-
*
PA jdu k tv pokud u ní neusnu tak se tu možná ještě objevím.. *3* -
-
Re: *
nooo všichni zdrhnete k superstar..a já na to dnesk anekoukám zrovna když tam jsou kluci *14* *14* *14* *15* *15* mamka se otravuje s nějakým filmem tak na to kouknu zítra dopoledne.. *5*
-
-
.
Ahojky holky.
Promintte že jsem tu nepsala tak dlouho.A ten film This is it byl svělej!Ja sem pak nakonec koukala teda s tetou s dědou a s 15-ti letou segrou.A měla jsem i v neděli narozky a muj pokojik když jsem se probudila tak jsem tam mla celou krabicu a vní bylo tuny věcí:CD Michael Jackson,plakáty,obědnávka mého pokoje na vybarvení zdí s Michaelem a mnoho dalšího.Večer na mých narozkách byla aji diskoteka no a hrála jenom na mých narozkách hudba s MICHAELEM.Byl to snad nejůžasnější den mýho života!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: .
A psát sem budu až zítra protože v ostravě budou voskové figuríny a jeden chlap je DĚSNĚ podobnej michaelovi a bude tam hrát i jeho hudba a tak a ten chlap umí i měsíční chůzi tak se mějte
pp *14*
-
-
8.ball.8
už zase ty???hele klidni jo!!!!!když se ti nelíbí tak to sem nemusíš psat nikdo se tě na nic neptal!!!!!!!!!ty mentální idiote!!!!!!!!!!!!! *16* proč se pořád navážiš do mě(i do ostatnich)???!!nechápu?? chci vidět odpověd!!!!!!!!!! *9* *5* -
-
Re: 8.ball.8
Ja si z toho nic nedělam
-
-
fakt dobrý
http://www.youtube.com/watch?v=TeHM Bt8Fj7s
http://www.youtube.com /watch?v=I5piEann_nU&feature=Series PlayList&p=0663F5654A7B6C91&index=2 -
:-(
Ahojky holky. ježisi ono to snad nikdy neskončí! Ten titulek P... to jsem nepsala já prosím věřte mi! Já jsem v tu dobu měla balet! a byla jsem na druhym konci města bez přistupu na internet! Ach jo... Prosím věřte mi já bych nic takovýho nenapsala! -
tituleek
jůůůůůů ten blanket je užasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!tam je klásssnej!!!!!!!!!!!!moooooooooooo c *14* *14* *15* -
-
Re: tituleek
Ne, není. *13* -
-
Re: Re: tituleek
zže?? *15* *15* můžeš mi to zopakovat?? *15* *15* *15* -
když se ti nelíbí tak seš slepej -
jo, je *15* *15*
-
-
-
Paaa!
Já mizim k telce *15* *15* tak paaa *4* -
tituleek
hííí taký roztomilý blanket *14* *15* *15*
http://img399.imageshack.us/i/fnpsc00001415.jpg/
p.s.: mohla jsem tenhle koment dát k prince 2 ale tam by ste si to prohlídli za 10 dní a já chci abyste to viděli teď *15* *15* je roztomilýý *14* *15* *15* -
-
jo to už jsem viděla krááááása *14* *15* -
omg ten je úžasnej *1* -
jj je krásnej *14* -
-
Jináč Ahoj prdeeee *15* *4* -
-
Re: Re: Re: tituleek
no spermíku..aspoň někdo mě pozdraví..jenom všichni"joonádhernej".."jé krásnej"..tak aspoň ty *15* *15* *15*
-
-
-
-
.....
čau čau čau čau čaaaaaaaaaaaaaau!!!!!!!!!!!!!!!!bu dete se někdo dívat na superstar?? *15* *15* já joooooooooooooo *1* -
-
Re: .....
jistěže XD -
Re: .....
No jasněěěě. -
-
Re: Re: .....
asi jo *4* -
Re: Re: .....
Možná to zkouknu...
-
-