Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

dnešek

ahoj... dneska byl úpa strašnej den... Tak zaprvé mě hned první hodinu ve škole naštval jeden buzerant kterej nemá inteligenci ani na úrovni opic... potom měl další kluk v hudebce referát na Mika a měl tam že zemřel 25. července a měl to stažený z wikipedie a potom k tomu ještě učite dělal jako poznámky jako že život v showbyznysu je těškej a že to Michael měl těšký a potom tam ještě dal komentář k "doktorovi" že to měl i ten doktor těšký že na něj byl Majkl zlej že si musel brát ty utěšující prášky a tak se toho "doktora" zastával... Tyjo zabít ho *16* *16* *16* *16*
    • mischicka

Re: dnešek

jakto že je to tu dvakrát??? *8* *8* ach bože *15* *15* *15*
  • mischicka

dnešek

ahoj... dneska byl úpa strašnej den... Tak zaprvé mě hned první hodinu ve škole naštval jeden buzerant kterej nemá inteligenci ani na úrovni opic... potom měl další kluk v hudebce referát na Mika a měl tam že zemřel 25. července a měl to stažený z wikipedie a potom k tomu ještě učite dělal jako poznámky jako že život v showbyznysu je těškej a že to Michael měl těšký a potom tam ještě dal komentář k "doktorovi" že to měl i ten doktor těšký že na něj byl Majkl zlej že si musel brát ty utěšující prášky a tak se toho "doktora" zastával... Tyjo zabít ho *16* *16* *16* *16*
  • terkatolarova

dr - svi-e

ten Majkýho doktor je pjeknej parchant !! doufám že ho zvřou až zbělá ! blbec jeden ! *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • zanesskaaaa

Střepiny

Myslím, že řešit Střepiny je na houby .. stejně, kdyby o něm udělali tu nejkrásnější reportáž, tak to lidem, kteří na něj maj špatnou kritiku, vůbec nic neřekne .. jenom budou mlít to svoje .. my VÍME jak to všechno okolo Michaela bylo .. no ne na 100%, protože se vždycky mohlo dít i něco jiného, tím nechci říct, že je Michael lhář nebo tak :) .. ale nikdy nevíte co se děje, když u toho sami nejste :) .. no snad chápete :D .. prostě my o Michaelovi víme, co víme a věříme mu a nějaký Střepiny nás přeci nevyvedou z omylu ne ? :) .. sice to nebyla dvakrát hezká reportáž, ale můj strašlivý hněv na Murraye se opět vzbouřil, až se mi chtělo brečet .. přerostlo to možná i k nenávisti a to já nikdy v životě necítila i k nepříteli .. prostě je to šmejd, co se nikdy neměl stát doktorem .. bohužel lidská hloupost je nekonečná, tak s tím bohužel nic nenaděláme ..
    Toť můj názor .. vůbec za tím nehledejte něco poučnýho a ani nechci niko z vás tady kritizovat :)
    Keep Michaeling :) ♥ .. Bye :)
  • lendik.4

Dr. Conrad Murray?

jako Dr. Conrad Murray ho tedy nepovažuju,šlo mu jen a jen o peníze co měl Mike.Lže tam,já mu nevěřim,včera jsem se na něj nemohla ani dívat *10* má prej dluhy,at dostane jakej koli trest,jestli doživotní nebo smrt,mě to MIKEHO nevráti *9*
  • anet.k

čauky

já jsem těch střepin viděla jen malá koušíček. Bylo tam zrovna, jak tam Murray kecyl, že nic neudělala a takový žvásty. Já jsem fakt......no nechchi říct. :D Jsem i to chtěla natočit na videokkazetu abych pak každýmu mohla dokázat, že Michaela zabil Murray jenže já blbá jsem dala místo novy jiný program takže mám na kazetě upe něco jinýho, ale podle toho, co tady teda říkáte tak jsem ráda, že se mi to nepovedlo nahrát *15*
  • tea301

ahojte

ahojte všichni...dlouho jsem tu nebyla, takže si odpustím ten dlouhý slogan o tom jak nemám čas... štve mě to ale co nadělám! koukám, že justin předběhl Michaela *16* dívala jsem se včera na střepiny a mohu prohlísit, že to nova opět přehnala...opět z Michaela udělala největšího alkoholika a feťáka...bože ják já nesnášim ty lidi, co si vymyslí kde co jenom proto aby byli zajímavý! *16* doufám, že Murray nedostane doživotí ale trest SMRTI!! *16* áá a jak se vy tu máte?
    • anet.k

Re: ahojte

No.... já nic moc. Ještě když musím smolit referát do fyziky *10* *15*
  • sasa87

sasa87

Koukala jsem na střepiny a jak Michael Jackson udělali alkoholika,feťáka,anorektika.To ale není pravda pořád chtějí Michael pouze pomlouvat a nedají mu klid ani po smrti.A to že jeho osobní lékař řekl že ho nezabil tak hezky kecá proč teda nezavolal záchranku nejdříve ale šel a uklidil jsi léky a Michael nechal zemřít.To mu nikdy neodpustím.Vše viděl jeho syn starší Princ.Snad Dr. Conrad Murray odsoudí na doživotí.Michael zemřel úplně zbytečně a mohl tu být s náma a s jeho krásnými dětmi,které on stále má.Nikdy na TEBE nazapomenu.Ahoj všichny lidičky.
    • janikoz

Re: sasa87

Jo, taky jsem na ně na stránkách Novy koukala-otřesná kvalita a otřesná reportáž *1* Udělali z něj alkoholika, to máš pravdu, taky se mi to moc nelíbilo, teda chápu, že Ti doktoři něli pravdu v tom, že by takový množství léků časem zabilo každýho...taky měli pravdu v tom, že když doktor někomu podává anestetika, tak si musí dávat velkýho bacha *13* To si měl Murry uvědomit, že když byl Michal uspaný, že má hlídat jeho pulz, tlak atd...a když už Majkýmu selhalo srdce, měl k němu přivolat někoho dospělýho, sedmiletej Blanket nemá sílu jako dospělák...to je jasný a taky ten stres, co se s tátou snane.... nevím, jak to bude všechno probíhat, ale řekla bych,že pravdu si vzal Majk do nebe *4*
  • janinka1998

hnusák

hele holky, znáte jméno toho Michaelovo doktora?
    • mischicka

Re: hnusák

Jméno toho "doktora" je asi Murray nebo Murrey...nevim jak se to píše a po pravdě řečeno mě to ani nezajímá *16* *15*
    • Re: hnusák

Dr. Conrad Murray , ale říkám mu šmejd *1*
  • janinka1998

ahojky

ahojky lidi, zase jsem po dlouhý době přišla na pokec!
    No a..... mamina mi konečně po dlohým přemlouvání koupila This is it na DVD, protože mi to v kině nějak nestačilo a taky mi sehnala i když né pravou rukavici S Diamantyma!!!!! Ty vado já mam takovou radost, že..... ! to je jedno. Prosím, neberte to jako vytahování! jen jsem se chtěla pochlubit *3* *14* *14* *4* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit