-
:D :D to vam musim rict
hej *15* *15* vcera jak byla bourka tak jsme se se sestrou vraceli ze zabavy a stavovali se na benzince *15* no a pak jsme preparkovali kdyby do toho uhodil blesk tak aby neco.... *15* tak jsme stali naproti benzinky *15* pak tam prijeli policajti a zacali umyvat okno auta a svetla *15* *15* ale tos jako ja jsem mela zachvat proste v desti oni umyvaji okna *15* a oni to tam proste jeste uplne lestili a pak ta policajtka jeste na to nastrikala okenou *15* *15* hej ti nas museli slyset jak jsme se smali *15* *15* a pak sef co nas vezl je natacel rikal ze pry to da na fb *4* tak doufam ze da pac to byla prdel !! *15* *15* tak tomu se rika POLICIE *15* *15* jako nwm jestli vam to prijde tak smesny jak me kdyz to ctete ale kdybyste je videli tak byste se smali jeste za rok jako ja *15* *15* *15* -
-
Re: :D :D to vam musim rict
A jak to souvisí s Michaelem, co ty pejčo? *7* -
-
Re: Re: :D :D to vam musim rict
nijak *15* *15*
-
-
-
ojik
tos co? *15* *15* *15* -
-
Re: ojik
toš coby? *15* -
-
Re: Re: ojik
ja nwm proto se ptam *15* *15*
-
-
-
??
Buď se mi to zdálo, nebo byla zrovna v televizi v Návratu na vrchol písnička od Jackson 5 *15* -
-
Re: ??
jako v reklame? *7* *15* *15* -
-
Re: Re: ??
ve filmu při zápase v rugby *15* -
-
Re: Re: Re: ??
no tos to ti nepovim *15* *15*
-
-
-
-
i love michael
já miluju MJ ach... tedka jsem si psal s jedním kokotem který je uplný debil do justina biebera fakt slepičí prdel a on napsal justin je nej a ja pišu ty mamrde nej je MJ SAMÍ PSYCHOPATI *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: i love michael
Tady se sprostě nemluví... -
Re: i love michael
MJ je prostě nejlepší, nikdy nebude už nikdo lepší a ani nikdo lepší nikdy nebyl... Žádnej Bieber na něj nemá... *16*
-
-
čawec
ahojky žesnký! jak je?? *7* *3* -
:D :D :D
tedka jsem si psala s jednou holkou s Ameriky a ona mi tam napsala jakousi vetu... tak jsem si ji zkopcila dala na Google atd...... postup znate..... no a vysla mi jakasi blbost *15* *15* tak jsem ji napsala v prekladu: ze asik jj,muj prekladac je zaostali *15* a v AJ: Well, probably yes, My translator is retarded *15* *15* samozdrejme jsem si neco domyslela nejaky pismenko vyhodila a nejaky pribrala a kdyz jsem se nad tim zamyslela vyslo mi ze : Google je retard *15* *15* -
wow ♥ to je auticko
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/95169 tak tohle auticko chci !! *14* *15* -
-
Re: wow ♥ to je auticko
TJN, to už jsi psala na Facebooku :D prej: To autíčko bude moje :D -
-
Re: Re: wow ♥ to je auticko
a nebude? *15*
-
-
-
fb
heeej *1* mate tu nekdo fb-facebook *7* rada bych si vas pridala do pratel pokud nw *7* *15* *15* -
-
Re: fb
Mě máš :) -
-
Re: Re: fb
jj mam *4*
-
-
Re: fb
Mám :), zadej moje příjmení z profilu a najdeš mě, je to jediný, který tam exituje :/ :D -
-
Re: Re: fb
fajn *15* *15* uz jsem si te pridala Zani *15* *15*
-
-
-
Lisa vs. Debbie
eh, kontrolní otázka *15* : kdo má rád Lisu Marii a kdo má rád Debbie? *7* -
-
Re: Lisa vs. Debbie
Já mám radši Lisu .. :D -
-
Re: Re: Lisa vs. Debbie
Já se taky přikláním k Lise :). Byla pro Michaela mnohem lepší, než byla Debbie. :) Sice mu nedala děti, ale kdo ví, jak by to pokračovalo dál, kdyby se nerozvedli. :)) -
-
Re: Re: Re: Lisa vs. Debbie
jak píše simsa, přesně... jste má děvčata *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Lisa vs. Debbie
Jedem na stejný vlně :D *15*
-
-
Přésně ...
-
-
Já mám radši Lisu. Jinak FB mám. *4* -
-
Hii pardon to Jinak FB má patřit k tomu zzj příspěvku, ale to neřešte. *15* *1*
-
-
-
Re: Lisa vs. Debbie
obe jsou v poho ale radeji mam Debbie *15* -
-
proč máš radši Debbie? -
-
tos mi prijde takova..... takova .... proste lepsi pak dala MJ deti,pomohla mu pri soudu atd. .... ale jako Lisu mam taky rada ale proste mam radsi Debbie!! *15* *15* zamotane *15* *15*
-
-
-
-
oj
ahojky *4*