-
ahojte
ahojte lidičky... je tu ještě někdo kdo nespí? *15* *7* *15* -
-
Re: ahojte
Jsem tu, ale jen na 5 minut *15* -
-
Re: Re: ahojte
COŽE?? pět minut??, jakooo MJ ve zlatých klhotech... na to nestačí pět minut.... no dobře 2 vteřiny aby si je z něho sundala, ale na rozebírání do podrobností potřebuješ alespoň 2 hodiny !! *15* *15* *14* *15*
-
-
-
bye...
Tak já se s Váma loučím, zítra ráno odjíždím, bude se mi po Vás stýskat... s kým si budu povídat o Mj...
Mějte se tu hezky...
Got bless you... R.I.P. MJ *4* -
AHOJKY LIDIČKY
TAK SE ZDE MEJTE MOC HEZKY A ZÍTRA SE OPET UVIDIME KRÁSNÝ SNY O MJ. -
:D
ted jsem mela Nikusku (pejska) u sebe a mela jsem pustenyho MJ *4* ona lezela na me hodnucna *4* pak prisla mezihra a ja jsem chvilku zpivala *15* a NIkuska si sedla a zacla knucet a chtela skocit ze me dolu *15* *15* *15* -
-
Re: :D
asi nemohla ten tvůj zpěv vydržet *15* *15* *15* *1*
-
-
pomooooc
dievčata Michael potrebuje pomoct na ujdeto už je na 3 mieste hlasujtehttp://www.ujdeto.cz/qchart s.php?sid=2135&q=d49ebfede544854e6e 00f3eb61ef7536 *9* *9* *9* -
-
Re: pomooooc
uz hlasuju *4* *4* on treti nebude !! *16* -
-
Re: Re: pomooooc
no to dufam ja som tu nebola par dni a nemohla som ani hlasovat a ked som to vydela tak my bolo do breku *9* *9* -
-
Re: Re: Re: pomooooc
jako nic proti CHodurovi ale MJ je 1000000x lepsi -
-
Re: Re: Re: Re: pomooooc
ved hej nič proti nemu ale ja ho nemusim proste Michael je Michael *15*
-
-
-
-
-
tsssssss
a to má být jako co??vtip??
http://www.youtube.co m/watch?v=Zp_QrOaOzA0&feature=relat ed *16* *16* *16* -
-
Re: tsssssss
proste niekdo sa strašne nudí *16* a nedajú mu pokoj ani po smrti *9* -
-
Re: Re: tsssssss
jj *16*
-
-
Re: tsssssss
valim se smichy na zemi vazne!! *16*
-
-
OMG
http://www.youtube.com/watch?v=z8jH 5G2H4SU&feature=related
smekám *5* -
-
Re: OMG
Jééé ten je dobréj :-) -
Re: OMG
to už sem viděla je to hustý a sou dobrý! *5* -
-
Re: Re: OMG
já taky... ale zase sem na to narazila tak sem si řekla, že to sem dám :)
-
-
-
plssss
holky.. :-( musim ted na chvíli pryč..ale prosím, ted když sou prázky budete tu i večer prosím já ještě přindu.. *3* *15* asi nějak po devátý možná později..PROSÍÍÍM *3* -
grrrrrr
Michael Jackson
Roztomilá dětská hvězda, král popu, nenáviděný zvrhlík obviňovaný ze zneužití dětí a nakonec pohublá psychická troska závislá na léčivech. To všechno jsou tváře Michaela Jacksona, zpěváka, skladatele a tanečníka, který za sebou po smrti zanechal obrovské dluhy, ale také hudební dědictví srovnatelné s největšími génii v dějinách.
*16* *16* hodně blbá upoutávka FAKT!!! -
-
Re: grrrrrr
to užsem četla..je to hrůza!!! *16* *8* *10* -
-
Re: Re: grrrrrr
taky jsem to cetla *16* hruza a jenom hruza *16* PS: tomu se rika ucta k mrtvemu *10* -
-
Re: Re: Re: grrrrrr
tady těm nic úcta k mrtvému neříká... po Michaelovi se vozili i když žil tak proč ne teď když je mrtvý a nemůže se bránit... !! *16*
-
-
-
-
čauky
čauky holky... co to tu čtu.... nikdo nebude smutnit... :) koukejte na ty krásný věci s MJ a ne na smutný videa :) *14* -
-
Re: čauky
jj jasně? holky chcete se kouknou t co sem vyhrála v SONBarva?? na mím blogu?? *3* sou úža!! *14* -
-
Re: Re: čauky
mrknu se *4* *4* -
-
Re: Re: Re: čauky
jj díky!! kdyžtak tady stránka : www.terullka00.blog.cz *4* -
-
Re: Re: Re: Re: čauky
jj *4*
-
-
-