-
talent...
Svým klipům dávals příběh,
kde jaký řežisér by ti je mohl závidět.
Každá tvá píseň měla své čarovné kouzlo,
za veškerou dřinu a námahu to vždycky stálo.
Potlesk a obdiv fanoušků jsi miloval,
Své dětství pro to všechno objetoval.
Ze sebe dostals vždycky to nejlepší,
tvá touha a talent byl nevšední.
Dokázal si nás dělat šťastnými,
je to neskutečná bolest vědět, že už nejsi mezi živými.
To, že tu nejsi fyzicky,
neznamená, že jsi odešel navždycky.
Ty nikdy doopravdy nezemřeš, ty budeš věčný,
jako tvůj talent, který byl nezkutečný. -
-
Re: talent...
tééda to se ti povedlo *14* jinak už jsem zase zpátky,sice nevím na jak dlouho a omlouvám se že sem tu nebyla....a nebojte,mě se jen tak nezbavíte *15* *15* -
-
Re: Re: talent...
to máš pravdu Zuzanko *4* o Michaelovi by se opravdu dalo psát donekonečna!!!! Tak doufám že mě má můza neopustí *14*
všem vám moc děkuji *14* -
-
Re: Re: Re: talent...
NÁDHERA NÁDHERA NÁDHERA *3* *1* *14* *14* *14* promin nemela jsem čas ti to okomentovat *1*
-
-
-
Re: talent...
Moc hezká básnička Mony *3* *4* *14* -
-
Re: Re: talent...
děkuji ti Janinko *14* *14* -
-
Re: Re: Re: talent...
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: talent...
Jako vždy perfektní *14* *14* Když se to tak vezme tak Michael ja strašně inspirativní, že? O něm by se mohlo psát donekonečna, nemám pravdu?
-
-
-
-
-
Musím se smát :D
Já se vám doopravdy musím smát :D Vsadím se, že většina z vás, když MJ žil tak ho neposlouchali a jak umřel tak jste chtěli bejt všichni IN a tak jste hned začali si zjišťovat jakej byl atd... -
-
Re: Musím se smát :D
teď jsem se dívala na tvůj profil a tobě je třináct, tak to je vážně gól *1* *1*
tys michaela v 80.letech vážně nezažila, a moralizuješ, jsi směšná -
-
Re: Re: Musím se smát :D
kate.svz NENÍ TO NÁŠ PROBLEM ??¨
To je snad moje vec kdy se mi zacal libit a kdy ne !! *16* ¨¨
TAKŽE VYPADNI !!! Takoví IDIOTY co tady pisou tak je primo NESNASIM *16*
-
-
a já se musím smát tobě *1* *1* *1* ha,ha,ha
proč by jsme měli pořád někomu něco dokazovat!!!už mě to vážně nebaví,když jsme teď IN tak to jsme byly i v 80. letech, michael byl IN totiž pořád, jestli sis nevšiml(a)
tak táhni, a běž si otravovat někoho jinýho, tady fakt na tebe nikdo není zvědavej, tak nám prosím tě udělej laskavost!!!ZBOHEM -
Seš trapnej proč sem lezeš! Jo a Mike měl v Česku fanoušky i před smrtí.
-
-
Ahojky
Ahoj lidi, jak se máte, já se mám dobře, až na tu moji nohu....jo a příjde mi dývko s Mikem. -
-
Re: Ahojky
aoj *3* mám jarní depresi a cítím se hrozně osamělá, takže poslední dobou se mi pořád chce brečet.. *9* Ale jinak to jde *3* Jaký DVD? *7* -
-
Re: Re: Ahojky
nějaký záběry ze zákulisí, a z období alb Off the wall a Triler. -
-
Re: Re: Re: Ahojky
mischicko jarní únava?jo to je vždycky blbý období,ale neplakej, bude líp uvidíš *3* a janinko ty se rychle uzdrav, jo noha ,ale buď ráda že to není ruka si představ že by jsi nemohla psát *1* to by byl pak problém *1*
jinak ta adresa je amonikam.blog.cz -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
*3* dík.. to bude těma nervama.. to je jedno, ale vždycky kdy si pustím Mika tak je mi líp takže zatím žiju *3* *3* máš pěknej blog ;)
-
-
-
-
-
MJ
Toužil si svět uzdravovat,
chtěls lepší život pro všechny,
měli by jsme si vzít z tebe příklad
a být jako ty.
Děti byly pro tebe nadevšechno,
někteří tvou lásku blbě chápali
tobě to moc ublížilo,
ale takový jsou bulváry.
Měl jsi srdíčko plné lásky
a pro druhý pochopení,
dělá mi to stále vrásky,
když vím, že už tu nikdo takový není.
