Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajka52

*

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphoto s-ak-snc1/hs110.snc1/4812_942637919 00_630936900_2476864_3210323_n.jpg Je tak náaaadherně propocenýýýý ♥
    • pajusska007

Re: *

wow *14* *14* *14* *14* *14*
  • luuuca

zajímavé parfémy :/

víte co napsali v nějakém bulváru???cituju..

zesnulý král popu, michael jackson se nyní může dostat na tělo každého fanouška. společnost my DNA fragnance totiž vytvořila opravdu speciální parfém podle legendárního zpěváka. k jeho výrobě použili extrakt DNA z jacksonových vlasů, které vlastnil john reznikoff, jenž má největší sbírku vlasů celebrit i historických postav. předseda společnosti carl enoch prohlásil: 'používáme genetický kód k vytvoření vůně. a ta michaela jacksona je opravdu speciální' společnost prodává i parfémy vytvořené z DNA elvise presleyho, marilyn monroe, nebo dokonce napoleona bonaparte.

tak co si o tom myslíte?? bylo by to super, ale já bulváru moc nevěřím.. *9* *9*
  • luida

Top Michael Jackson

Ahojte, hlasujte tu pro Majkýho:http://tweeter.faxo.com/To p_Michael_Jackson_Nation
    Musíme to dát hodně vysoko, hlasovat můžete každých 20minut!
    • mrs_jackson

Re: Top Michael Jackson

už jdu na to *15* *15*
  • luuuca

cnn

právě mluvili o michaelovi na cnn *1* byl tam souhrn událostí 2009..a jelikož sem tušila, že tam bude něco o něm, tak jsem to natočila na mobil *14* takže sem dám odkaz, až to uložím na youtube..:)
    • luuuca

Re: cnn

tak tady je ten odkaz, ale je to ve špatné kvalitě *8* *9*
      http://www.youtube.com/watch?v=FoxkKf-8F5Q
  • zanesskaaaa

..

Ahoj .. doufám že jste si včerejšek/dnešek užily alespoň z poloviny co já :D .. koukám, že koncert se všem líbil, tak si ho stahuju :D .. snad jste všechny do nového roku vstoupily tou správnou nohou a že se vám toho bude dařit víc, než aby se vám to poto :D .. tak hezký rok 2010 :)
    • teddy-girl

Re: ..

JÉÉ KDE TO PROSÍMTĚ STAHUJEŠ? :)
      • luuuca

Re: Re: ..

http://thepiratebay.org/search/mich ael%20jackson:%2030th%20anniversary %20celebration/0/99/0

*14* *3*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ..

Tady to ale nestahuju .. ale to je jedno .. moje popsání by ti bylo k ničemu ..
    • teddy-girl

JÉÉ KDE TO PROSÍMTĚ STAHUJEŠ? :)
    • thesimsa

Ani né čéče *15* jediný pozitivní na včerejšku/dnešku byl ten koncert *15*
      Stahuj, stahuj je to bombastický *15*
      I tobě hezký rok 2010 ..
      • zanesskaaaa

Re: Re: ..

To je špatný :D .. aspoň něco :D
        Stahuju, stahuju .. už se těšim :D
        Děékuji :)
  • nikola.licha

MICHAEL JACKSON LIVE!

Ten včerejší koncert byl upa suprovní!!!!!!!!!! Teda až na tu babu co zpívala Majkiho písničku- You Are Not Alone to mu fak sprasila, ale pak, jak začal zpívat Michael se svými bratry a později sám, se to teprve pořádně rozjelo a bylo to prostě boží *14* Skoro jsem ani nedýchala *1* Bylo to suprovní moc mě to bavilo nemohla jsem se toho vůbec dočkat!! *14* Michael Jackson je prostě KING a bude jim NAVŽDY!!!!!!!!!!!! *14*
    • luida

Re: MICHAEL JACKSON LIVE!

Michael Jackson LIVE? Tady něco nehraje! *1*
  • polinka

....

ted byl u nás děda a půjčil si ode mně Michael Jackson: pod rouškou *15* a prej na mě takový: je to zajímavý? a já: no já nevim asi jo *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: ....

Děda ? *15* .. "Odkaz krále popu" je lepší *15* .. u toho mamka uznala, že její názor na Michaela není správný ...
  • VERUnka

Tak co děvčata ?? *1* jakpa je po silvestru?? předpokládám že ste se všichni dívali na barandov :D ... V 7 hodin večer ??? *14* *14* *14* Byla to bomba až na tu babku co zpívala majkýho písničky z tý sem chcípala !!! *9* *9*
  • mischicka
    No... je to ňák mrtvo...tak já zas valim...joooo ještě jak ste se tu bavily a moonwalkrovi tak máma tu knížku má už z 80. let bo kdy to vyšlo a já si jí přečetla teprv před 3 měsícema *15* *15* *14*
    • luuuca

Re:

*15* velice brzo *1*
  • Ahoooooooooooj!!

Všicíííííí!!!Tak jakpak je po včerejšku??...Já sem jak po flámu tyjo!! *15* *15* *15* sem tak ospaláá *15* *15*
    • luuuca

Re: Ahoooooooooooj!!

*15* *1* já sem si šla schrupnout ještě i po obědě, taky sem byla ospalá :D *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit