Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michael

http://www.youtube.com/watch?v=sOR_ reWFLD8
    *14*
    • thesimsa

Re: Michael

1:56 - nejlepší fotka *15*
    • dancitko

krasnyyyyy
    • lask1

Kto žiiarli nech nepozerá. *1* *15*
    • zanesskaaaa

Kráásnej ♥ .. miluju fotky, kde je s Lisou .. jsou tam vždycky šťastní :) ♥
      • polinka

Re: Re: Michael

přesně... s Lisou bych řekla že se k sobě fakt hodili. A tak jim to spolu slušelo!!! štve mě že jim to nevyšlo... http://www.etonline.com/news/2009/0 9/78699/index.html?photo=1 tady je pár krásnejch fotek Lisy Marie a Michaela *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • luida

Re: Re: Re: Michael

Škoda, že to nevyšlo. Byly by z toho krásný Jacksleyátka(Jackson-Presley) *14*
      • lask1

Re: Re: Michael

Tam im to slušelo.
        Ale ostatné baby sa na neho lepiť nemuseli. *1*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Michael

No to nemuseli teda :D:D ..
  • tea301

super

cc než stačím říct ahoj tak musím říct pá!! opět mě taťka vyhání tak se mějte pěkně!!
  • tea301

ahooj

ahooj jak se máte??
  • thesimsa

....

zanesskaaaa
    Re: Re: Re: Re: Re: Čekuuuj :) - 15.11.2009 18:33 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Malý haranti, ktečí nepoznaj pravý umění se do toho nepočítaj :D ..

--------------------------------------

Vystihla jsi to úplně přesně ... *15*
    BTW já su jako taky harant ? *15*
    • zanesskaaaa

Re: ....

Nejseš, když ho znáš :D:D
      • thesimsa

Re: Re: ....

aha ... *15* *15*
  • anka6959

pro zanesskaaaa

www.virginmedia.com/music/michael-j ackson/ tady máš tu adresu kde mužeš hlásnout
    • zanesskaaaa

Re: pro zanesskaaaa

Zas tam někdo napsal 1959 :D .. to neumí počítat nebo co? :D:D
  • luciq-dc

Pro Simču a Lenku :D

http://www.youtube.com/watch?v=sOwF kTGndGk

*15* O-lala *15* Jen pro vás .. V.I.P. *15* Ten váš Slash *8* *15*
    • zanesskaaaa

Re: Pro Simču a Lenku :D

To znám :D .. ten začátej je nejlepší :D .. ale jak to tam rozjíždí :D .. no Áááááách :D ♥
      Prostě můj Slash .. NEJLEPŠÍ ♥
      • luciq-dc

Re: Re: Pro Simču a Lenku :D

Ten začátek .. *15* on tam do toho něco kecá ještě *15* Mikrofon má až v ústech *15*
        No ááách *15* Abyste si z něj necvrnkli do kalhotek *15* *15*
        BTW nevim jesti to "necvrnkli" má být tvrdé nebo měkké *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pro Simču a Lenku :D

Je tam tvrdý :D ..
          A kdo by ho neobdivova .. už jsi snad někdy slyšela grát na kytaru někoho tak krásnýho? :D .. a navíc je to černouch :D awww :D .. teda mulat :D .. ale to je to samý :D:D aww :D:D ♥
    • thesimsa

Re: Pro Simču a Lenku :D

cáá díky *15* co ten červenej smajlík tam ? *15* *15*
      Na začátku vypada, jak kdyby chtěl sežrat mikrofon *15*
      • luciq-dc

Re: Re: Pro Simču a Lenku :D

Ten smajlík je tam myšlen vááážně *15*
        Taky mi přišlo, že ještě chvíli a má ho v krku *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Pro Simču a Lenku :D

Tváří se strašně vážně, když hned za ním je ten vytlemenec .. *15*

Kdyby jen v krku .. *15*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Pro Simču a Lenku :D

ten vytlemenec je tam automaticky *15*
            Někdy si ho můžeš odmyslet *15* Nebo vlastně né *15* Bych pak působila moc vážně *15* ×Mrs.Jackson× *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Simču a Lenku :D

