-
hustee
Michael Jackson
měsíc ve kterém jsi se naroidla
leden-únor = mi koupil propisku
březen-duben = mě shodil do bazénu
květen-červen = zakopl
červenec-srpen = šel na WC
září-říjen = mi umyl nádobí
listopad-prosinec = mě objal
den ve kterém jsi se na rodila
1-4 = u pařezu
5-9 = na silnici
10-14 = doma
15-19 = v obchodě
20-24 = při večeři
25-29 = na koncertě
30-31 = na stole
jakou barvu mají tvoje oči
modrou = v Neverlandu
modrozelenou =v restauraci
modrošedou = v Irsku
modrozelenošedou..= v bazénu
zelenou = v kině
hnědou = ve škole
jinou = ve vesmíru
tvoje jméno začíná na
A-E = protože to tak chtěl
E-H = foukal vítr
CH-L = protože sme byli rozcuchaní
M-P = protože jsem mu ukradla ponožky
Q-T = protože nemá pravítko
U-Z = protože se nudil
tvůj věk
0-10 = a pak mi rychle
11 = a pak mi pomalu
12 = a pak mi podivně
13 = a pak mi vášnivě
14 = a pak mi neohrabaně
15 = a pak mi špatně
16 = a pak mi skvěle
17 = a pak mi slavnostně
18 = a pak mi hrubě
19 a víc = a pak mi stydlivě
jméno města kde bydlíš začíná na
A-C = zatancoval
D-F = sundal tričko
G-J = vlepil facku
K-N = zazpíval
O-R = věnoval krásný polibek
S-U = nasadil paruku
V-Z = vyčistil zuby
zase tvůj věk
0-10 = se slovy: Miluji tě.
11 = se slovy : Ach joo..
12 = se slovy: To už by stačilo!
13 = se slovy: Jsem do tebe blázen..
14 = se slovy : Au! To bolí !
15 = se slovy : Hurááá !
16 = se slovy : wow..
17 = se slovy : Smrdí ti nohy..
18 = se slovy : Hééj !
19 a víc = se slovy : Ha ha ha ..! -
-
Re: hustee
hahah to je dobré!!! :D mně vyšlo: MJ mě objal na koncertě v irsku, protože jsme byli rozcuchaní a pak mi špatně nasadil paruku se slovy: huráá! xD to je srandovní -
ježiš *15* mě vyšlo: Zakopl na koncertě v restauraci protože jsem mu ukradla ponožky a pak mi vášnivě zatancoval se slovy jsem do tebe blázen *15* *15* *15* -
..kdes na tym byla?? *15* -
-
Re: Re: hustee
proc?? -
-
Re: Re: Re: hustee
táák se ptam.. :-)
když sem to četla tak sem se u toho trochu smála.. :) -
-
Re: Re: Re: Re: hustee
aaaa mě vyšlo: Šel na WC při večeři, ve škole, protože to tak chtěl a pak mi skvěle zazpíval se slovy wow... *15*
*14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hustee
hahah to je srandovní xD -
Re: Re: Re: Re: Re: hustee
a mne vyslo *15* :Mě objal na koncerte ,ve skole,protoze jsem mu ukradla ponozky a pak mi vasnive nasadil paruku se slovy:Jsem do tebe blazen... *15* To je dobry:protoze jsem mu ukradla ponozky...:D
-
-
-
-
-
-
.
.....kdyz sem nemela tu moznost v tomto svete se snim potkat tak budu doufat ze až jednou budu tam nahore tak ze se snim potkam.. že ho budu moct konecne obejmout a rict mu do očí že ho mám moc ráda a pohladit ho po tváří..... :( -
-
Re: .
jj v to taky doufam a moc *14* *14* -
V to taky doufám .. *15* .. ale asi je to nemožný :-/ -
vto táky doufáám *14* -
tak to ja taky v to doufam -
-
Re: Re: .
V to já taky doufám hlavně v to že políbím ty jeho sexy rtíky *14*
-
-
-
MJ
Četla jsem že prej měl MJ v devadesátých letech nemoc costochondritis(zanícení chrupavky spojené s bolestí na hrudi) nevíte jestli je to pravda???? *7* *7* -
-
Re: MJ
tak to nevim -
-
Re: Re: MJ
Já se ptám i proto že i já tuhle nemoc mám a jelikož jsem četla že to měl taky tak by sme mohli mít něco společnýho
-
-
-
pls
Holky prosím Vás běžte hlasovat pro Mika je na druhem místě tak pro něho hlasujte pluskou a pro ostatní minuskou pls
http://www.bravo.cz/cislo-26 /zebricky -
smutno
holky,ja jsem tak nestastna,strasne mi chybi michael jackson,ale to asi vsem,ze?.Nekdy sedim v rohu v mem pokoji a placu nad tim co se stalo,kez by sel cas vratit a nachvili ho zastavit.obcas mam i pocit ze bych se chtela zabit,a nejde to zastavit je mi hur a hur. Nikdo mi uz ai nepomuze,ach jo *9* *9* *9* -
-
Re: smutno
me taky strasne chybi ale uplne silene....nevim co s tim mam delat kazdy den jen brecim...uz nemuzu...nemam vubec na nic silu..jako by mi nekdo vyrval srdce z tela..a ja ted jen prezivam *9* *9* *9* *9* Bože Majkí I love you so much *14* *14* *14* -
Holky, vím, jak vám je. Mě taky moc chybí. Ale jednou jsem četla v knížce, že pokud duše dospěje do určitého stadia, prostě nastane její čas, tak jde do nebíčka. Už se dál nevyvíjí..
