-
Pro Michaela
Michael byl člověk nejhodnější
Pro všechny chtěl to nejlepší
Strašně moc se mi stýská
I když sem ho nikdy neviděla zblízka
Michaele strašně moc mi chybíš
Snad mě tam nahoře slyšíš
Každý den se ptám proč si musel jít
A nemůžeš s námi tu teď být
Těším se až zase půjdu spát
A že se mi snad bude o tobě zdát
Už sedm měsíců tu sedím jak hromádka neštěstí
To asi jako všichni, kterým si nosil štěstí
Svět si obohatil nejen hudbou, ale i srdcem
Za to dík všichni nesem
Svíčku zapálíme, písně zaspíváme
Tvůj líbezný hlas světem rozneseme
Nakonec pár posledních lísků
Michael, We miss you! *4* *14* *14* -
-
Re: Pro Michaela
pravdaa -
nádhera *14* -
to pekne a hodne pravdive!!! *3* -
krásný *4* -
krásný a pravdivý...moc pěkný *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
disney channel
ted byla na disney channel reklama a v ní hrála Can You Feel It od The Jacksons *15* akorát to teda nezpíval Michael... *15* -
-
Re: disney channel
a kde jsi ji videla -
-
Re: Re: disney channel
spis nevis kde bych ji mohla zhlednout ja ? *15*
-
-
-
moonwalker
ja som to vydela už davnejšie *14* *14* *14*ale nedavo som si to stiahla z internetu a samozrejn´me som to hned musela znovu vidiet je to proste nadherny film ktory si rada pozrem vždi znova *3* -
-
Re: moonwalker
*15* nejhezčí je na tom filmu stejně majkí *14* *14* *14* *14*
-
-
Tv
Holky rychle zapínejte Tv za 7 minut začíná na ČT2 pořad:We are the word for Haity. -
-
Re: Tv
a co v tom pořadu bylo? -
-
Re: Re: Tv
Myslím že ta píseň teď nově udělaná.(Já sem to neviděla musela jsem něco jít dělat. *1* -
-
Re: Re: Re: Tv
Jo a bylo to jenom 10 minut dlouhý. -
-
Re: Re: Re: Re: Tv
jj, zítra v 8:30 na čt2 to bude zase *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tv
jo tak to se budu dívat. *15*
-
-
-
-
-
Re: Tv
Má tam být pro.Ale včeštině to znamená to samí. *4*
-
-
moonwalker
ja sem to taky viděla,ale nejvíce mi tam bylo líto Mika jak ho ten drogový dýler kopl do břicha. *9* *14* -
-
jj, u toho jsem strašně brečela -
ja bych tohle neřekla ale jo
-
-
Moonwalker
*15* joo, konečně se koukám na moonwalkera *15* *15* *15* *15* viděli jste to někdo?? musíme to probrat *15* *15* -
-
Re: Moonwalker
*15* *15* já to viděla -
-
Re: Re: Moonwalker
jjj *15* *15* *15* je to skvělý že joo *15* *15* mamka říkala že prej jsem na to koukala s otevřenou pusou *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Moonwalker
*15* *15* já asi taky *15* *15* ale úplně nejlepší je ten začátek jak tam překazí tu ňákou scénu *15* *15* to sem se musela smát *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Moonwalker
jj, prostě všechno co vymyslí majkí je božííí *15* *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Moonwalker
Holky mohu se zeptat jak dlouho MJ znate...poslouchali jste ho pred smrti nebo az po smrti?
