Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Fans

Ahoj Fans. Víte že Mj chystá nový album? A Jeho klip k Thrilleru byl v Anglii zvolen nejlepším? A taky budou vycházet jeho starý singly vždy s klipem!!!!
  • Zuzce

Nám to nikdo dovolovat nemusí.Nebudu tady psát jak je skvělý.To tu píšou takový krávy a kreténi jako jsi ty.Já sem píšu jen čistou pravdu,né že mu nadávám.
  • co to tady delate vy blbecci
  • pro vsechny

hej vy kdo vam dovoluje aby jste si tady psaly sproste veci tady mate psat jak je michael jackson skvely vy trupky a ne si tady psat nejake a rekl mi chcipnete tak zatim vy trupky
  • pro karel

a vis co m jeste rekly ze mam se jit vyskat z jednou picou
  • Je to král hytu a říkej te si co chcete ale je to jednička

mě se hrozně líbí jeho zpěv a klipy. Je super ty jeho pohyby jsou prostě skvělý.Urči tě si tet každý říká ta Lucie je ale blbá.blbá neblbá to je na vás ale muj názor neměnim Ahojíík
  • pro lucii

Já jen říkám,že tu a na jiných fórech nemůžeš napsat svůj názor bez toho,aby ti nikdo nenadával.Protože lidí jako ty,co respektují i názory druhých se tu najde jen málo.
  • Pro Karla

PS. k předešlému příspěvku
  • SAKRA, JÁ TADY NIKOHO ZA JEHO NÁZOR NEODSUZUJU! PROTO JE TO DISKUZE! JÁ VAŠE NÁZORY RESPEKTUJU! MĚ POUZE NAŠTVALO, ŽE ANONIMNÍ AUTOR NAPSAL: "umrete vy píííííče!!!" TO JE VŠECHNO!!!!!!!
  • Pro lucii

Kolikrát tu někdo,řekne svůj názor na tu hvězdu.Že je to úchil a podobně.Maj pravdu.A nemůžou to říct bez toho,aby se tu neobjevil nějakej blbeček,který si říká patrick..... a nebo debilka jako natalie... začne jim za jejich názor nadávat do ubožáků a podobně.Tak jak tu máme říct svůj názor bez toho aby nás neuráželi!!!!!To tady mám psát že je úžasnej a podobně aby jste měli radost,jdyž si to nemyslim.Já vám schválně řeknu svůj názor.A určitě se tu najdou blbci,co mi začnou hned nadávat.Je to dobrej zpěvák a to je si tak všechno.Protože jak tu už někdo napsal,tak držet své dítě z okna opravdu není normální a nevěřím tomu,že není pedofil.Pořád říká jak miluje děti a já si myslim,že je miluje až moc.Tak a teď se do mě můžete vy hovada pustit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit