-
ahojte. chcem sa spytat,nepredavate tu niekto plagaty Michaela Jacksona alebo casopisy s MJ? ak ano,piste prosim na miroslav.gajdos1@gmail.com
Ďakujem!!! -
-
Zkus se podívat na aukro tam jsem nedávno viděla hodně plakátů *3*
-
-
Když Michael Jackson zpíval, Svět věřil a doufal.
Když Michael Jackson tančil, Svět zíral.
Když se Michael Jackson smál, Svět se radoval.
Když Michael Jackson zemřel, Svět plakal, zpíval a tančil.
Když Michaela Jacksona kvůli vyšší sledovanosti zneužívají jak se jim to zrovna hodí, Svět nevěří, kam až jsou schopní zajít.
Když se média, jako vždy, neštítí vůbec ničeho, fanoušci Michaela Jacksona stojí, jako vždy, pevně za ním!♥♥ -
Svět ztratil skvělého hudebníka, geniálního tanečníka, ale především úžasnou lidskou bytost, které si nevážil a proto si ji Bůh vzal zpět... Jsou to již 3 roky, co nás opustil náš milovaný Michael Jackson. 25. červen 2009 zůstane jedním z nejsmutnějších dní vůbec.
Jsem ráda, že už ten mediální boom okolo Michaela tak nějak utichnul. Čas alespoň zčásti zahojil rány, po tom všem hrozném, co se stalo a teď mi Michael snad víc než kdy předtím přináší do života jen radost a lásku. Když se řekne Michael Jackson, nevybavím si ty hrozné fotky, které zveřejnili z jeho pitvy, ale vybavím si krásnou usměvavou tvář, jiskřičky v očích, krásné dlouhé kudrnaté vlasy, klobouk Fedora, bílý nátělník s bílou košilí, černé kalhoty a černé mokasíny. Tohle je pro mě Michael Jackson a vždycky bude. Takhle si ho vždycky budu pamatovat já.
We still miss you and love you... and it will never change. L.O.V.E. -
-
Krásně napsáno. Nemůžu zastavit slzy. Cítím to úplně stejně.
-
-
Děkuju já taky ne! Je to pro mě těžké.
-
-
Navždy bude žít v našich srdcí...Krásně napsáno, i když pro mě smutek vůbec nepolevil, ba naopak. Nikdy nepomine....
-
-
Ano bude! Děkuju moc, nikdy ho nepřestanu mít ráda!!
-
-
-
-
-
ahoj lidi dnes je to přesně 3 roky kdy Michael odešel :( mám tě ráda MICHAELE <3
-
Podívejte se co Michael udělal pro svět. Udělal toho hodně tak prosím nenadávejte mu on si to nezaslouží. Milujte ho, mějte ho rádi a pochopíte ho. A pochopite co mám na mysli.♥
-
Ahoj Lididčky víte zda neco bude v Praze nejaké akce jako vzpominka na Michaela Jacksona která byla v loni na Staromětském náměstí na FB zatim nic není.Rada bych tam chtela být za 2dny to jsou 3roky co zemřel a loni jsem tam byla.Děkuji za odpověd.
-
-
Podle mě tenhle rok nic nebude :/
-
-
Osud jménem Michael Jackson se mi vtiskl hluboko do mého srdce hladil ale i zároveň bolel ♥♥♥
-
On je Můj vzor On je Můj život On je Můj král hudby On je Moje inspirace
-
v pondělí už jsou to tři roky :'(((
-
-
Ano, Bohužel budou :'(
Ale určitě se tam má líp než tady.
Je pryč od lidí co mu tolik ubližovali!
Tam ho žádnej posranej bulvár nesere jako tady!!!
Prominte mi ty sprostá slova ale jinak se to vyjádřit nedá!
Miluju ho a vždycky budu!! ♥♥♥♥♥
-
-
já ho poslouchám pořád a taky pořád pro něj pláču :'( je mi hrozně když slyším ty pomluvy!!! ten bulvár by měli začít střílet!!