nic proti ale kdyby jste ho poslouchali drive tak jste Moonwalker videli jak davno
-
-
Re: Re: Re: Re: Moonwalker
jj viděla už dávno... je to uplně úžasnej film, mě se tam nejvíc líbí a uplně mě to takl nějak divně těší, jak tam jde zachránit tu holčičku a uplně je tam pro nu objetavej, jak ten dýler ji mláti a Michael ji chce uplně zachránit *14* ale jak ho tam pak kopne *8*
-
-
-
-
-
film
díváte se někdo na "Na lince je vrah" ?? já joo a strašně se bojím *15* *15* -
-
Re: film
Dívala jsem se *15* .. Být tou holkou, tak se asi po..zblázním *15* -
-
Re: Re: film
na těhlech filmech mě ale úplně totálně štve, že jsou všichni tak blbý!!! Kdyby ta holka po zavolání toho policisty zůstala v tom zamčeným a alarmem hlídajících domě, tak by měla vystaráno, jenže ne, ona musela jít ven... no kterej blb by to v normálním životě udělal????? *15* no ale to by to nebyl film,kdyby to tam nebylo co... *15* -
-
Re: Re: Re: film
Tak musí to být dramatický *15* Když vyleze ven, tak jsou všichni eště dvakrát víc podělaný, co se jí venku stane *15* .. Ale v realitě by to asi fakt nikdo neudělal *15* -
-
Re: Re: Re: Re: film
no já byla podělaná celou dobu *15* přiznávám... jsem hroznej strašpytel *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: film
*15* *15* jj, nebo viděli jste ten nový pátek třináctého? tam taky jdou ven *15* tak ale kdyby to nebylo napínavý nikdo by se na to nekoukal *1* *15* *15*
-
-
-
-
jj, dívala jsem se *15* *15* *15* -
*15* ja sem se taky divala tyo bylo to psycho *5* a ten konec byl zajimavy *1* -
jooo dívám a taky se strašně bojim *15*
-
-
to neni fer
to si snad delaj pr.... *8*
za smrt Mika muze Murray *10* tak co porad resi.zabil nam Mika,zabil. *16*
ale ze vseho nejvice me stve,ze by dostal maximalne 4roky za mrizemi.maximalne?ja bych mu dala dozivoti a nebo trest smrti za to co udelal Mikimu *8* to neni fer *9* *9* -
-
Re: to neni fer
Není to fér *16* jako on zabil boha a miláčka a dostane max. 4 roky *10* *10* -
Re: to neni fer
neni to spravedlivy svine jedna bych mu dala dozivoti s kazdodenim mucenim aby vedel co kazdy den prozivaji fanousci Majkího kdyz ho zabil!! a ctyri roky co to je pro takovou svini idiot jeden ja kdyz vidim tu jeho cunu tak bych mu do ni nakopala ze ....... Murray je VRAH
-
-
Thriller dance rekord Praha 2010
Ahojky.... jde tam někdo ? *3* ja bych strašně chtěla...... -
-
Re: Thriller dance rekord Praha 2010
Ahoj
Doporucuji tam jit minuli rok jsem se zucastnila Tribute dance Beat it a bylo to super:)) a tohle bude mnohem vetsi akce. Kamaradi to organizujou a vypada to vazne skvele -
jj já pojedu..už se těšim...mno já myslim, že voni sou zařízený nějaký busy..minulej rok se takhle do Prahy tak sjížděli fan...ale nwm jestli si ten autobus objednávaj sami nebo jestli ty organizátoři..jedině jim zkuste napsat.. *3* -
Ráda bych ale jsem na tom stějně jak mischinka *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Thriller dance rekord Praha 2010
* mischicka *15* -
-
Re: Re: Re: Thriller dance rekord Praha 2010
jako ja Thriller celkem umím ale Praha je přes celou republiku tam kde bydlim ja..... takze ja se tam nemam jak dostat ale skoda no ale musim premlouvat
-
-
-
já bych taky chtěla akorát že já sem nevětší amatér na světě *15* *15* *15* a Praha je celkem od nás daleko
-
-
Jackson
Majklí to je legenda...3koda, že už není mezi námi je mi to moc líto *9* to byl zpěvík na kterého se ne zapomíná a myslí se na něj v dobém...Protože to byl fak král a právem..byl opravdu nejlepší *14* *4* *4* -
-
Re: Jackson
jj, majkí byl dokonalý, krásný, sexy *14* , hodný....Prostě nejlěpší *14* *14* -
-
Re: Re: Jackson
je Bůh *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Jackson
jn *14* začnu říkat místo "ó můj Bože" "ó můj Michaeli" *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jackson
jjjj *15* *15* *15* dobrý nápad *15* přidávám se *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jackson
fajn ja tez *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Jackson
pravda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
jojo on je opravdu BEST *14* *14* *14* *3* -
jj on je úplně úžasný a nevím co mají všichni něco s jeho vzhledem vždyť on je nádherný a žhavě SEXY *3* *3* *14* *14* *15* nás krásný andílek *4* *4* -
-
Re: Re: Jackson
jj, to jsi vystihla , majkí je andílek *4* *4* *14* *14*
-
-