Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

Ahoj

Ahoj sem tu *15* jsem se ted vrátila z plavecký štafety škol *9* *15* ale já naštěstí neplavala *1* a jak se máte? jo a je tu zaneska? *7*
    • zanesskaaaa

Re: Ahoj

Já tu jsem.. proč?
      • polinka

Re: Re: Ahoj

ahá bezva že si tu *15* z tý věty jak si mi dělala ten graf tak mám 1 *15* šikovná holka *15* a dokonce mě učitelka dávala jako vzor celý třídě *15* takže díky *4* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Ahoj

Jééé super.. nemáš zač *15* *3*
    • anet.k

AHOJ *4*
    • pajka52

zaneska tu asi není.
      Jdu pa.
  • pajka52

*

je tu někdo?
    Jo a jaksi se to uklidnilo že u tej pipiny... *15*
  • januska100

papa

já du tak pa *15*
  • baluska1

To chci

http://aukro.cz/item736676004_micha el_jackson_krasna_platena_tasa_38_x _40_cm.html#gallery
    Fak moc pěkná je.
    http://aukro.cz/item759772924_ michael_jackson_zlata_pametni_mince .html#gallery
    Tak to je něco.
    http://aukro.cz/item7607997 77_triko_michael_jackson_vel_xxl_ak ce_79_kc.html#gallery
    Jé taky pěkný.
    http://aukro.cz/item76106 4276_moon_walk_by_michael_jackson_v lastni_zivotopis.html
    Jestli nemůžete sehnat knížku MOONWALK, tak tady jí mají.

Nebo jestli chcete něco s Michaelem tak zadejte www.aukro.cz a v levé straně obrazovky si tam napište v hledání Michael JAckson a máte tam s ním věci. A je tam 6 stránek.
    Mě se na té první straně líbí ty mince za 1000. Tak se tam mrkněte.
    • baluska1

Re: To chci

A na druhé stránce mají sadu MOONWALKER mikinu a tašku za 1502. Fak krása. Chci z toho všechno.
      • baluska1

Re: Re: To chci

A na straně 4-5 tak na 4 mají osušku a polštář a 5 strana to jsou samý povlaky na polštáře a přívesky. A mají tam i hrnek a dokonce i hodiny s Michaelem. Pane bože tam toho je.
      • baluska1

Re: Re: To chci

A na straně 4-5 tak na 4 mají osušku a polštář a 5 strana to jsou samý povlaky na polštáře a přívesky.
  • januska100

ahojík

ahojky *1*
    • baluska1

Re: ahojík

Ahoj
  • pajka52

*

Kdyby něco, jsem na diskuzi u miley cyrus ale se mi to jméno nechce psát!!! já nedovolím aby někdo urážel MJ ještě ke všeckýmu to jsou MALÝ HNUSNÍ PUBERTÁCI Fuj!!!
    • anet.k

Re: *

oni ho urážíjou? bych jim nejradši rozbila hubu *10* *10* *16* ( *15* )
    • baluska1

No jo, ale vzvyšujeme tu návštěvnost. No to je jedno, ona u Majkího pak naroste,až sem přijdou z toho mojidol.pl
      • pajka52

Re: Re: *

já jim séru na návštěvnost *15* jednou se nebudou stačit divit že je MJ na prním místě. *15*
    • baluska1

No to sme že Pájuš. My se tam jentak nevzdáme. My je zničíme že?
  • zuzanka666

DVD

Včera jsem si šla koupit DVD Maikiho.je na něm můj oblíbený song Stranger in Moscow.Ale nejvíc mě dostalo blood On The Dance Floor remix a ten klip je fakt sexy.Dívala jsem se na to s otevřenou pusou.Fakt sexy miluju to a miluju Maikiho *14*
  • baluska1

mojidol.pl

Hele v polsku, nebo v jakém to je jazice, mají osobnosti.cz taky ,ale akorát se to jmenuje mojiidol.pl
    Majkí je na druhém místě v top osobnostech, jeho navštěvovaanost je 4000 a na prvním nevím kdo má navštěvovanost jen 6000 tak se tam mrkněte, ať je i tady první na těhlech stránkách:http://www.mojidol.pl/m ichael-jackson
    Fotky má ty samý co tady i tapety, akorát je to v jiném jazyce, a v dizkuzy má jen 3 přízpěvky jinak tam to mají jako forum tu dizkuzi, tak se ta, jukněte.
  • baluska1

???

Je tu někdo?
    • mrs_jackson

Re: ???

Jáá *15*
      • pajka52

Re: Re: ???

che che já taky *1*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: ???

Tak podte o něčem kecat pač je tu o5 nuda *15* *9*
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: ???

ju no a o čem? *7*
            • pajka52

Re: Re: Re: Re: Re: ???

jj já sem se na to dívala na mojidol.pl, celkem nic moc..
            • mrs_jackson

Noooo *15* *15* Jedno téma mě napadá ale to už je tady kompletně probraný řekla bych *1* *15*
            • baluska1

Přece o Majklovi. Hele holky koukněte se na to mojidol.pl je to samý jako osobnosti, lae je to v polštině. Majkí je druhý v top osobnostech jeho navštěvovanost je 4000 a ten kdo je první má je 6000 přízpěvku v dizkuzi má Majkí 3 a fanoušků má jen 4. To musíme zlepšít.
  • janicka.voj

michael is best singer

M...Monkey business,Mamacita,Morphine,Money,Ma n in the mirror,Morning glow,Music and me,My girl,Maria

I...If you dont love me,Invincible,Is it scary,In the closet,I just cant stop loving you,It's the falling in love,I cant help it,I'll come home to you,In our small way,I wanna be where you are,I hear a symphony,I was made to love her,If'n was god,In the closet,It's too late to change the time

CH...CHildhood

A...A place with no name,All the things you are,Aint no sunshine,Another part of me

E...Ease on down the road,Earth song,Euphoria,Everybody's somebody's fool,Elizabeth I love you

L...Lost children,Little Susie,Liberian girl,Leave me alone,Love is here and now you're gone,Lonely teardrops,Love's gone bad

J...Jam,Just good friends,Just a little bit of you,Johny Raven

A...Another part of me,A place with no name,All the things you are,Aint no sunshine,A brand new day

C...Cry,Come together,Cant let her get away,Call on me,Cinderella stay a while,Can I go on,Circus girl

K...Keep the faith

S...Somebody's watching me,Say say say,Scared of the moon,Shout,Speechless,Superfly sister,Scream,Stranger in moscow,Smile,She drives me wild,Speed demon,Smooth criminal,Streetwalker,She's out of my life

O...On the line,One more change,Off the wall,One day in your life

N...Nite line

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit