-
AHOJKY LIDI
Co holky budeme delat v pátek ? -
...
Ahojec *15* *15* vy něco plánujete na zítřek nebo na pátek *7* *7* -
Pro - BibienQQa_pUšinečka
Tady je Osobnost Michaela Jacksona, což znamená, že zde vládne úcta, tak se hoď do klidu a nelez sem, když vcházíš se zlým úmyslem...
Nebo tě nahlásím adminovi a blokne ti přístup... -
-
Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
Ahoj Angie :))
Ještě to napsala v takový hatmatilce :D No prostě malá holka. :D :)) -
-
Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
tak to s tebou souhlasím to musela psát malá holka a vubec to nechápu jak to muže nekoho napadnou neco takového napsat na osobnosti Michaela Jacksona.Musim se krotit protože bych byla moc sprostá a to se jsem nehodí.Protože me takové lidi jako ona me moc vytáčí že jde na osobnosti pak píše jen ošklivé veci. -
Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
Přesně Zaneskooo, jinak v pátek sem naběhneme s holkama kolem 19 hod. Udělám diskuzi tady, tak se to oživí... Tak přijď...
Já teď končím, tak papapa -
-
Re: Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka
Příjdu, příjdu .. paa
-
-
-
-
hlásky prosím!!! :-)
ahojky ženský!! kdo ste mi ještě nehlásla..tak bych vás chtěla poprosit jestli byste mi nedaly hlásek tady : http://majjkinko.blog.cz/1006/6-kol o-sonbarrvy-aneb-finale#comment7811 2756 jsem tam jako terullka00 - zelená.. *4* *3* *3* -
...
http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/ wbss/062.jpg *14* *14* -
-
Re: ...
mmmm ... Ten výraz .. k sežrání ♥ -
-
Re: Re: ...
a má tam sexesní vlásky *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Postě je celej sexesní *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Je *14* a strašně pěknej *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Bože! *14* jak může být někdo tak moc roztomilej? *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
tak to je ňuch ňuch!! Úplná bomba!!! *14* *14* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
akce
Nevíte o nějaké sešlosti po Praze vden toho
smutného výročí? *8* *9* *4* -
-
Re: akce
V divadle Hybernia je úvod výstavy a slavnost a na Václaváku se začíná a potom na Staroměstském náměstí se zapalují svíčky...
Pá letím -
Re: akce
nn ale určitě se bude něco dít..!!..stejně za všechno může ten jeho osobní doktor...!!... *9* *5* *9*
-
-
..
další díl povídky Ve spáru závislosti je tu
http://my-angel-michael.blog.cz /1006/ve-sparu-zavislosti-11-dil -
-
Re: ..
Už jsem ji četla ráno *4* A málem jsem nestihla školu, protože jsem ti prostě musela napsat komentář *15* -
-
Re: Re: ..
jj četla jsem komentář... *3* sem se divila, páč si ho psala někdy v 7.40 *15* -
-
Re: Re: Re: ..
v 7:38 a musela jsem vyjít v 7:40, takže jsem nestíhala *15*
-
-
-
-
ahojky lidi
tak s emožná uvidíme dneska večer já už jdu ale uvidíme se zatím papapa. -
hajzlíci
mno dneska se kluci o přestávce bavili o tom včerejšim dokumentu co běžel na primě a víte jak nazvali MJ???č***k *16* *16* a bavili se o jeho nose jak ho měl propadlej mno a já na ně vy šmejdi jak si to dovolujete urážet tak slavnou hvězdu která za svuj život dokázala mnohem víc než kdokoliv tedkon vy uplně hovno o něm víte no a co tak měl propadlej nos???byl to taky jenom člověk *9* *9* *9* *9* já ty ldi nedokážu pochopit ale zajímavý je že když sem jimto řekla tak zmlkli -
dr.Murray
ahojky lidičky.včera jsem se dívala na tu primu o majklovi a ten Murry je takovej debil,já ho tak nesnášim *10* *10* *16* *16* jestli ho někdy potkám tak po něm něcco hodim *1* *16* -
-
Re: dr.Murray
jj přesně už by ho mohli zavřít a dát mu trest smrti on si nic víc nezaslouží nejradši bych ho zabila já *16* *16* *16* *16* *16* a.taky se mi chtělo brečet u toho proslovu Paris chudáčci malí *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-