Vím, že je to těžký pochopit, já tomu taky nechtěla věřit, že by Michael, který měl tolik snů a přání najednou odešel. Ale to byly sny pouze tělesný schránky. Jeho duše už asi nemohla dál, už věděla, že si svý ,,odpracovala".
Nechtěla jsem tomu věřit, ale nezbývá než se s tím smířit. Koneckonců, Michael asi není šťastný, když se nad tím trápíme. Buďme veselý a vzpomínejme na něj v dobrém.
*14* *3* -
-
Re: Re: smutno
jo jinak se na neho spominat neda
-
-
Máš pravdu je to na hovno.A to všechno kvůli tomu,,doktorovi" Já mám taky koutek kam si občas zalezu a pláču.Vedle plakátu MJ jak se směje a drží v ruce Ottu.MJ je nenahraditelný.Mrzí mě akorát že spousta lidí to pochopila až MJ odešel.MJ byl asi jedinej člověk o kterym sem nikdy neřekla nic špatnýho.Moc ho miluju a soucítím s tebou *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: smutno
to jsou pekny slova,ale nekteri to asi nepochopi co to bylo za clovek plne lasky.Me nejvic stve ze o nem pisou takove blblosti ze je mental,debil atd. *16* ale nejhezci na tom je ze drzime spolu holky,ze ho milujem vsechny a urcite se na nas diva a je mu lip urcite na hore,aspon se netrapi.Ale urcite nas bude ochranovat az do smrti,nedopustil aby nekdo z nas si neco udelal,to mi verte *4* -
-
Re: Re: Re: smutno
Ano musíme držet pospolu chránit ho milovat a uchovat jeho odkaz pro další generace aby se na něj nikdy nezapomělo.A nejvíc mě naštvalo když napsali že mě mentalitu desetiletého dítěte takovej nesmysl *16*
-
-
-
jo tak tak to taky citim...kdyz se to stalo zmizel i kus me velky kus a ted je to jako kdybych umirala ale nejde to nemam na nic silu
-
-
*
Krasavec!!! *14*
http://mjjgallery.free.fr/bad/photoshoots/misc/051.jpg -
-
Re: *
wow ty oči...nemam slov *14* *14* *14* *14* -
Opravdu BOŽÍÍ *14* *14* holky ani nevíte jak moc mi chybí:( *9* -
-
Re: Re: *
Vím jak moc ti chybí protože mě taky chybí úplně šíleně. *9* *9* *9* *9* ¨Moc se mi stýská *9*
-
-
jo jako vzdy -
-
Re: Re: *
bože ty rty... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: *
ee on je cely upe BOŽÍÍÍÍ -
-
Re: Re: Re: Re: *
To je fakt ale na téhle fotce jsou ty rty učiněnej zázrak *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
jedním slovem ho MILUJI!!! *14* *14* *14* -
To jo ale bohužel se do toho nebe vrátil moc brzy *9* *9* *9* *9* -
to jo upa krasny jako by spadl z nebe,ach *15* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
pro terunku
ahoj terko,pridala jsem si te do pratel,ze jsi me pridas taky moc predem dik=) *1* -
-
Re: pro terunku
Juju taky jsem si tě přidala do přátel *4* *4*
-
-
ahoj
čauky mnauky ja se máte?? Já se též těším na ten koncert *15* ...jen doufám že nepudem k babičce někam ven :( to by mě máma celkem naštvala *15* a co jinak? něco novího o Majklovi?? já teď zjišťuju pár věcí o tý Nishe Katarii -
-
Re: ahoj
no nic moc -
Dík za optání já se mám tak že by to mohlo být lepší.To moje babča se mě v pátek ptala jestli se má na ten koncert taky dívat.Ale zeptale se tak trochu pohrdavě.Já jsem jí odpověděla jak chce.A Nisha má nádhernej song Breathe *1* -
-
Re: Re: ahoj
Ahoj, já se na koncert těším moc. *4*
Nejlepší byla reakce sestřenky, když jsem jí o něm řekla. Prej, že co by pro mě neudělala, koukne se taky.
Tak jsem zvědavá. *15*
-
-
-
MJ
Už by jako mohl být Silvestr *1* -
-
Re: MJ
proč?? -
-
Re: Re: MJ
Vždyt bude koncert MJ *1* -
-
Re: Re: Re: MJ
jo vlastne vidis ja sem upe zapomela t oasi s te nove knizky co jsem dostala k Vanocum je tam o nem upe hodne treba proc nosil tu pasku na ruce a tak -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Takys dostala knížku MJ já taky a kterou já mam 4 ale ještě bych chtěla tu Tanec jako sen.Na ten koncert se strašně těším MJ tam vypadá strašně krásně jako vždy.A ještě tam bude Slash *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
jj to jo *1* *1* -
Jo ale to oblečení co tam má na sobě *1* MJ má teda lepší vkus *1* -
jj ja vim on hral u kytaru v Black Or White
-
-
-
-
-
-
ahoj
ahojjj nechcete někdo pokecat??... já se strašně nudim *15* *15* -
-
ty si někdy předtim psala, že jsi dostala nákou super drahou knížku o Michaelovi nebo co? Jak se jmenuje? -
-
Re: Re: ahoj
Michael Jackson král popu 1958-2009 *4* takle nějak myslim *15*
-
-