-
Mozek
teď jsem četla, že prý ho pohřbí bez mozku a ten mozek dají jeho rodině...??? nevíte o tom něco blíž?? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Mozek
No dost pochybuju že by ho dali rodině.... Majkl už bude dávno pohřbenej až budou výsledky pitvy. A doma si ho asi nevystaví. Tím nechci někoho urazit, ale tak jsem si představila situaci: Tak, výsledek je ten a ten tady vám vracíme mozek... -
-
Re: Re: Mozek
jj já vím, mě to taky hnedka se vysvětlilo jako nemožné, ale nebudou ho prý pohřbívat s mozkem -
-
Re: Re: Re: Mozek
To ne. Musí udělat ještě testy jestly neměl nejakou chorobu a jak na tom byl psychicky
-
-
-
Re: Mozek
Na pitevně opravdu nepracuju,takže nevím! Ale prej při pohřbu nebyl v rakvi! A ne mozek nedaj hned rodině,budou čekat asi měsíc na výsledky pitvy! -
-
Re: Re: Mozek
Hele, to jsou zase bulvární plátky. Dost pochybuju, že by rodina dovolila, aby všichni ti lidé + u obrazovek truchlily u prázdné rakve. Pokuď mají teda trochu svědomí. Já myslím že v té rakvi byl
-
-
-
Skvělej poper
Milovala jsem jeho popík!Byl skvělej!Je mi moc líto,že zemřel,ale život jde dál! -
Kniha
Tak ted jsem si objednala knížku, kterou napsal o michaelovi david hermitt, tak jsem teda strašně zvědavá a už ted se těším, a to mi přijde až za týden. Ale co mě zaráží, že jsem si chtěla koupit i tu michaelovo, moonwalk a nikde jsem ho nesehnala, takže si ho budu muset půjčit v knihovně. -
-
Re: Kniha
Není to ten spisovatel co o něm psal že je homosexuál a umřel jako panic? -
-
Re: Re: Kniha
Cože ?To určitě není pravda ...Jo, ale ty děti co má teda měl jsou jeho ne ? -
Re: Re: Kniha
Četla jsem o tom článek a on se ho právě prej zastával nebo co, a že ho hlavně posuzoval podle toho jaký dělá písničky a ne podle skandálů a bulváru. -
-
Re: Re: Re: Kniha
Tak to pak jo:) Tak pak dej vedět. Každopádně musím oběhat knihkupectví a očíhnout co je vlastně za bio v prodeji. -
-
Re: Re: Re: Re: Kniha
Jo to já vědět dám jaká knížka bude. Ale myslím, že mě snad nezklame.
-
-
Re: Re: Re: Kniha
dobrej tip na knihu, skusím to sehnat...:) *4*
-
-
-
-
:-)
nikdy na tebe michaele nezapomenem.. *4* -
Fanoušci
Děsně mě udivuje (v tom nejlepším slova smyslu), že asi před třema dnama měl Michael jen víc jak 600 000 fanoušků u nás na osobnostech a dnes má víc jak 900 000 fanoušků, jsem děsně ráda, že je nás tolik. *4* *4* -
-
Re: Fanoušci
Mě zas udivuje tvoje hloupost! Za prvé těch 900 tisíc není počet fanoušků,ale počet zobrazení za posledních 60 dnů,a za druhé Jackson má po celém světě miliardy fanoušků!!! Prodal 750 milionů desek..byl to nejznámější člověk na světě,tak nechápu co vás udivuje! A to že je o něj po smrti větší zájem je taky naprosto normální,mě by spíš udivilo,kdyby zájem nebyl!Je vidět že o tom nemáte ani ponětí,ale omlouvá vás,že je vám 12 let! -
no mě spíš udivuje kde se najednou vzalo takový hafo fanoušků! když celou dobu nic až ted když je po smrti.
ahoj :-) *7* *7* *7* *14* -
-
Re: Re: Fanoušci
no, asi, že je Majký na titulní straně osobností, tak asi proto, se všichni přišli podívat do diskuze a stali se těma fandama, ale myslím, že je to jedno a taky že je to dobře, aspoň Majký vidí, že i po smrti, pro nás stále existuje. Jo a ještě pro ty, co tu píšou, že mohl aspoň ještě neumřít aspoň kvůli dětem, tak on si nevybral, jestli umře nebo ne, prostě se mu hastavilo srdce, co měl chudák dělat?! -
-
Re: Re: Re: Fanoušci
A nikdy existovat nepřestane -
-
Re: Re: Re: Re: Fanoušci
přesně tak, bude v srdcích našich a už je nikdy neopustí. Nevím jak vy, ale každej den sednu k počítači, pustím si jeho písničky, poslouchám, píšu sem do diskuze a projíždím jeho weby a taky fotky a vůbec všechno, ale neprojíždím bulvární články o něm. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fanoušci
tak to jsme na tom stejně!
