-
mnoo
lidi!! ahůůj!! zdraví syfilis!! pro mischicku: máš se super že se jmenuješ michaela!! taky bych chtěla!! *15* *14* no lidi koukám že michael má na klikárně doost velký náskok!! to je dobře!! ještě jednou ahooj jak se máte?? *15* *7* -
-
Re: mnoo
*15* no někdy mi holky říkal Majklo *1* *1* ale je to celkem pěkný jméno ale já osobně se tak menovat nechcu *9* ale když mám jen o písmeno víc než Michael tak to nějak přežiju *15* -
mno docela dobře, co ty syfle???????jo a neznáš nejaký fakt sexy videjjjko s majkíííím?? *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: mnoo
Ty jsi moc. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: mnoo
co jééééééééé????????? a jejda zase ty joo!!!!tak tě zdrávim idioteeeeee!!!!!!!! *15* *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: mnoo
Já Tě taky zdravím, dítě. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mnoo
ahooj 8.ball.8 jak de život?? *15* *15* otče!
-
-
-
-
-
-
...
Ahoooj šicí ♥ -
-
Re: ...
nazdar *1* *4* -
-
Re: Re: ...
Tsss *15*
-
-
-
je to vážnýýýýýýýýý
fakt mooooooooooc!!potřebuju video s majkííím kde je fáááááákt hrooooooooozně sexyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: je to vážnýýýýýýýýý
hele tak to asi každá holka tadyyy *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
přezdívka.......
ahooooooooooooj jak to že já nemám přezdívku???vím že sem chodím málo ale nevim co psáát!!a když tu přezdívku dostanu tam plííís aby byla s majkííííííííííííííí -
-
Re: přezdívka.......
já taky nemám
-
-
ahoj
ahojky....jak je?? já jsem happy...já tu sem jen na chvíly páč za chvíly budem obědvat a večer budeme slavit můj svátek kterej mám v pondělí *15* ... -
-
Re: ahoj
To je hezké, a copak by sis přála? Můžu Ti zprostředkovat cestu do pekla. *16* *5* -
-
Re: Re: ahoj
abys vlezl někomu do prdele a už nevilízal :-* bay bay XD -
-
Re: Re: Re: ahoj
U Tebe bude jistě moc těsno, proto zůstanu raději tady. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
proč zrovna do mí?? brouku vlez si třeba do tý tví *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
s tebou někdo kamarádil??? vážně nevipadáš na to že máš náký prátele -
Tohle mi vždycky říkala kamarádka *4* ---- v druhé třídě. *5* -
drž si ústa...moc ti klapou *16* -
Ironie *5* -
ne asi -
Humor *4*
-
-
-
-
-
-
no nic
no nic lidi du obědvat pak nemužu přijít de sem ségra aole snad se dneska ještě zastavim!! jo smrade kdo jim vymyslel ty přezdívky?? *15* -
-
Re: no nic
Kuře vymyslelo šerminátora a celoblb si vymyslel celoblba .. *15*
-
-
mnoo
luciq-dc: prd
zanesskaaaa: zlé kuře, bad chicken
thesimsa: smrad celomrd
pajka52: spermonardo, sperma, spermík
kika: prcek
tea32: syfilis, syfl
anet98: kapavka
kristyn875: šimrátor
baluska1: celoblb
mrs_jackson: okulátor
tak sem si to našla pár stránek vzad!! *15* holky klaním se ale asi si to budu muset opsat to si nezapamatuju!! *15* *15* ty nový lidi! -
-
a jak budu já ??? *15* *15*
-
-
ahooj
no lidi omlouvám se že jsem v pátek tak nečekaně odešla lépe řečeno sem tady usla!§ a mama mi na celou sobotu zakázala pc takže sem sem nemohla přijít!§ jsem tak štastná normálně jsem byla včera ve městě a koupila si klobouk a mamka mi přebarvila hlavu na černo a 26.11. du na trvalou!! se těším!! a musim se vyfotit a dat si to na profil na lidi!! nj mmchdm mrs.jackson ty kinám taky patříš?, odkdy?? já su tedka trochu mimo!! *15* -
-
Re: ahooj
Tak na to se vážně podívám! *5* -
Re: ahooj
Hmmm, tak přeměnu svých vlasů bych asi ani kvůli Michaelovi nepodstoupila ...
A eště je s náma celoblb ... -
-
Re: Re: ahooj
A kdo je celobl?? asi by nebylo ke škodě hodit mi sem zase ten seznam!! *15*
-
-
-
ahoj
Čaukyyyy okulátor se hlásí *15* *15* -
-
Re: ahoj
To si děláš srandu *4* -
-
Re: Re: ahoj
To je moje přezdívka kreténe!!!Každá tu máme nějakou jestli ti to nedošlo!!! *16* *16* -
-
já ne *15* -
To, že si tu děti dávají přezdívky, to mě vážně nenapadlo, a to jsem si dycky myslel, že je to tu diskuze o M.J.
Náno. *16* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
No s tebou fakt nemá cenu se zabejvat!!všichni tu totiž víme že seš mentál od přírody tak sbohem *3* *3* -
-
Až si doděláš úkoly. *4* -
Táhni *5* -
Však taky, proč by ses mnou zabejvala? Starej se o sebe a svý nedodělaný úkoly, maličká. *5*
-
-
-
-
-
-
..
"Michael ležel na "Blood" a vytrvale provolával "Ich liebe dich" a "Ich liebe dich mehr". Jinak se mu též roztrhly kalhoty v rozkroku a chodil tam s tou dírou celé dvě písničky."
*15* *15* *15* -
-
Re: ..
*15* *15* *15* -
Re: ..
sim tě kdes vyhrabala?! *15* -
-
Re: Re: ..
omg já už fakt neumim psát... *15* t mělo bejt kdes TO vyhrabala... *15* -
-
Re: Re: Re: ..
http://dyna-mj.wz.cz/dyna.html