Někdy je dobrý působit vážně .. *15*
  • anka6959

ORIANTHI

holki na kissdeltě nechám zahrát písničku jak sem se na ni koukla tak sem se musela si nechat zahrát je skvělá ani SLASH na ni nemá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • anka6959

Re: ORIANTHI

je to kdyř tak písnička BELIEVE jo frekvence pro střední čechy 92.9 MLADÁ BOLESLAV 90.2 KUTNÁ HORA 91.1 PARDUBICE 90.7 LIBEREC když byste nevěděli
    • zanesskaaaa

Slash na ní nemá ? .. asi si nikdy neslyšela jeho dokonalý sóla .. na ty Orianthi zatím nemá .. Slash je jedinečný .. ještě napiš, že na ní nemá Hendrix a já se tu počůrám smíchy :D
    • thesimsa

Slyšela jsi někdy Slashe hrát ?
      • anka6959

Re: Re: ORIANTHI

jo slyšela
  • anka6959

legenda roku

hlásla jsem pro michaela v anketě legenda roku
    • zanesskaaaa

Re: legenda roku

A kdee jsi hlasovala .. taky bych zapojila svůj hlas :)
  • zanesskaaaa

Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Tohle sem jednoho dne napsala laidy :DD .. jen tak si to tady projíždím (z nudy) :D:D a na tohle jsem narazila :D:D .. no málo jsem se tomu konci smála :D .. ach ty její bludy :DD

laidy45
    Re: Re: MJ a děti - 20.08.2009 16:21 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Pedofil rozhodně není!!!!MJ měl na veřejnosti chování dítěte a byl excentrický,což ale s chováním pedofila nemá nic společného.Většina pedofilů jsou totiž" normální lidé",u kterých by jste neřekli,že jsou tím čím jsou.Mají mnoho hraček,ale nikdy si s nimi nehrají.Slouží jim pouze jako sváděcí prostředek.
    Jacksnovo chování tady nesedí.On svou lásku k dětem dává na odiv,neschovává ji.MJ se za celá léta stal obětí mnoha žalob lidí,kteří pochopili,že se dá na něm vydělat.Využívali jeho zranitelnosti a dobroty a to se mu stalo osudným.
    MJ rozhodně nebyl ani gay,podívejte se prosím na video na youtube.com stránkách,kde uvidíte jak silně MJ vzrušovali ženy.Přímo na podiu došlo k erekci jeho penisu a to v čase 0:56-0:58
    Doufám,že se nezlobíte,že jsem to tak napsala,ale to je pro ty,kdo pochybují o jeho orientaci.
    Video....Crazy Fan!(You Are Not Alone-Michael Jackson)in Munich

Tohle je to video :D .. předem upozorňuju že tam k NIČEMU nedošlo :D .. nebo mi to alespoň nepříjde :D .. je to moc malý :D

http://www.youtube.com/watch?v=TOUGpKjEcgo
    • luida

Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Tak proto si tak rychle klekl? Třeba pomyslel na Lisu, když točili klip *3*
    • mrs_jackson

Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

0:56-tak z toho nemůžu *14* *14* *14* *14*
    • polinka

pane bože *15* *15* *15* já se z ní... tamto poto... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Neasi :D:D:D:D ..
    • thesimsa

OMG *15* *15*
      V tom případě mu stojí furt .. *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Neasi :D:D
        Jak to tak projíždím tak jsm našla rozhovor nás dvou :D . tebe a mě :D .. áá ty tam píšež bez háčků čárek :D:D .. no jak se tu všichni měníme :D:D:D
        • thesimsa

Re: Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

*15* *15* trvalo mně asi 14 dní, než jsem si zvykla psát s háčkama a čárkama *15*
          BTW jakej rozhovor ? *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Ty naše úchylný rozhovory :D:D:D:D
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

ehm ... aha .. *15* *15* *15*
  • luida

Lide

Heji kdo máte lide.cz??
    • luida

Re: Lide

napište, třeba do vzkazů
    • thesimsa

me too ...
    • zanesskaaaa