-
-
-
-
Re: Re: Fanoušci
To si nemyslím,vzdycky kazdy vedel, ze jeden z nejlepsích!Spíse bych řekla,že chce víc lidí promluvit si o jeho smrti a o tom jak jej měli práve rádi!! *4* *9* -
-
neznamena když někdo nebyl ve fanklubu tak že ho neměl rád,já osobně jsem se přihlásila před týdnem.Michaela jsem měla ráda vždy a taky mám moc.Jenom si o tom chci povykládat s lidmi kteří ho milovali......a nechci být na to sama,Moc mi chybí.... -
Mě se líbí, jak ho lidi brání proti bulváru. Třeba když vyjde nějaký článek z bulváru, spustí se v diskuzi vlna odporu proti bulváru, a drtivá většina je s ním. Majký jsme s tebou!
-
-
-
Souhlasím s tebou, je to uzasnee *14*
-
-
Náš michael
Jo a viděla sem dokument o Michaelovi, nechtel nikomu poskytovat informace, ale měl velkého kamaráda, tak jemu to povolil.A říkal tam, že neměl zrovna štastné detsví,otec je byl, když udělali spatny krok(tanec) a ani nechtěl at jim rikají tati!Je to hruza.A myslim si, ze i to detsvi se na nem mohlo treba podepsat.Když vlastně odmalička se trápil.Ale nikdo neví, jak doopravdy zil, ale své děti měl hrozne rád! -
nehazi deti z balkonu !!!
Asi az ted po jeho smrti jsem si rekla ze byl super a podivala se do clanku....tech kecu z bulvaru,,Jackson hazel deti z balkonu´´ nebo ,,JAckson je gay´´.a pak vsichni ze je spatnej.....tak at si vsichni uvedomej co pro svet udelal....venoval nejvetsi financni obnos ze vsech celebrit n svete....je toho mnohem vic....kdyz ho nikdo nezna tak at ho nepomlouva...bylo mi lito jeho dcerky na tom rozlouceni...prisla vazne o skvelyho tatku.. *9* -
-
Re: nehazi deti z balkonu !!!
ano přesně tak, já ho blíž poznala taky až po jeho smrti a je to můj nejoblíbenější člověk na téhle planetě. *4*
-
-
:)
To je krásné, jak Michaela dali na titulní stranu *3* Nezapomeneme!Nikdy! -
ŠÍP
Ahoj děcka, včera mi sestra koupila Šíp, kvůli plakátu Michaela, ale co bylo nejhorší, jak tam hnedka na titulní straně bylo napsáno: Zabil se kvůli dluhům??!! A furt se tam do něj naváží. *16* -
-
Re: ŠÍP
Víš co na to řekl Majkl? Jsou to ignoranti, nečti to a nevyhazuj za to prachy.Vymýšli si a jsou to špinavci. Mě to taky štve ten bulvár. Ale tohle jsou prostě jeho vlastní slova -
-
Re: Re: ŠÍP
Zrovna jsem si včera koupila Instinkt kde je s ním starší rozhovor, a tam se ho reportér ptá, jestly ví že by s ním Lisa i po rozvodu chtěla děti. A on na to: No, ať na to odpovím cokoliv, tak bulvár druhý den napíše,že ač jsme s Lisou dobří přátelé,že už mě v životě nechce vidět. Trefné -
-
Re: Re: Re: ŠÍP
jj máš pravdu, já jsem taky pak nakonec říkala sestře, že to za těch 14.50 Kč ani nestálo a kvůli nějakýmu plakátu, těch mám doma až dost. Prostě už si nikdy nekoupím nic bulvárního hlavně ne Blesk, Šíp atd... *10*
-
-
-
-
Michael
MIchael byl nejužasnější člověk na světe milovala jsem ho na na vždy budu *14* je to velka strate pro svět *9* *9*