-
barandov
ahjky..koukejte na barandov..jde tam něco o Majkym -
ahoj
ahoj holki tak co se tu děje??holki poradte mi?? já si chci nechat udělat henu no a co na to potřebuju?? -
NIAAAAAAAAAAAN
milay czrus je na prvnim miste zase majkl musi byt na orvniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiim *16* *16* *16* -
-
Re: NIAAAAAAAAAAAN
Jo Cyruska je blbka.Musíme Michaela dostat zpátky na první místo. *16* -
-
Re: Re: NIAAAAAAAAAAAN
přesně *16* -
-
Re: Re: Re: NIAAAAAAAAAAAN
at se jde vycpat kráááááva jedna blbá *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* co bude dělat za takových 5 až 10 let to ani pes po ní neštěkne -
-
Re: Re: Re: Re: NIAAAAAAAAAAAN
mno cyruska zas není tak velká kráva jako ti lidi co na ní visíjou *13* *15* *15*
-
-
-
-
-
this is it
uz se da stahnout na torrentu!!!!!!a 8.12.2009 jsem mel narozky a dostal klobouk majkiho!!!::) *5* *14* -
-
Re: this is it
se máš a všechno nej.k narozkám *15*
-
-
Musím
Holky musím..tak si tu dál sami rozvíjejte básničkový talent a já si jdu rozvinout talent na trubku flétnu a klavír -
MJ
Nejsladší polibek
A tak vroucí dotyk
Nejmilejší úsměv
V tomhle chladném a silném světě
Blízko plamene
Hoří jasněji
Nechce pohasnout
A smutně nás opouští
nejbezpečnější náruč
A všechna laskavá slova
Nejhlubší důvěra
V tomhle chladném a krutém světě
This Is MJ -
MJ
Vzdávám se duchu lásky
On je jediný, kterého zbožňuji
Král mého tichého přidušení
Jsem ztracena v náruči osud
Já se nevzdám
Jsem jím posedlá
Stal se mým prokletím
Já tě chci (A chtěla jsem tě)
A potřebuju tě (Jak jen jsem tě potřebovala) -
-
Re: MJ
jj to je krasnyyy mas talent -
-
Re: Re: MJ
To je pravda, má talent.Já už jsem taky párkrát zkoušela něco takovýho napsat.Ale moc mi to nešlo. *15* -
Re: Re: MJ
ne ze ja bych snad nemela -
-
Re: Re: Re: MJ
Každý má talent jen s ním musí správně naložit a ukázat ho -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Každý má talent,ale každý má talent na něco jiného...ty máš talent ten že umíš skládat krásné básničky..já taky umím skládat,ale nejsem dobrá jako ty...ty umíš něco dobře a já to umím hůř..každýmu jde něco...já třeba mám talent na nástroje..učitel mi říkal co jiný zvládnou za měsíc ty za rok..takže já mám talent na nástroje..každýmu nejde všechno -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
jj mas upe praavdu me de zase zpev
-
-
-
-
-
-
Další hra
http://www.extrahry.de/hra/always-b rightest-jackson
Tohle je mazec Hra. -
Video jak šel čas
http://www.srandaweb.com/jak-sel-ca s-s-michaelem-jacksonem-2009060416. html
Tady se vám načte fotka tak sjeďte kousek dolů a tam je video a to si pusťte je to kra´toučký..je to jak šel čas s MJ..při kouknutí první sem sledovala rty a jsou stejný podle Bashri ne...a nos to víme sami co udělal,ale hned ho neodsuzujeme...oči mají stejný tvar..tak nechápu kde bulvár vzal e měl tak 10 a mpžná víc plastik podle nich...tohle video by je možná přesvědčilo..že jen noc a důlek v bradě si nechal dělat plasticky..ale zbytek jsou LLLLLLŽŽŽŽŽŽŽŽIIIIIIII...al e to vím dávno -
-
Re: Video jak šel čas
Já si myslím že jeho rty byly čím dál hezčí.A ten nos se mi zdá úplně normální tak nechápu lidi co furt že mu padal.Já na něm nevidím nic hnusnýho.A to že se mněnil mohlo být způsobeno změnou barvou kůže.Samozdřejmě že pár plastických operací měl ale nezapomenme že byl perfekcionalista a nikdy z ničím nebyl spokojen ani se svým vzhledem ale já s jeho vzhledem spokojená byla a jsem *14* *14* *14*
-
-
Další hra
Holky našla sem další hru: http://www.herna.biz/hry-online/rel axacni/210-run-michael/
Ale musíte jí vyskoušet mě to nece naběhnout...a přečtěte si dole tam ty komenty..ten 16.anonym mě nasrat tak sem tam něco připsala jsem tam jako 17.anonym...