-
Proč?
Já prostě nedokážu pochopit lidi co sem přijdou Michaela, nebo jeho fanoušky urážet... ještě jsou sprostí jak dlaždiči... kecají hovadiny... to si tak zlepšujou náladu nebo co? může mi to někdo vysvětlit? *7* -
-
Re: Proč?
to mluvis o me ze jsem sprosta jak dlazdic *7* *15* *15* *9* -
-
Re: Re: Proč?
Ne o lolipoop... *4* -
-
Re: Re: Re: Proč?
tak to jsem rada *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Proč?
ty seš snad správná fanynka... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Proč?
jj jsem !!
-
-
-
-
-
-
:)
tak co je tu někdo?? *4* *4* -
-
Re: :)
jasne *3*
-
-
achjo...
holky já už budu muset jít..chtěla bych to tady dořešit s váma ale nemůžu..tak holky do toho dostante toho hekra co tady děláš bordel a ničí naše vztahy aby nás rozvrátil..doufám že mi pořád věříte..tak se tu mějte páá! *4* *3* :-* *3* -
-
Re: achjo...
papa *4* -
-
Re: Re: achjo...
papa neboj ja ti verim *4*
-
-
-
:D
*15* *15* Já fakt nevím co mi je ale ted mám strašnej výtlem *15* *15* A kdyby na nás někdo něco chystal tak fakt nevím co si o lidech budu myslet *15* *15* *15* hele a kdyby se to vážně stalo tak se tomu jenom zasměju protože fakt neim co jinak s tím můžeme dělat *15* -
bravo diar 2009
Dneska segra delala poradek a chtela vyhodit bravo diar 2009 tak jsem si ho vzala ze si udelam par testu atd. a vyhodim!! kdyz se podivam na 29.8. je tam napsany MIchael Jackson-1958 ......... to jeste zil a nikdo nevedel ani netusil ze by mel umrit !! *9* *9*
ale pak si teda delam test Jak moc si veris? a vidim ze je tam fotka MJ tak si prectu co je k tomu napsany a je tam toto:
Malokdo tak trpel kvuli nespokojenosti se svym vzhledem a absolvoval tolik plastickych operaci jako Michael Jackson(50) Bouzel je to na nem take videt.Z nekdejsiho krale popu je dnes co do vzhledu troska,pusobi naprosto neprirozene! .... *16*
kdyz tak se na to podivejte jestli to mate doma -
-
Re: bravo diar 2009
tyjo jak tohle můžou napsat do diáře *16* -
-
Re: Re: bravo diar 2009
mas ho doma? -
-
Re: Re: Re: bravo diar 2009
myslim že ne... -
-
Re: Re: Re: Re: bravo diar 2009
no tak tam by sis to precetla
-
-
-
-
-
?
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-455442
kdoto tam s ním je?? -
-
Re: ?
to je nějakej ten kluk jak s nim furt jednu domu někam chodil pořád..ale zatim sem nepřišla kdo to je..ale viděla sem ho na hodně fotkách s Majkím.. *7* -
-
Re: Re: ?
jednu *dobu* ne domu... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ?
*15* *15* mě to nejdřív připadalo jako Blanket *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
jj i me *15*
-
-
-
-
-
ahoj
Čágo belo ženy *15* *15* jak je? něco nového? Já sem teď byla v našem malým nýkupním centru a v jednom obchodě tam měli puštěný rádio a náká ženská tam říkala zprávy... moc sem to neslyšela ale sem si celkem jistá že tam říkala že lidi nechcou ne Letný Majklovu sochu a že už na Facebooku vznikla skupine "Nechceme sochu Michaela Jackson na Letné" nebo jak to je *8* *8* kdo by nechtěl Mika?? *7* *16* -
-
Re: ahoj
Těch skupin je tam víc ... -
Re: ahoj
tak to je něco!! *16* jinak ahojky ženo..u mě to ujde a co u tebe?? *15* *15* -
-
Re: Re: ahoj
jojo dobré *15* *15* až na to že je šílený vedro *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
to teda jooo!! *15* *15* a co výzo? -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
budu nmít jednu 3 *9* ale to je jedno *15* *15* hlavně abych se příští rok dostala na střední *15* a ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
jn z tý mě taky hrozila 3 ale nakonec mi dala horší dvojku *15* *15* já mám z fyziky -
z matiky.. *9* takovej posra*** předmět!! *16* *15* *8* *1* -
já budu mít taky čtyři nebo pět dvojek *15* *15* a z čeho budeš mít 3? -
tak to je hlavní! *15* já taky jednu 3 a asi čtyři nebo pět dvojek..a 3 mám poprový.. *9* *9* a sem z toho dost špatná.. *9* ale už je to lepší.. *4*
-
-
-
-
-
-
čus bus
Čáááuwes ženský!!! Chtěla sem se vám strašně moc moc moc omluvit že sem tu s váma 25.6. nebyla..!!! Byla sem u kámošky která Majkího taky miluju a byla sme teda spolu no... *9* *9* říkala že sem jí že v sedm večer tady budete jestli sem
pudem a ona řekla jako že jo ale pak sme na to zapoměly... *9* tak se vám MOOOOOOOOOOC omlouvám!!! *3* *9* *4* *14* a jak se máte???????????????? -
...
Čaute, hlasujte prosím .. Michael spadl na druhý místo a zbývá jen 13 hodin do konce ...
http://www.conasbavi.cz/#odhaleni -pamatniku-michaela-jacksona-v-praz e -
-
Re: ...
akorat sem sem chtela napsat ten odkaz *1* *1* -
Kdyžtak to pošlete i přátelům .. Čím víc hlasů, tím líp ... -
ahojky..jak se hlasuje já to nemůžu najít.. *9* *9* *4* -
-
Re: Re: ...
Někde by tam mělo být "To mě baví" tak na to klikni ;-) -
-
Re: Re: Re: ...
aháá už to mám.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jinak máš moc klásnej new obrázek!!! *3* tamten si už měla hodně hodně dlouho.. *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Díky :)
-
-
-
-
-
-
Music and Me ♥♥
We've been together for such a long time now Music, music and me...
Don't care wether all our songs rhyme Now music, music and me
Only know wherever I go
We're as close as two friends can be
There have been others
But never two lovers
Like music, music and me
Grab a song and come along
You can sing your melody
In your mind you will find
A world of sweet harmony!!
Birds of a feather will fly together
Now music, music and me