: nevim co na nem vidite

Silně mimo není..Michael měl minimálně 13 plastik našly na jeho oblíčeji jizvy po tom...to je prostě fakt..ale nevím co je komu do toho kolik měl plastik nebo ne..každý si může dělat co chce a nikomu do toho nic není..
  • nespesna

Michaell

tak si to pust dneska.
  • tereza009

DVD

Dnes jsem si koupila DVD Michael Jackson-Unikátní dokument-Skutečný příběh krále popu. Už se moc těším až se na to podívám. Buď si to pustím ještě dnes večer nebo až zítra. Ale tipuju to na dnešek, protože bych to do zítřka asi nevidržela. *4*
    • lina25

Re: DVD

Ono vyšlo něco na stáncích? Nebo je to tvoje objednávka?
      • mikkk

Re: Re: DVD

na stancích,na obalu je Michael celý ve zlatém,když vystupoval
        • lina25

Re: Re: Re: DVD

No sakra... tak to jsem prošvihla. Musím se podívat, jestly to ještě není někde k sehnání. Ale vzhledem k tomu, že vím jak rychle bylo pryč dvd number one dost pochybuju, že ho někde koupím:(
          • mikkk

Re: Re: Re: Re: DVD

Klidek lidi,najděte si to ve vyhledávači,já nevím třeba dvd v novinách a podobně.Včera jsem na to narazila i na netu,chce to trpělivost
    • janinkaa

prosim tě, kolik to DVD stálo? *4*
      • mikkk

49kc
    • kathleen33

tak potom písni...já ho ještě nemám... *9*ale koupím si ho..
    • mikkk

já si ho taky koupila,tak jsem zvědavá.
      • mikkk

ale stejně nejlepší je ten z roku 2002.Tím se odstartovala další obvinění a to už znáte...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit