-
Encyklopedie Majkýho!!
Zlatíčka,miláčkové,berušky moje..Právě jsem se dozvěděla že na fanfikci jsem jednou ze dvou výherkyní která vyhrává tuto knížku!!!!! *14* *14* *14* *14* Aaaaaaaaaaaaa ani nevíte,jak jsem šťastná a strašně dojatá a každý den před spaním jsem majkáho prosila ať vyhraji a vyhrála!!Já která měla v těhto soutěží vždy smůlu!! Majký nás opravdu slyší a naslouchá naše prosby,náš žal,naši radost *14* *14* *14* ŠŤASTNÁÁÁÁÁÁ!!! *14* *14* -
-
Re: Encyklopedie Majkýho!!
gratuluju!! se máš.. taky bych ji chtěla.. *9* a co je to za soutěž?? *7* -
-
Re: Re: Encyklopedie Majkýho!!
narazila jsem na to náhodou trvala od 16.6 až do 2.7. celý čas jsem prosila Majkýho abych měla to štěstí tu knížku vyhrát.Mělo se odpovědět na dvě otázky 1.byla myslím od kolika let začal zpívat a druhá čím je tato encyklopedie zajímavá-vlastně tím,že ji sám autorizoval *14* Proto jsem ji chtěla.Jsem šťastná jak blecha tu jsou jejich stránky http://www.fanfikce.cz/magazin/michael-jackson-obrazova-encyklopedie
-
-
Tak to ti moooooc gratuluju!!!!
A s tím nasloucháním máš naprostou pravdu *3* *14* *3* -
*14* *14* gratuluji *3* *4* -
*14* *14* gratulu ji *3* *4*
-
-
...
Jak se tak dívám tak tady teď nikdo moc není..že by prázdniny zaútočily? *15* *15* já sem teda taky popravdě,když je takhle teplo moc nechodím *15* ale aspoň večer se sem snažím nakouknout *4* -
Ben
Holky dneska má náš hasič svatbu a má se tam zpívat BEN..a já to mám na starost..a mám jako nervy..pořád trénuju..ae bojím se že to zkazim :( přece je to píseň Krále popu.já se bojím :( -
-
Re: Ben
neboj,to zvládneš *4* mysli při tom na Michaela *3* -
ježiš tak právě proto, že je to písnička, od Michaela, kterou si slyšela už milionkrát, tak bys to měla mít v pohodě ne? -
To nezkazis neboj !! *4*
-
-
ach jo.. =(
http://www.youtube.com/watch?v=mkf2 ijjYS84&feature=related
Jak ty holky mohly mít takoví štěstí??? *9* Normálně žárliiiim *9* *15* *15* -
-
Re: ach jo.. =(
achjo jo mají se moc :(:(:( 100% závist
-
-
ahojky
krásný večer-ráno *3* -
ach!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=W1zH NkTuwdw
*14* *14* *14* *14* *14* víc snad říkat ani nemusím smajlíky a pak i název videa mluví za vše,musela bych se opakovat *4* -
:((
ježííš *7* co se děje?? *7* Je tu ňák mrtvo *15* Kdo vás zabil??? *7* *9* *9* *3* *15* *15* -
...
Joo sem si teď vzpoměla že minulej rok sme se ségrou byli na chaťe u našich prasestříňat a já sem zrovna v tu dobu začínala mít ráda MJ a když v rádiu hráli jeho písničku a já si jí zpívala tak oni mi teďka říkají Majklo *15* *15* *15* Jako on se jmenuje Michael- Majkl tak já Michaela- Majkla *15* *15* chápete?? *7* A oni teď různě na facebooku u fotek píšou "To je ta naše Majkla" atd... *15* *15* *15* -
auto
Nevíte jestli měl MJ nějaké své auto?? Myslím kromě limuzíny *15* *15* -
-
Re: auto
Já mám někde fotku jak řídí auto,pořídil to asi nějaký paparazzi.Když ji najdu dám ji sem do fotek *4* -
myslím, že měl Rolls Royce... ale nejsem si jistá... -
Ježiš to fakt netušiim *15* Ale nikdy jsem ho řídit neviděla *15* *15*
-
-
:)
Aóój *15* *15* Jak je? Je tu někdo?