-
mp3
mohl by mi nekdo poslat na e-mail thriller v mp3 formatu dik pipec333@seznam.cz *1* *7* *3* *3* *3* -
michael
no viděl jsem už hodně fotek a článků o Jacksonovi,a nevím co si z toho mám vybrat,jeho písničky byly dobrý,ale už roky nevydal něco nového.Nevím jak je to s tím zneužíváním dětí,kvůli kterému si z něj dělají srandu ve spoustě parodií,ale proč to na něj všichni vybalili najednou?přitom mělo jít o případy staré bůhvíkolik roků! *8* a taky za to jeho dětinský chování může jeho otec,který ho nutil vydělávat prachy,když byl děcko!možná měl jenom rád společnost dětí.A ty jeho plastiky.....nevím co si o tom mám myslet ale myslím ,že ho zničili jeho odpůrci a ty soudní procesy....soucítím s ním a doufám že se vzchopí protože jsem jeho velký fanda. -
-
Re: michael
jj já naprosto souhlasim. Asi to nemá v hlavě tak v pořádku jako většina lidí, ale není se čemu divit, po tom všem čím si musel už od dětství projít. A možná právě to je důvod toho proč dokázal ve světě hudby něco, co nikdo jinej nedokázal. Má můj obdiv. Neznám lepšího zpěváka. On je pro mě jako zpěvák absolutní number 1
-
-
Nazdar
Vy co ho tu pomlouváte by jste si měli uvědomit že jste nuly Jeho písničky jsou úžasný těžko ho někdo překoná. -
-
Re:
Souhlasím s tebou:) -
Re: Nazdar
jo mas pravdu moje mamka ma je CD a ja je taky poslouchám *5* -
kockodzilo jsi jaste na natu-_ *3* -
a si tak proti ostatnim co se snaziej biet jako on slavniejsie
-
-
má ji někdo
ahojky všichni hledám majkovu písen get her off my mind mocky se mi líbí a chtěla bych ji jako mp3 tak se ptám vás jako jejho fan prosím pošlete mi ji pokud ji nekdo má moje e-mail je lidapospec@centrum.cz
prosím a předem děkuji -
♥Miška♥
Taky to nechápu....
Mno.... spoustu lidí si myslí že má plastiku kůže...
... což je blbost protože má nemoc zvanou "Vitiligo" !!! *8* *13*
*9* Chudáček *9* -
-
Re: ♥Miška♥
kde si tu volovinu vytahla z azetu -
mj king of po 4rever
Fandim mikovi už od svých 3 let a je my 11 vím spoustu věci o něm třeba že je vegetarian nebo že je potomek indiánu..... a na víc má COMBACK a pro ty co ponižují mika on je kin of pop má super úsměv hlas písničky vlasi a skvěle tančí a jeho nefanoučci tanči takhle *3* *3* *3* *3* *3* a pro ty co ho milujete jako já!!! jste dobří lide spojíme se proti nefanouškum???? -
Michael je fakt dobrej =),já mam právě to vitiligo..mám celý bílí kolena-je to děs =( -
-
Re: Re: ♥Miška♥
holky já teda jako se vám dotoho nějak nechci vměšovat, ale on se už x krát normálně veřejně přiznal že má plastiku. A já na tom nevidim nic špatnýho. To je každýho věc. Ať už to je z jakýhokoliv důvodu. Hlavní je, že dělá (nebo teda dělal) parádní muziku. *4*
-
-
-
no teda!
Já jsem strašně znechucená!!!Jak můžou o Michaelovi říkat takové lži?!Třeba že si udělal plastickou operaci z černocha na bělocha.Chudák Michael!!!Však trpí nemocí (strátou pigmentu) a moc ho mrzí, že už není černoch.Nebo s těmi kluky!Šlo jim jen o peníze!Chudák Michael! *8* *10* *16* *9* -
Re: Re: Re: vodka
proc si myslis ze je uchyl , je bilej protoze se mu lidi smaly ze je cernej skoro zadnej cernoch pred nim nebyl tak uspesnej , a to ze zneuziva deti je hovadina jen aby nejakej debil mohl videlat prachy -
-
Re: Re: Re: Re: vodka
No skrátka každá větší celebrit ma nějaký skandál.at je jaký chce hlavně že spívá.Já nesnášim lidi co řikasj že se nechal nabělit protože zflekatěl kvůli těm chemikáliim, co na sebe patlal - co je to za blbost.VITILIGO!!! *8* -
Re: Re: Re: Re: vodka
On za to nemůže,že je běloch!Trpí nemocí!
-
-
♥Miška♥
Michael Jackson je ten nej nej nej nej nej
nej nej nej nej nej nej nej nej ZPĚVÁK ! :)
Těším se na jeho koncerty ! *14* *4* *14* -
-
Konene nekdo normal *15*
-
-
nejdřiv zváž a pak píš!
chapu ze su lidi ktery ho nemusej ale on zas jinych taky neponizuje a zrovna ani mi proste kazdy ma rad neco jinehoale proste michael je michael a neni co resit!proste jednicka s hvezdickou!!proste kdyz se objevi na scene tak je to v prdeli proste pak nik nema sanci *3* a vtom mam asi pravdu je to medialni hvezda a uz moc dlouhe roky a tahne to aj pri tych svojich skandalech. -
-
Re: nejdřiv zváž a pak píš!
jooooooooo
-
-
vodka
je to naprostej uchyl a debil mely ho zavřit na furt plastiku jednu *5* *5* -
-
a tebe ne????
vodko neboli tlustej homer simpson jestli si myslis ze se mu rospada nos tak tobe prdel tloustiku jses blbej gay a hulis pero ciganum -
Re: vodka
Ty ses debil nechapu te fakt jako ,Michael Jackson je na svetovem zebricku na .miste ty vole *8* *8* *8* *14* -
-
Re: Re: vodka
na tom přeci nesejde ani v nejmenšim. Nikdo neposlouchá svoje oblíbence podle toho, na jakym jsou místě v žebříčku a jestli jsou momentálně in.
-
-
Re: vodka
a za co ty chytrej. Ty tu rozhoduješ že ho měli zavřít, a pro to máš nějakej pádnej důvod a důkaz?
-