-
Pomoc !!
Ahoj prosím o pomoc mám tu už dlouho profil včera jsem tu byla a bez problému jsem ho oetvřela ale dnes mi to vůbec nejde. *13* Koukám,že tu je nějaká změna na Osobnostech můžete mi prosím někdo z vás pomoci jak mám otevřít svůj profil ? *7* *7* Když kliknu,že chci se přihlásit tak mi to nejde ukáže se mi že mám slabé heslo ale přitom je heslo samé co jsem měla prosím o pomoc !!Děkuji ! -
-
Re: Pomoc !!
tak s tím ti boužel neporadím *9* -
-
Re: Re: Pomoc !!
jo mi se taky včera stalo že jsem se nemohla přihlásit.Chtěla jsem se stát fanouškem Cyndi Lauper a nic! Mám slabé heslo!! No ale ted tu přijdu a jsem zas přihlášená *15* -
-
Re: Re: Re: Pomoc !!
me to taky nejde!
to by chtělo si udělat nový osobnosti :D
-
-
-
-
Michael ♥♥♥♥♥
Michael I love you ♥♥♥ You're always in my heart ♥♥♥♥ -
radoost :)
Ahojte *4* tak sem tu zas po dlouhý době *3* Mnoo a zrovna dneska jsem úúplně moc šťasttná, páč sem se dostala na střední, můj kluk taky :) a hlavně dneska sem nešla do školy takže sem se dívala na Markíze a přímej přenos svatby prince Williama a Kate... no teď už vévody Williama a vévodkyně Kate *4* a jsem za ně mooc šťastná a moc jim to přeju *3* a co vy? -
-
Re: radoost :)
tak především ti gratuluji ke škole, a tvému klukovi samozdřejmě taky *1* *1*
a jinak Kate a William? Po očku jsem to taky sledovala, a vzpoměla jsem si na Dianu a Michaela *9* Diana by měla určitě z Williema radost *4* přeji jim, aby byli šťastní a co nejvíce si strážili své soukromí, protože novináři a média dokážou být zlý, hodně zlý....Michael a Diana o tom věděli své... -
Re: radoost :)
Já mám taky radost a jsem moc šťastná, taky jim to moc přeju a taky jsem štastná ze svých dvou dvdček který mi přišly, Number once a This is it.
-
-
This is it
Tak už mi došlo to dývko, je moc hezký, mám z něj radost. *14* -
-
Re: This is it
To je dobře že ti došlo a že se ti líbí. This Is It je skvělej film a Michaelovi to v něm moc sluší a ty bonusy jsou taky fajn. *14* -
-
Re: Re: This is it
Nevím, jeslti tam ty bonusy jsou, ještě jsem se na to nedívala *15* ale mám pocit, že tam žádný bonusy nejsou. -
-
Re: Re: Re: This is it
Aha tak to jo. Já mám tu dvoudiskovou verzi a tam je spoustu dobrejch bonusů, ale i tak je tam podle mě málo Michaela a moc těch lidí okolo. Ale nejdůležitější je ten samotnej film. -
-
Re: Re: Re: Re: This is it
Už jsem se na ty bonusy dívala, jsou super, mám jenom jedno dvd a byly tam i ty bonusy, jsou super. *3*
-
-
-
-
-
This is it
Tak už mi došlo to dývko, je moc hezký, mám z něj radost. *14* -
The Experience
normálně *15* tak si dneska hraju The Experience,jelikož my bydlíme v přízemí,tak nám jde pěkně vidět do okna....tak si tak hraju a najednou venku někdo zařve : "mamíííí taky tady někdo miluje Michaela Jacksona!! Takže nejsem sám!!" Podívám se ven a tam asi 7 letý kluk mi skáče pod oknem *15* *15* tak jsem mu řekla že rozhodně není sám a že se může stavit *15* *15* Brý ne *15* *15* -
-
Re: The Experience
Tak tomu se říká štígro *15* u nás na vesnici ho nemá rád nikdo. -
-
Re: Re: The Experience
ale prosimtě určitě tam někdo je ne? *4* -
-
Re: Re: Re: The Experience
jo Jani bude *1* pár kilometrů od tebe určitě *1* -
-
Re: Re: Re: Re: The Experience
Počkej Mony a Ty jsi odkud? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: The Experience
tak to já se těšila že bydlíš kousek *9* já právě bydlím u Přerova, a ten Vlkoš mám hned za rohem, hm to je blbý *9* -
Podle toho jaký Vlkoš myslíš, máš na mysli u Kyjova nebo u Přerova? Já bydlím u Kyjova. *15* A jestli jsi blízko, tak to je super, můžem se někdy vidět. -
jen kousek od tebe bydlím, jsi z Vlkoša ne? a já z Přestavlk *1* *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: The Experience
Misuleee ještě u vás můžeš založit fanklub MJ *14* *14* *1* *1*
-
-
-
-
-
This is it
tak už mi došlo to dývko, je moc hezký, a dneska jsem si obědnala This is it, mám ho jenom v pc tak to chci napravit *15* Jak se jinak máte? -
-
Re: This is it
jojo This Is It je This Is It.....a jinak,mám se skvěle *15* -
-
Re: Re: This is it
Tak si se konečně dočkala *14* *14* *14*
-
-
-
Velikonoce
Majku,přeji ti pěkné velikonoce a ne abys děvčata v nebi moc vypleskal *1* samozřejmě všem přeji krásné velikonoce..jo a dávejte všichni bacha na kluky.. *1* *3* -
Anděl
Dlouho jsem čekala a přece přišel,
anděl, který nám odešel.
Z nebe sestoupil a plakal,
"rád bych tu s vámi zůstal".
Nemůže. Já to vím a on taky,
osud to tak chtěl, musí jít zpátky.
Zpátky do nebe,
kde na něj čekají další andělé.
Byl tu krátce, ale pro mě to hodně znamená,
dal mi sílu, že každá bolest se jednou překoná.
Že musíme být silní a dál životem jít,
prostě to tak mělo být a on musel odejít.
Řekl mi jednu krásnou větu,
kterou už do smrti nezapomenu.
"Já tu jsem v každém srdci z vás,
má duše je tu pořád a já miluji vás".
Pak se usmál a odešel,
moc si přeji, aby aspoň jednou zase přišel. -
-
Re: Anděl
Krása, moc hezky napsaný Mony. *14* *14* *14*
-
-
Chyba
Michael měřil 178 cm a měl 61 kg tohle je správně *3* I love you Michael *14* *14* -
-
A ty si ho vážila a měřila?
-
Re: Chyba
opravdu?? *4*
-