-
debil!!
je to troska.....a ta jeho plastika taky!!!!!!!!!!!!!upřímě je to ten nejhorší zpěvák na světě ae každej má svůj názor tak ten můj koment nekomentujte!!!! *1* -
-
Re: debil!!
Ty huso blbá ty p*** ty k**** ses krava tak se nemichej mezi fanousky komu totiz z fanousku vadi jeho plastiky pokud se ti nelibi tvoje vec. *16* *5* -
Nejhorší zpěvák by se jistě mohl pochlubit několika zápisy v Guinessově knize rekordů, nejprodávanější deskou na světě, stamiliony fanoušků atd. *1* tvůj příspěvek je naprosto směšný -
poslouchej ty curaku zajebany..on je troska? to ty jsi ta nejvic zavistiva troska..on neco dokazal..dokazal se vzdycky znovu postavit na nohy a to je troska? on je kralem popu a vzdycky bude ..uz nikdy ho nikdo nenahradi..jeho tanecni kreace..styl ..hlas..proste nikdo uzz takovi nikdy nebude! a ty jsi kokot ze muzes neco takoveho ty ubozaku napsat.. *7* kral popu nemuzeme byt nikdy chudak! nikdy! pro me ale neni jen kral POPU ale i kral SVETE! nejhodnejsi clovek na svete! R.I.P micheli..aspon je mu lip od tech zavistivych kurev..mezi ktere patris prave ty! a nidky by nebyl troska..kdyby z neho tu trosku neudelali! *13* -
Debile že se nestydíš.Zdá se mi, že akorát závidíš!Podle mě byl nejlepší.Nikdo jiný to co ON nedokázal!Takže se nad sebou zamysli -
Proč se cpeš všude s těma svýma názorama? Musíš být hodně nešťastný člověk, když na sebe musíš upozorňovat tímto způsobem. Názor je názor, ale dá se vyjádřit i slušně a hlavně ve vhodnou chvíli. A ta teď rozhodně není. Já ho nijak neobdivovala ani neposlouchala, ale borec to byl a myslím si, že dokud nezemřel, zřejmě tě vůbec nezajímal (aspoň jsem tu žádný příspěvek dřívějšího data od tebe neviděla), tak proč ta nenávist teď? Ne nadarmo se říká "o mrtvých jen dobré". Už třeba jen proto, že hloupými řečmi můžeš jinejm ublížit. Ale to je lidem, jako jsi ty, zřejmě jedno, co?
-
-
KRAL POPU
No co dodat zomrel KRAL POPU ale jeho hity su nesmrtelne, takze budu zit s nami navzdy. A k ucte k nemu trosku rozmyslajte co pisete narazam na kikines. Ja osobne nie som jeho fanusik ale vazim si jeho pracu. -
Michael
Byl si skvělý, budeš žít napořád v tom, co jsi nám tu zanechal. A není toho málo. -
:(
je ho skoda.. :( -
:-(
to není možný aby umřel dyt nebyl zas tak startyy:-´( -
-
Re: :-(
na zástavu srdce umře každej *9*
-
-
Michael
Rest in Peace -
:-(
:´(proč musel umřít zrovna on -
-
Re: :-(
neunesl už svou slávu a nasazení! Bohužel se předávkoval! *10* *8* -
-
Re: Re: :-(
asi tak nějak *10*
-
-
-
GONE TOO SOON
Michael byl a bude vždy no.1!!! Odpočívej v pokoji, milujeme tě!!! *9* *9* *9* -
:D
Jak jste tady psaly, že by měl mít to vystoupení tak ten to teda rozjel no, hlavně, že už je mrtvej *1* *1* -
-
Re: :D
Krávo -
-
Re: Re: :D
Víš co ? Polib si prdel .
-
-
Re: :D
Ne, to byl vtip Vůbec není vtipné, že zemřel moc moc moc se omlouvám vám všešm koho jsem urazila
-
-
Michael
Byl jedinečnej a to mu nikdo nevezme...