Berme tou smrt jako odkaz,
jako začátek nový
a snažme se svět lepší dělat,
abys i ty byl na nás hrdý... -
-
Re: MJ
Co jiného napsat než že je to opět velmí povedená a překrásná basníčka.Jednou by si je třeba mohla vydat knižně.Takovou sbírku *3* -
-
Re: Re: MJ
Jo je to pěkná básnička, určitě by to bylo dobrý dát na blog nebo vydat. -
-
Re: Re: Re: MJ
přesněě *14* *14* vydat ať o tom svět ví *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
tak jsem se nechala holky vámi inspirovat a udělala jsem si blog *3* *3*
nic tam nemám jen jsem si tam dala básničky, co jsem napsala a doufám, že ještě napíšu *4*
nic kromě básniček tam vkládat nebudu, protože jsou tady lidičky, kteří to umí a mají moc krásné blogy a dají si s tím spoustu práce.
dala jsem to tam jen aby to bylo všechno pohromadě *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
dáš sem adresu? *3* *15*
-
-
-
-
-
-
Eliz
Ahojda..asi jsem další..která tu napíše..:-( ale to nejde nenapsat..je to hrozné že Elizabeth umřela..:-( abych vám pravdu řekla..co jsem viděla poslední fotku..vypadala opravdu ošklivě..a v duchu jsem si řekla..že tu s námi nebude..:-( ale třeba jí je teď lépe a netrápí se v bolestech..a je v nebi s Mikem..upřímnou soustrast rodině..:-( -
-
Re: Eliz
*9* zhasla další hvězda :( teď je s Michaelem :) -
-
Re: Re: Eliz
*9* Je to hrozný... od Mikova úmrtí umírá velké množství slavných lidí... *9* ale i normální lidi umírají.. př. Japonsko *9* To je hrozný co se tam stalo... Mike by jim určitě pomohl co nejvíc... *9* No a Liz je teď určitě o hodně líp... aspoň tam nahoře MJ někoho má... *9* *9*
-
-
Re: Eliz
Moc mě to s Elizabeth mrzí, ale snad už se má dobře vedle Michaela, jo a dneska mi dali ortézu, včera jsem spadla na dlaždici. *9* Tak jen doufám, že se máte líp než já. -
-
ty máš ortézu?....chudáčku náš *9* tak ať se rychle uzdravíš *15* -
Jejda,tak to mi je také líto..snad to bude dobré...
-
-
-
Liz
právě jsem se dozvěděl že umřela Liz Taylor.. *9* *9* Je to opravdu škoda že umíraji takoví význámní lidé a vůbec že lidi unírájí.. *9* Doufám že se setká s Majkým v nebi *9* *9* -
..
Smutný toť den .. :'( -
pro Liz...
Tenhle den je moc smutný, svět přišel o další krásnou dušičku,
která teď září vedle Michaela v nebíčku.
Pláči a zároveň jsem šťastná, protože vím,
že tenhle den je pro Michaela šťastným.
Konečně spolu sešli se znova
a mohou si říct ty krásný slova.
Který jeden pro druhého vždycky měli
spolu své šťastné i zlé chvíle prožívali.
I ty nám Elizabeth budeš nesmírně chybět,
ale věřím, že s Majkým teď prožíváte lepší svět.
A dnes večer jak se na nebíčko podívám,
uvidím tam vedle sebe dvě hvězdičky jak září,
i když velký smutek prožívám,
tak vím že spolu jste šťastní... -
-
Re: pro Liz...
krásný :)) *9* -
-
Re: Re: pro Liz...
úžasný *14* *9* *3* -
-
Re: Re: Re: pro Liz...
děkuji byla složená během pěti minut,co jsem se dozvěděla tu smutnou zprávu *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: pro Liz...
Opravdu krásná básnička.Moc se ti povedla a také je v ní moc pravdy.Věřím že jsou ted oba spolu a štastní i když mi oba tak moc chybí.Oba tu budou v neších srdcí navždy nebot tu spoustu dobra co na světě vykonaly se zapsala do historie zlatým písme. R.I.P. MJ and ET *9*
-
-
-
-
-
Spolu navždy
Elizabeth to byla právě ona kdo korunoval Michaela na KING OF POP vždycky stala při Michaelovi a v těch nejhorších chvílkach i když měl problémy ze zdravím tak mu pomohla.Ted' jsou spolu v nebíčku a já vím že tam ted' Michael není sám.Elizabeth řekla když Michael zemřel.Že nechce dál žít bez MIchaela.Měla jsem Elizabeth ráda.Elizabeth prosím řekni Michaelovi že ho moc miluji a že mi chybí dej mu za mě pusinku.Vím,že ted' jste spolu.Moc mi budete oba chybět.I LOVE YOU MICHAEL AND ELIZABETH R.I.P.♥♥♥♥♥ -
Elizabeth Taylorová
Teda dneska to byl pěkný šok,jdu na net a najednou rána "Elizabeth Taylorová zemřela..." Byla to Michaelova nejlepší přítelkyně a i když jí bylo 79 let pořád mi to nepřichází a nemůžu tomu uvěřit...Aspoň tam bude s Majkím *3* Já teda neyla Elizabethina fanynka,protože jsem neviděla ani jeden její film,ale vím,že pro Michaela znamenala hodně moc a je mi to strašně líto *9* Budou zase s Majkím bok po boku,tak jak to má být *4*
I Love you Michael and Elizabeth *4*