Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanullka95159

Michael Jackson

Michael byl opravdu úžasnej zpěvák a tanečník!Je sice pravda, že jsem nebyla nějaká moc velká fanynka, ale některý jeho písničky opravdu miluju!Byl to prostě borec!!!
    WE LOVE YOU FOREVER!
    *9* *9*
  • szabo11

CHUDAK

JEDNOU TO MUSELO PRIJIT ALE PROC TEDKA ALE NASTESTI VYJDE ASPON POSMRTNE CD ANI NEVITE JAK SME HO S KAMOSKOU OPLAKALI DOUFAM ZE SE MAS UZ DOBRE MAJKLE HO NIKDO NEMUZE NAHRADIT MEJ SE DOBRE A PRO JANET PERJI PRIJEMNOU SOUSTRAST
  • I Love you Forever :-(

Michael byj a vždycky bude nejlepší zpěvák navěky!I love you Forever.On chtěl udělat obří Comeback a já na něj chtěla jít když jsem se ráno dozvěděla tu zprávu tak se zpustila hora slz a k tomu brečím pořád myslím že jsme ztratili legendu.Nikdy ho nikdo nenahradí to ON ukázal světu co je to POP.Bohužel kritici stále jsou.Jako nesmějte se ale je mi 12 ale vyrůstala jsem na něm a tahle rána mně velice zasáhla.Upřímná soustrast a MJ Rest in peace and We Love you!
  • masno

smutný

Ani nevíš, jak jsme smutní. Ale v našich srdcích jsi napořád! Jak tady píšou všichni a říká si pro sebe celý svět:
    WE LOVE YOU FOREVER!!! *9*
  • beruskaa

sbohem

Odesla LEGENDA! Placu pro tebe Michaele! Place cely svet. Sbohem.
  • Michael Jackson Open Air Party - In Memoriam

http://www.facebook.com/event.php?e id=212099455631
  • R.I.P.

<3 R.I.P. =***
    WE LOVE YOU =)
  • <3 MAjkl

Jako sorry..ale držte huby .. nevíte co je to hudba..Majkl byl jeden z nejlepších zpěváku všech dob..a nebýt jeho..nikdo neví co je to POP!__on? byl ten dokonalej__
    Nejlepší! A jeho fandům...přeju aby se z toho dostali! *4*
    • masno

Re: <3 MAjkl

Díky.
    • hanyka

Re: <3 MAjkl

Je pravda , že jsem ho nikdy nějak moc neposlouchala ale když zněly jeho písničky v rádiu měla jsem husí kůži ... pro jeho fanoušky držte se !!!! Byl to frajer !!
      • szabo11

Re: Re: <3 MAjkl

taky dekuju on mel bozi hlas a charakter milovali ho snad vsichni
  • miris

Sbohem

Ahoj lidi,já jsem na jeho písních vyrostla a musím přiznat že vzpomínky na něj se mi z hlavy jen tak nevypaří!Spousty lidem dával velké naděje a hodně lidí to kvůli němu nevzdalo ten boj, a mě osobně bude pořád těmi písněmi dávat něco co se nedá ani popsat to musí človět cítit *4* nikdy na Tebe nezapomenu buď tam šťastný na druhém břehu...Sbohem Michael *4*
  • x((

Proč se to muselo stát? Proč zrovna teď? On si to nezasloužil!! Měl znovu začít koncertovat a měl ještě všechno před sebou... Na něj nikdy nezapomenem! Doufám že je mu teď líp...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit